nálunk a tegnap leves maradt meg almaszósz sült hurka meg kolbász.
Én is olvastam a cikett elég érdekes.Én a fiammal a 36.héttől hetente 3 napot voltam korházba a cukor miatt meg a vesémre is ráfeküdt.De azért egy hét múlva elmásszot róla.És igy is 40hét+5napra szültem csásszárral de a 39.héttől bent voltam végig a szülésig.Ezért nem hiszem hogy csak úgy haza engedték volna.na meg a gyerekek súlyai hatalmassak nem hiszem hogy ennyi ideig ki birta volna őket hordani
jah a másik hogy irta hogy megszült aztán meg végül is ma derült ki hogy ikrek meg terhes meg ilyenek.a soproni korház simán befektette volna ki se engedte volna öt csak néha néha az meg hogy 3 ikrek még jobban veszélyeztetett.
kicsit furcsa eléggé korán szült az a másik lehet nem is volt meg neki még csak most szerezte meg..Csak azt nem irta bele.Érted?Aztán hirtelen témát váltott és igy jött az ki hogy ö neki már van diplomája..Aztán még sem csak most szerezte meg..
Találkozzünk vel..Mondjuk a diplomát meg is lehet venni.De nekem van olyan ismerösöm aki diplomát szerzett de az 2009 ben volt akkor is 21 éves és ö erre készült eleve..Nem értem
Mi nem kaptunk semmi féle előkét vagy kupont, de még teamintákat sem abban a kofferban. Ha jól emlékszem dome.tos, meg egy csomó hül.e papír volt benne. Ez nem fer. Felénk nem ugyan azt adják, mint bárhol máshol?