2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Azure- mi is igy vagyunk, de nekem 4x2db kell ennem gyakorlatilag 4oránként, ez a kapszula mert nekem keverik calciummal is kiteszi az étkezésem 45%...
A többi az azért rendes kajcsi...
Mi most tartunk 5kilo plusznál :D és az uh szerint 34hetes elmultam:D
te mennyire vagy nyitva?
én kettőt szoktam bevenni, de a mai nap az valahogy lefárasztott. MÁr fáj a derekam is. Szerencsére eddig még nem voltam így.
Gyorsan megnéztem a vérnyomásom, hisz most tartok Bence idejénél. Az rendben van.
Megvolt a vacsi, vajaskenyér kakaóval. Ezer éve nem ittam zacskós kakaót. De apa mostanság azt hord a melóba.
A lángos meg marad holnapra vagy utánna :-))))
Gyerekek kádban, apa közben hazaért, engem beparancsolt az ágyba.
Jó éjt Mindenkinek!
Persze így érthető.Csak gondoltam azokra akiknek nem ennyire komoly a dolog:p
Mondjuk bennem már semmilyen gyógyszer vagy vitamin nem marad meg:)
Én magnézium nélkül ki sem bírnám. A nyitott méhszáj miatt komoly görcseim vannak nélküle. Ha néha nem tudom bevenni akkor egyből fájdogálok...
Szóval én még mindig napi 3x2-nél járok és még elvileg három hétig szedhetem.
Te jó ég!!! 3 hét és már 36. héten leszünk.... Na ez most le is esett... Onnan meg már bármikor bármi megtörténhet! :)
Vagy egy kicsit futhatna a gyerekek után helyetted. :)
A fekvés meg maradna Neked.
Vic: én is úgy tudom, hogy a 36. hétig kell szedni a magnéziumot utána már nem. nekem még írt fel a doki egy adagot de rá fogok kérdezni, illetve biztosan ú is mondja.
ma a gyerekek tiszta zizik voltak, egész nap kiabáltam, pedig nem vagyok olyan :-((
Ha ülök vagy fekszek, nincs semmi bajom, csak ha meg kell mozdulnom és elindulni utánna olyan furi érzés.
valaki feküdhetne helyettem egy kicsit, nekem nem megy 2 gyerek mellett.
sziasztok,
nekem is fájt a hasam egyik nap, de az orvos azt mondta ez természetes. Inkább fertőzés lehet, ha egy ponton fáj-mint nekem- szerencsére nem görcs.
Aki meg magnéziumot szed nézzen utána, mert úgy olvastam, hamarosan abba kell hagyni (kb. a 36.hétig)
Tudatlanul is tonhalkonzervet vettem, hogy majd megcsinálom halkrémnek. :) Vajjal, fűszerekkel, apróra vágott hagymával keverem össze. Nagyon finom.
Micimackó! Szerintem hagyd a lángost. Vegyél be magnéziumot és pihenj!! Nekem ez mindig bejön.
Tudod: csak óvatosan!
micimackó!
Tulajdonképpen én is így voltam, de végül a tonhalra esett a választásom, mert azt gyorsan fel lehet bontani, egy hagyma meg is volt pucolva.
Nem lehet, hogy túl hajtottad magad egy kicsit? a hasaddal kapcsolatban kérdezem.
Sziasztok!
Én is ennék valamit de semmi nincs kedvemre, pedig tele a hűtő :-((
Épp azon gondolkodom, lehet lángost fogok sütni. Csak nehéz megmozdulni. Valahogy ma fáj a hasam alja. nem is fáj, hanem olyan furi érzés..
na most ezt jól leirtam :-))
Megvagyok persze. :) már én is hiányt írtam magamnak. :)
Jelen pillanatban mindketten uncsizunk, úgyhogy elmegyünk venni valami kaját.
Nem bírunk megmaradni a fenekünkön. :)
Itt egyébként van vagy 30 fok. Szóval megint jó időnk van.
Fúúú, akkorát, de akkorát aludtam!:))
Nagyon jól esett. Ez az esős idő teljesen elnyomott engem.
Lya szívesen küldenék, ami rajtam múlik, megteszem.:)
Azure már kezdtem aggódni miattad, hogy úgy eltűntél, de ma beleolvastam a naplódba, és megnyugodtam, hogy megvagy.:)
Sziasztok!
Én is azt hallottam, hogy a 36. héttől javasolják a málnalevél teát de a szülésznő azt mondta, hogy szerinte sokat nem dob a latba. Ha akarom persze igyam. Inkább a homeos bogyók...
Nálunk 12 kg a hízás a 33. héten. Majd meglátjuk a végét... :)
Na sziasztok!
Na én is itt vagyok:)
Megjártam a tanácsadást és kidumáltam magam a volt kolleginákkal.:P
Minden rendben volt a tanácsadáson.Vérnyomásom szokásos alacsony:)Viszont már 8 kiló plussznál tartok összvissz:D és még hátravan a java:D most indul be igazán a picur növekedése:)