2009 októberi babavárók (beszélgetés)
:o)) ez tényleg így van. Az én párom is minden alkalommal dícséretet vár, ha csinál valami házimunkát. (félévben egyszer). Pedig ő sem dicsér meg engem hetente...:o)
Főzés? Azt a szót sajnos nem ismeri. :o)
ez a házimunka nekem is ismerős. Valamelyik nap párom közölte, hogy felporszívózta az egész lakást. Én mondtam oké. Elmondta mégegyszer. Akkor esett le valami dicséretet vár talán? Mondtam neki megint hogy jól van köszi de én tőlem nem hallja minden nap, hogy felporszivoztam vagy megfőztem vagy kimostam.....
Szerinte az természtes! Irigylem azt ahol a férfi még főzni vagy sütni is tud :-))))
Sziasztok lányok!
Ha van köztetek hozzáértő... lehet a GYED mellett dolgozni? Úgy emlékszem, mintha csak a GYES mellett lehetne..de nem biztos.
Illetve nem féltek kicsit ettől a sertésinfluenzás dologtól? Pont most olvasgattam róla a neten és hát nem valami megnyugtató a helyzet. :o(
Mindjárt elájulok! Már van 2010 januári fórum is... hogy repül az idő:D
Mondjuk én úgy éreztem hogy a 12. hét naaagyon lassan jött el, de azóta... már 5 hét eltelt. Ez szinte hihetetlen.
Tegnap éreztem először, hogy babó folyamatosan mocorog, valamit nagyon dolgozott a lelkem, este fél 8-tól 8-ig:D Meg se mertem nyikkanni, a kisfiam kezét odanyomtam, és ő is érezte:D Eddig csak így másodpercekre éreztem.
Ez olyan érdekes, mit "gondolhat" ott ő bent? Vagyis nem gondol, csak érez, tapasztal...
Szervusz Micimackó!
Énnekem eddig egyszer jött elő, "belsőleg" is kijöhet, külső fertőzés nélkül. Tél elején kaptam erős antibiotikumot, 3 nap után kezdődött a viszketés,és utána mondta gyógyszerész, hogy az a jó bacikat is megöli, nemcsak a rosszakat. Ezután már tudom, hogy ha antibiotikumot kapok, kell vennem mellé valami probiotikumot is. Az állítólag megvéd. Jópofa volt, megkérdezte, hogy még soha nem jártam így? Mondtam, hogy soha. Erre ő: akkor pont itt volt az ideje...
Szóval jó kör volt: 2500 gyógyszer, utána 2000 a canesten szett, ami helyrehozott:D
Jó reggelt! Nekem az első terhességemnél jöttek elő a májfoltok de azóta ha napra megyek ugynott előjönnek :-(
Sajnos nekem is hiányzik a szoli, a napot nem nagyon bírom. De mivel egész nap kinn vagyunk az udvaron Hannával az arcom és a kezem már jó barna. Azt hallottam, ha strandra mész jó ha tampont használsz, állitolag igy nem lehet annyi bacit összeszedni. Nekem annyi is elég volt,hogy a l2. hetesen levették a váladékot rá 2 napra majd megőrültem úgy viszkedtem. Canestent vettem persze 2 ezer Ft. Nagyon jó a higiénia ezek szerint a terhesgondozünkban. :-((((((
Sziasztok Kismamáim!
Látom mindenki rendben van...most már nálunk sincs gond hál Istennek!
mindenki vigyázzon magára sok puszi
Sziasztok Csajócák! Vacakol a netem,még nem jöttünk rá mi a bibi.
Én elevitet szedek,minden másnap és csak 1,5kg híztam.Mivel elég szakadós a bőröm örülök is neki,hogy nem jönnek olyan gyorsan a kilók.
A Johnson testápoló bevált,nem vagyok tőle ragacsos,ahogy kenem már szívja is a bőröm befelé.:)
Úszni nem tudok,mert van egy rossz emlékem kiskoromból és így azt is elvetettem,hogy megtanulok.A gyógyfürdő termál részét viszont nagyon szerettem,de én is olyan mindent elkapok fajta vagyok és állandóan felfáztam ezért már nagyon régen voltam.A nyáron biztos kimegyünk,majd a strandra,de a májfoltokon kívül nem kell másra vigyáznom,mert nem megyek vízbe.Az úszóvíz nekem amúgyis mindig hideg volt és felfáztam az meg pont most nem hiányzik.
Irigylem azt,aki tud úszni és csak úgy beleveti magát a habokba,de én sajnos még a tengerben sem tanultam meg csak a térdigérő vízben engedtem el magam egy kicsit.
Igyekszem azért pótolni a mozgást,sokat sétálok és péntektől kismamatornára fogok járni,már alig várom,oda jártam jógázni is.
Zandyka én most is bekenem az arcom naptejjel,mert tavaly is a szemem körül jöttek ki a foltok,csak későn kapcsoltam és már nem tudtam nagyon megakadályozni,de az idén nagyon odafigyelek rá.Amúgyis nagyon leégős vagyok,túl fehér a bőröm és most nem mehetek szoliba,hogy előbarnuljak.:( Szolizik valaki?