2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Milut annyira érdekli a külvilág, hogy egy cici után már nézelődik vagy elalszik.
Viszont csinálom a tejszaporító fejést 3napja, eddig nem jött semmi, ma meg már tudtam fejni!
Azért jó lenne, ha átaludná az éjszakát.
Ha berakom a kiságyba, mindig fordítva ébred.
Én is csak tejeskávé formában iszom. :-)
Fognyűg nálunk még nincs, ez csak az éhség miatti ébredés.
Ma délelőtt jött a Nagy Nyűg, már mindent kipróbáltam, aztán bekentem az ínyét dentinoxal, jól meg is dörzsöltem. Eredmény: fél óra csönd, de már kezdődik..
Pont ma határoztam el, nem iszom kv-t(minek) de a fejfájás miatt muszáj volt, nincs szerencsém nem mulasztotta el. Igaz én olyan kv-t iszom, ami tök gyenge.
Szia Vic!
Mi is keltünk 2-kor, a múltkori jó éjszaka csak kivételes eset volt :-(
4-kor is forgolódott, de nem vettem róla tudomást, aludt tovább, 6-kor evett végül. Igazából sosem ébred éjjel, csak forgolódik, meg eszi a pelust, a szopit is végigalussza, ha szerencsém van.
Én is fejfájással keltem, de két kv után elmúlt. Babóci most végre elaludt itt a kezemben :-))) Megyek, leteszem és megcsinálom végre az ebédet.
Sziasztok!
Mindig le vagyok maradva :-(
Szabi: a gyed és gyes idejére fizetés nélküli szabit kell kérni a munkáltatótól. A szabadságaidat, amik meg a 2 vagy 3 év alatt gyűlnek (rendes meg anyanapok) mielőtt visszamész, akkor adják ki. És akkor rendes fizu is jár. Nekem például Andris júniusban töltötte be a 3 évet, de én csak szeptembertől dolgoztam újra. Viszont annyi szabim gyűlt össze, hogy áprilistól már rendes (fizetéses) szabin voltam, a gyest is kaptam júniusig. :-)
Lehet, hogy azóta van kicsi változás, de az elv maradt.
Én is úgy raktam ,hogy mindent lásson,sőt volt olyan hogy apa fúrt faragott a kiságyán és aludt mint a bunda,persze 1 méterre tőle.
Tuti valami nyűgje van ,hogy így reagálja le.Mindent ők sem tűrhetnek el:)
Ari lehet:)
Hát nem tudom Nikivel mivan pár napja,de mindenért hisztizik.Szerintem jön a foga mert a rágókát is rágja
hali,sziasztok
jöhet erre a napocska:)
sziasztok!
nálunk nagyon jó idő van, hétágra süt a nap és melegen:) küldöm arra felétek is!
én még nem is voltam ma kint lehet itt sincs túl meleg :(
de mindjárt megyünk sétálni akkor majd meglátom
Szóval, itt tök hideg van, már nagyon unom, hogy ha a kukát kiviszem ahhoz is fel kell öltözni.
Én nem tornázom, örülök ha a reggeli fejfájásom elmulasztom.
Jó reggelt! Jól eltűnt mindenki:(
Éjjel 2kor, meg 5kor keltünk. De nem is igazából enni kel fel Milus, hanem csak ott akar velünk aludni, emiatt viszont mindenem fáj reggelre. Ő meg tök vidám,most is megkapta amit akart.
helobelo
9 óra és még sehol senki?