2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Jut eszembe így a 2. gyerek után, szerintem nekem az nem is volt. Mindenesetre nyomtalanul eltűnt. Ez létezik?
Hol van az már? Esetleg valami állati eredetűt tudnak beépíteni...Nekem a térdemben van valami malac alkatrész, az a szalagom most.
Hát igen! A pasik megnézik a hatalmasnagy melleket, de otthonra azért jó az átlagos is;D Bitzti úgy vannak vele, mint én David Beckhammel. Jól néz ki- jól néz ki, de itthonra nem kéne...
Nálunk a comedy megy, habár én is a FEM3-at szoktam nézni.
Talán egyszer összevarratom a szűzhártyám!
Ahá! Én már Annácskánál úgy döntöttem, hogy inkább fogok egy jó könyvet.....
Én átveszek belőle, mert én mindig nagyobbat akartam... állítólag nem a méret számít, hanem a forma, ja azért van minden tele nagy mellekkel.
Én semmit plasztikáznék, csak le kéne fogynom és kész! Egyszer már voltam ekkora, akkor sikerült most is fog! Lánykoromban én is formásabb és főként (még) nagyobb melleket akartam, de aztán az első bébi után rájöttem, hogy naaagyon megfelelnek! Haddnemondjam szebbek lettek mint tizenpár évesen. Remélem ez most is visszajön majd, mert ez elég gáz ami most van:(még a kabátok sem érnek össze rajtam, kb derékig feljön a zipp és csá...
Ami nekem rossz, hogy iszonyú erősek a csontjaim, tehát sosem voltam-leszek modellalkat -vastag boka, vastag csukló..) de ezzel meg nem tudok mit csinálni ugye.
Hú, amelyik olyan rosszul beszél magyarul. Valami Maria.
Jó éjt nektek! Nekem is jön a 3. műszak:D
Melyiket lelkem? Van választék:D
Ti hogy vagytok a plasztikával? Én sokáig kisebb melleket szerettem volna Aztán megláttam az a vastag szájú qrvát. Inkább legyen ilyen, de senki ne csináljon belőle rosszabbat!!!
Oké! Na én köszönök! Most van a fekvés előtti szopi, ko vagyok mára!
Napokon belül lesz másik!
Akkor is oltogatunk majd ;)
Megint ez a csatorna, ami nekünk nincsen. amúgy figyeled Gabi? A hozzátáplálásos fórumot lezártuk :)!
Bár ha hason van akkor meg a jobb karját nyújtja ki néha úgy, mintha meg akarna fordulni. Ezek már az átfordulás kezdeti jelei, vagy csak én látom annak?
Fürcsi után még szoktunk játszani egy kicsit, s ma a játszóizé alatt már próbálkozott a jobb kezével is megfogni a bal oldali csörgőt. Olyan cuki volt, ahogy felemelte a két lábát, s már majdnem eldőlt. Pedig úgy erőlködött.
FEM3 plasztikai műtét függő nők! 10perc múlva
Így már meg!:))) Köszi. Szép neved van, nem doktornénis! Vagy inkább úgy mondanám, hogy nem klasszikusdoktornénis hanem kedvesaranyosdoktornénis:D
Ma Manóm az oldalára fordult! Hasra meg már régóta, a vissz írányra még várunk.
Mikor kell kinyomni magát egy babának?
Ti is nagyon édesek vagytok. Szőke vagy inkább vörös baba a Noémi?
Míg el nem felejtem. Tankönyv szerint:
oldalra fordulás 3-7 hó között (4-5 hó)
hasra fordulás 5-8 hó között (5-6 hó)
hasra és vissza 5-9 hó között (5-7 hó)
Zárójelben az az időszak, amikor a leggyakrabban bekövetkezik, a se nam túl korán, se nem későn időpont.
Jó éjt csajok,ragadnak a szemeim. Puszika
Nem akarok szívódni veled. Megtaláltál? Ha nem akkor Dr. Fehér Boglárka.
Börcsök Andrea (Zandyka:D) így vagyok fent.
Szilváék még úgy csinálták, hogy a honnan ismered? kérdésnél ott volt a Hoxa fórum, ez még mindfig van?
További ajánlott fórumok: