2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Én úgy tudom, hogy igen. Hányadik hetet taposod?
levisszük a kutyát, hátha a levegőn múlik... addig apu őrzi Milkámat
Sziasztok!
Bocsi, hogy csak így betopanok, de hátha tudtok segíteni... egész nap furán éreztem magam, a hasam már napok óta görcsölgetett rendszertelenül, most viszont már az ötödik tízperces görcs/fájás(?) követi egymást. A jóslófájások is lehetnek rendszeresek?
Bogi, fejfájás csillapítást mivel lehet ha már nem bírom? Terhesség alatt szerencsémre elkerült, de előtte voltak olyan migrénes fejfájásaim h a falat kapartam... most bírom már 6 óta, de nem múlik... nem akarok bogyót bevenni, de nagyon fáj :(((
Nálunk a 8-rai evés után , 1 vagy 2 felé jön a következő...utána meg az együtt alvás , és a hajnali szopizáskor már csak oda húzom, és alszok tovább, aztán Milus is alszik. Szóval 2-szer eszik éjjel, de már megszoktam.
hát az enyém csak azért mert 11 körül fekszik és fél 6-kor kel... de ha most nem kel már föl mert apukám elaltatta (ilyenkor ő még virgonckodni szokott), akkor 4 körül azért biztos kel
Zsombi kb. 2 óra múlva fog enni, most kidőlt.
Én is kitartok éjfélig! Hamarosan jön a szopi :)))
Szerintem már csak 3 szoptatunk éjjel (Te, Bogi és én), mindenki más babája végig alussza az éjszakát!
a kiskutyám, bebújt apu seggébe, durrogtatnak, ilyenkor úgy félek h világgá fut, ha levisszük, a nagy meg fosik megint... bár Milka kakálna annyit mint Arwen kutyám :)
Sziasztok, apa elment a dolgozóba,a lányom a barátnőnél bulizik, Milus alszik, a tv műsor a szokásos, kint durrogtatnak, a kutya a lábamon ül, úgy fél, hát mi más lenne ma éjjel. Éjfélig azért csak kitartok.
Zsombi balhézott, a lányoknak meg mese kellett, de 4 részletben olvastam, mert Zsombi elkezdett nyűglődni. Szóval mese, 2 kör séta, mese, séta, szopi, mese. Most már csak Csengi van fent, de már fél álomban van! Szóval most már a tiétek vagyok!
Nekem meg a Tabáni István tetszett, lehet inkább a hangja miatt, amikor kicsi voltam anyuék mindig Queen-t hallgattak, na meg Edda, Michael Jackson és Lambada :))) Nálunk műsorozik még Milka, 11-kor szokott lefeküdni aludni, de most kaptam az infót, apu elaltatta... pedig még fürcsi is hátra van, 9-kor szoktuk, de akkor evett és mostanában olyan mohó, h sok levegőt nyel és bukik... lehet kimarad a fürcsi. Csajok órák óta úgy fáj a fejem, így lépek az újévbe :(
Vagyok, csak Hédi rotyizott :)))
Boginak se 2 perc az altatás :DDD
Lépek talizunk 2010ben:)))
Hali.Ma nálunk nem alvás van egész nap:S
Szal nem én már lépek is szerintem.Apa ringatja Nikit de még nagyon elvan.
BUÉK még 1x
Sziasztok
Nekünk se mindig van,se idö se energie:(((
Ém meg vaskos vagyok ,és nem jó rám a tangáim:( De már ne sok kell.
Ha majd begyógyul,orba szájba üzheted az ipart:)))))))
Aug 10 óta semmi! Se répa, se banán, se nyuszi, se kéz :DDDD
A tangáimat se tudom hordani, amint hozzáér a gátsebhez, utolér a világfájdalom és morcossá válok!
Hullócsillag születik:)))))))))))))))
Ha esetleg meleg, az sem számít. A szemei ejtettek rabul... Rosszabb vagyok mint egy pattanásos bakfis :D
Még levelet is írtam neki ;)
Mert azóta még semmi nem volt???
Szerintem is nekem tul kopasz:)
Nekem McDC jött be de a tudása nem külsöleg.
Nekem Tóth Tamás jött be:)
A szülés utáni első szex tényleg olyan, mintha újra elveszteném a szüzességem? Mert, ha igen, akkor nekem még évekig nem lesz nagyon jó ...
Az az André nem meleg véletlen? :)
Mi a véleményetek a csillag születik döntőseiről? Én nagyon szerettem volna, ha Szabi nyeri meg.
De az André szemei nem hagyna aludni :D
Nem vagyok szerelmes, csak megbabonázott. (Vagy csak régen volt nekem nagyon jó???)
Nállunk van krémlikör azt nyalogatom,de már elszoktam a szesztöl:)
Olyan Rómeo a gyerek,percenként szerelmet vallok neki:))))Köszi:)
További ajánlott fórumok: