2009 októberi babavárók (beszélgetés)
hihi:))))
figymár,olyan hangos a zene hitt ordibálsz????:)))))))
Sziasztok
képzeljétek a fiam mormota lett :))) este fél héttől aludt reggel hatig és most az se érdekelte hogy bekakilt máskor azonnal felébredt és balhézott cseréljem ki a pelenkát :) és kajcsi után reggel héttől kilencig még ráhúzott egy kicsit
jó reggelt!Máté is elég zizi volt az elmúlt napokban!De úgynéz ki kezdünk vissza rázódni!Most alszik!
Holnap jön a doki a 3 hónapos oltást megadni plusz a rotát.
Én be adatom neki,mert hiába mosom meg én a kezem óvatlanul is benyalhat valamit.
jó reggelt :)
Lányok tudtok valamit pl: Ildiröl, Zandyka, Hanna Vanda.. stb. úgy eltüntek :(
Jó reggelt.
Csak bekukk.Megyek is vissza aludni:)
Remélem nem lesznek ma zizik a babók,mert tegnap rendesen lefoglalta minden percemet Niki.
Na sziasztok,majd jövök
Köszi nagyon jól, egyre jobban :D
kezdek belejönni a dolgokba, de ez az állandó kelés nagyon nehéz, most nem tudtam vissza aludni sem, igy gondoltam végre felugrok hozzátok.
Hány kilok vagytok? és cm?
szopik?
Nekem továbbra is rengeteg tejem van, már egy nap 1liter amit leadok az anyatejgyüjtő állomásnak, az elöző hónapba 41ezret kerestem ezzel...
és ezek mellett a Lányom is jol lakik :D
csodálatos amikor mosolyog, jár keze lába és gögicsél...csodaszép :D
sziasztok Anyukák!
na most van idöm :D
hogy vagytok?
Sziasztok!
Édesek a kisfiaid!
Jó reggelt!
Nagyon édesek a fiúk!!
Sziasztok!
tettem fel egy szilveszteri képet!
Remélem mindenki jól van!
Sziasztok, ma Milus minden cicizés után aludt egyet, pedig nem szokott, szóval bármilyen front is van, neki bejött. Viszont az esti fürdés óta 3-szor "eszik", de inkább az esti összebújás van. Kíváncsi vagyok ennyi tej után is végig alussza az éjszakát!
Tiszta dzsigoló lett, mert beolajoztam a fejecskéjét, mert úgy láttam mintha lerakódás lenne rajta,szerintem elkapzuk az elején.