2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Remélem ez csak 2 évtized múlva lesz!
Te se tudsz aludni?
Egyik este elbírtam aludni, de a kanapén:)
ne is mond a wc-t!
Alig várom, hogy részegen jöjjön haza és ott guggoljak mellette, ezt fogom neki mondani:
- Tudod drágám, anya hetekig naponta min 8szor volt itt, mert neked nem tetszett amit ettem. Most már látom, Te is eszel-iszol olyat, ami nem tetszik :S
Mikor a wc előtt térdeltem tuti biztos voltam.
Tényleg Te is fájás gyenge voltál, kiderült én is, beilleszkedett buksival mentem ctg-re:) legalább hamar túl estem rajta.
Te legalább elhitted, hogy terhes vagy?
Még szept 27én is azon agyaltam, hogy akkor most már megszületik? Nem maradunk örökre összekötve?
Ja olyan nekem is volt, ez valami fórum vírus lehetett, majd kérdezzünk meg másokat is, nekik volt-e?
Volt egy idő, mikor úgy éreztem nem is hiszitek el, hogy terhes vagyok:) de elmúlt.
pár napja hülyén érzem magam, beszélgettem az unoka tesómmal és említettem a fórumot mire ő:
-De Hédi szeptemberi!
Aha. Szóval emiatt volt olyan zizi fílingem, aztán leesett, hogy Petrovics is szeptemberi és senki sem mondta neki, hogy inkább a szeptemberi fórumba írjon, és baliur Bálintkája kihúzta novemberig :)
A jó magyar forintot Hédikére költöm :)
Nekem az is elég, hogy vetek, öntözök és aratok néha jön egy vevő, adok neki amit akar és ragyogó napsütésben távozik :)
érmét vásárolni lehet szép magyar forintból vagy a piacon esetleg néha venni is lehet gyt-ért. Akkor ha összegyüjtesz belöle 30 dbot akkor vásárolhatsz prémium szolgáltatást ami plusz dolgokat ad.
Vagy 40000 pontnál alapithatsz egy céh-et amivel megcsinálhatod a világcsodát ami a fö feladat
Én tuti a helyszínen nekiállok fűrészelni:)
a rókapisi meg szállóige a baráti társaságban már.
nem tudom, nekem nincs is
amit a vásárlásból kapok, abból gazt írtok
Olvastam a herés sztorit! Ez nagyon komoly, de minek kellett bevinni?
(nekünk az általánosból!!!! kellett egy lányt elvinni mentővel, mert beleszorult a kólásüveg, ezt nem írtam le mert ez nem vicces, ez siralmas)
bocsi, összekevertem a tallért az érmével
eladok hol itt hol ott
fogalmam sincs :(
köszi, sokat dolgozott vele Viki ;)
a tallért hogy lehet megszerezni?
Egyébként vazz iszonyat sokmindened van :D
elbringázol a városba, piactrra klikk, ott a piaci standom piros nyílra, a zöld ládból behúzod a növényt a zsákba, megmondod mennyit akarsz eladni és okézol
de nem éri meg eladni, csak vetőmagot venni
a kerthez járó vevők jobban fizetnek :)
sziasztok!
Gabi, hogy tudok a piacon eladni?
Hát még én:)Csak féltem :)De annyira élvezi ,hogy nincs szivem azzal zaklatni ,hogy nem hagyom.
Bakker ilyenkor gondolkook el ,hogy milyen hamar nö ,még csak most született.
Majd holnap rakok fel képet:)