2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
nem tudom pontosan mit takar, nem valami szimpatikus :(
(Ez olyan tanárfüggő tantárgy lehet. Ha jó tanárod van könnyű, ha rossz, akkor meg nagyon nehéz)
Örülök, hogy jól vagytok!
Miből vizsgázol holnap?
Hát ez elég kellemetlen leginkább akkor ha minden rózsaszín:))De a lényeg hogy egészséges!!!!!
Drukkolok a holnapi vizsgához!!
Sziasztok Kismamik!
Már rég beléptem de eddig tartott visszaolvasni. Hát az elmúlt napokhoz képest igen aktívak voltatok :)))
Mindenkinek, aki beteg mielőbbi gyógyulást kívánok!!!
Mi annyira jól aludtunk ma, mint már rég, nem is sürgettem magam, hogy felkeljek. Pedig tanulnom kéne, holnap vizsga :( Jaj nagyon para vagyok!
Az én kicsi kincsem is nagyon aktív, valamelyik este annyira erősen húzta végig a hasfalamon szerintem a lábát, hogy odakaptam és visszanyomtam, mert azt hittem kidugja szellőzni a lábacskáját :))) Húúú, hát egy pillanatra megijedtem. Napok óta a jobb oldalon van és ezt gyakorolja, néha fáj, de mindig azt mondom neki, nem baj, csinálja csak, ha neki jó, a szülés úgyis jobban fog fájni, ezt simán elviselem érte :))) Valahogy be is tartja és kitartóan gyakorolja :)))
Nekem a dokim azt mondta ne vegyek mellszívót előre, elég ha kinézzük, hogy milyet szeretnénk ha esetleg kell. Azt mondta az első pár napban úgyis kiderül, hogy kell-e, ha meg esetleg mégse, ne dobjuk ki rá a pénzt. De szerintem mi is kézit veszünk, ha kell.
Piperecuccot sem vettünk még semmit, de ahogy olvasom, sokan írjátok hogy a doki írja fel... Akkor le is szállok a témáról, mert a napokban készültünk felkerekedni és ezeket beszerezni. Bár a héten úgyis megyek dokihoz, azért rákérdezek.
Mi papírforma szerint ma vagyunk 32+1 hetesek, de már megbeszéltük a dokival, hogy ebben van kb. 2 hét "csalás" de nem írhatja át a kis könyvemben, de azért mindig számoljak ezzel a 2 héttel. Tehát akár 34 hetesek is lehetünk :)))
Köszi! :) Én is jól megnyugodtam még a vérnyomásom is visszament 110/70-re! :)))
Hajat kéne mosnom de akkora procedúra már, hogy semmi kedvem nekiállni. :(( Nincs meg a kényelmes póz. :(
Na visszaértem... Elment a védőnő.
Összességében nagyon meg volt elégedve velem és mikor mondtam neki, hogy lassan +20kg azt mondta hamar lemegy majd mert a nagyja víz és ne idegeskedjek ezen! :))) A vérnyomásra azt mondta hogy legkésőbb pénteken a ctg után szóljak a dokinak ha addig jól vagyok és csak ritkán megy fel. Szerinte kb. 2 hetünk van még vissza mert lent van a hasam és a víz miatt várható hogy egy kicsit előbb jön de nem törvényszerű szóval azért ne éljem bele magam. :) Úgyhogy összességében minden ok! :)
Kler! Tényleg mesélj majd, hogy mit hallottál a felkészítőn! Nagyon kíváncsi vagyok rá!
Ahol eredetileg szültem volna, ott ki volt írva, hogy milyen papírt kell vinni a szülésre. Nem hiszem, hogy rugalmasan kezelnék!
Az új kórházamban majd legközelebb kérdezem meg, hogy mit kell vinni. De gondolom ennek egységesnek kellene lennie mindenhol. nem?