Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Hahaha! Aszongya a vevő: kő néki 36 répa!
Oké 1 db fityeg a polcon, mire abból 36 lesz, a vevőm reumás lesz :DDDDD
de az 1es szerverre gyere :)
meglesem hátha kedvet kapok:D
Reni! Te mióta játszol vele???
Sírtunk, toporzékoltunk, fürdöttünk, újra őrjöngtünk, dührohamoztunk, nagy nehezen szopiztunk és most alszik, de közben morog :((((
Elfáradtam...
Vica! Milu is balhézik, vagy csak inkább társaságra vágyik?
mi ez a játék?linket kérek:D
mert tölti be,és gondolom nem várod ki :)
Rá kattintok és egy rózsszin virág jelenik meg mint egy óra funkcio de semmit nem csinál :(Tiszta hüe vok ehez is:(
beleolvastam a naplódba és így olvasva általad elmesélve rendkívül vicces éjszakáitok lehetnek :D
gondolom te kevésbé élvezed viszont jó a stílusod és íígy jókat röhögtem rajta :)
ha akarnád sem tagadhatnád le a kisfiad! tiszta te vagy! jó dolog ez a kenguru, de én autóval járok majdnem mindenhova, minden messze van arra hogy sétáljak, boltba babakocsival megyünk
kattints az emberre és egy kockás papiron megmutatja mibű mennyi kő néki :)
csak akkor tudod eladni ha meg van az a mennyiség amit kér
na ezt én se tudom, mer' hozzám az ugató kutya se jön :(((((((
Felraktam a naplómba a Milut a kenguruba, ha valaki gondolkodik a vételen.
hogy kell eladni?Mert hiába kattintok az emberkére nem csinál semmit.
megvásárolni a termékeidet :)
betakaritottam,de minek áll ott a sok ember?
Eranthis a neve. Melyik szerveren vagy?
Máté meg sir ,kezdem azt hinni ,hogy sirva csináltuk.:))))
Inkább visitana:))))
Az én fiam egy zsarnok ha nem ugy van valami ahogy akarja sir,nem lehet hülyének nézni:)
Most a pellenkázó a favorit csak ott nem sir..
Hogy hívják a kertedet?
Én Gorgonzolának kereszteltem, de csak répát meg salátát terem :(
Kis menyed egész álló nap visít! Nem sír semmi baja, csaj milen jó, hogy van hangja :DDDD
alul van a bicikli és azzal tudsz bemenni a városba :)
Esik az eső. Délelőtt pedig olyan jó idő volt, hogy melegem volt a téli kabiban. Tavaszi kabátom nincs, mert sajna ciciben nem ér be. Télire így is vennem kellett egyet.
További ajánlott fórumok: