2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Jó reggelt!
Tényleg hétfő van, habár nekem olyan mindegy milyen nap van. Má megint fél éjszaka morogot, fészkelődött Milus, nagy nehezen felkeltem 7-kor, erre bealudt!
Jó reggelt mindenkinek!
Szép hetet!
hedonistamama.blogspot.com
ezek régi videók, telóval csináltam
remélem holnap lesz jobb is...
Qrva kam.
Az a baj, hogy a kamerán meg tudom nézni a felvételeket, de a szgép szerint nincs videó!
Holnap reggel visszaviszem az üzletbe és megmondom hova dughatják!!!
Tedd félre a problémát, ha holnapra magától nem oldódik meg , vedd elő újra.
És NE IDEGESKEDJ egy videó miatt. Sajnos én nem értek a konvertálásokhoz, de ha leírod pontosan megkérdezem a zuram, vagy a lányom.
Most mit csináljak? 8 kib.szott számítógép nem ismeri fel ezt a b.szást!!!
Már megint a sírógörcs kerülget, már bőgtem is.
:(((((((
Hát nekem egy nevesincs mellszívóm volt, üvegharang, gumilabdával a végén, aztán a gumi hozzáolvadt a mikróban az üveghez.(azt csak fertőtlenítős vízben kellett tartani, de bedobtam a sterilizálóba) A másodikat simán levertem a polcról, millió darabban végezte.
Az elsőnél még sírva fakadtam, most már röhögtem.
Sziasztok, a második mellszívómat törtem el, illetve az elsőt összeolvasztottam a sterilizálóval.
Azt hittem, ha megszülök visszajön az agyam.
Még jó,hogy 1200Ft-os mellszívóm volt.
fuu ,total commanderbe kerested azt a meghajtót?
na majd holnap.én is megyek fürdeni
jóéjt
Már kb 10x!
Szétbasz az ideg!
Megyek lezuhanyzok!
menten felrobbanok! van 27 vidi a kamerán, de a számgépek szerint üres!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
sziasztok
Nincs időm írni....lemerített a két gyerek, fiam és unokahúgom :( 5órát aludtam ...meg edzeni is voltam szombat reggel...kivagyok :s
most megyünk fürdeni aztán alvás...
jóéjt mindenkinek
AHa!De tök jó ,hogy megvan ez a lehetőségetek és kívánom hgy Milus nagyon szeresse a sportot:)
Én majd nyáron tudom csak elkezdeni vele az uszit,itthon a kertben a nagy medencébe.Addig marad a fürdőkád:)
Cukiiiiiiii:))
Merültetek is??