2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Jó reggelt!
Hát csajok nem bírok ide jutni! Az uram két naponta ügyel, ilyenko én viszem és hozom az oviból a nagyot, mellette házimunka, főzés, és a GYED-et is két gyerekkel a nyakamban intéztem, mert nekem munkaügy, meg oep! Szuper volt! Gondoljátok előre engedett valaki is? ÁÁÁÁ dehogy! Mindenki jól van? Nem tudok visszaolvasni, megyünk ma meg holnap is nagyszülőzni! Mi jól vagyunk, Csengi 2 hetet végig járt oviba, és semmi újabb betegség! Itt a tavasz, és remélem a betegség szériának vége!
Zsombi cukorfalat, még mindig, 2 óránként szopi, és igyekszik előe mászni, ebből a négykézláb megvan, lábak behúzva, már csak a kezeket kéze előre mozdítani. Így most csak tolat!
Jó reggelt!
Mi ma is 5-kor keltünk. Úgy látszik beállt erre az időpontra. De annak legalább örülök, hogy nem sírva hanem magyarázva, csörgőt rázva és vigyorogva ébred. Csak e miatt én nem tudok aludni. Bár ma örülök a korai ébresztőnek, ugyanis alol elöntött a zuhatag, s ha nem ebreszt fel, akkor nem csak pizsit mostam volna, hanem ágyat is.
Jó reggelt!
Végre ma csak fél 7kor keltünk,ki se nyitotta a szemét Niki úgy evett és durmol továbbra is:)
ja...de most az a szar,hogy 11ért vettem, és 7,5ért vette meg tőlem a csaj és ha ő visszaviszi megkapja a 11et...remélem csak normális és szól vagy valami..mert azért 3és fél ezer is pénz :O
hmm...:(( na mindegy, meg hát azért ne hogy használja nekem,remélem tudja ő is.
De 3 gyereket mondtak nagyon dizajnos de da ott felül ha összeér akkor nem kap levegöt még a reggeliben is erröl volt szó..
A brendonban visszaveszik...De betiltották..
Még jo,hogy Beni nem volt benne..
juj..ez komoly? uh...na aki megvette biztosan kiakadt :S pedig jól nézett ki, de szerencse hogy nem használtam...és így legalább nem fáj a szívem érte :O :S
nagyon durva :(
de nem fulladtak meg? vagy igen? jaj...na abba belehaltam volna ha fiam...
na ez kiakasztott...
Sziasztok, Milus is 4-kor kelt, evés, aztán fél8...persze este 11-kor is ébredt, és alig bírt visszaaludni. Reggel 4kor arra ébredtem, hogy túrja az ágyat, nyögött, fújtatott, mikor már sírásra zendített, nem találtam a sötétben.
De én úgy aludnék már 12 órát, nem jön be ez a megszakított alvás.
Macica ha dühös nem megy neki valami olyan arckifejezést vág,felhuzza az orrát,és fujtat..Tegnap vettem észre ezt az uj szokást ,az ovodában félni fognak tölle:DDDD
A kis méregzsák:)
Nem tudom mi van Katámmal. Már napok óta 5-kor kel. Szerintem ahogy felkel a nap már pattan is ki a szeme. Tele van energiával, s úgy püföli a csörgőjét a kiságyban, hogy az ágy majd szét esik. Nem feltétlenül éhes, inkább csak hancúrozik. Mire összegyűjtöm az erőm, hogy felkeljek, tiszta felfordulás a kiságy. Minden a lábához van csoportosítva. És olyan boldog, hogy csak megzabálni lehet.
De mi lesz velem? Én éjjeli bagoly vagyok!!!:(
Iwi!!!!!!!
Tegnap benne volt a hirekben,hogy azt a hordozót amit eladtál ,bevonják mert fulladást okozott 3 gyereknél.
Még jó ,hogy nem használtátok:)
Még gyorsan leírom, aztán megyek én is:
1. Ma láttam egy virágzó fát-tavasz !!!!
2. Láttátok a hiradót? Amilyen fekvő kengurut most visszavontak, olyan volt nekünk is, de elég félelmetesnek találtam, nem is használtuk. Eladtam a teszveszen, biztos szidnak most.