2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Most indulok a keri lányomért a nővéremmel, de du. leszek, akkor főzök is.)))
Mi megbesz Ádussal hétvégén sexelünk egyet:))))))))))))))) hátha.))))
Örülök Kat, h még jól vagy..heniről semmi?????
nekem hasmanésem van, meg fészekrakó ösztönöm kb fél éve.))))))))))))))))
Na akkor majd délután is benézek, mert látom, mindenki el van foglalva!
Ez klassz, ebből az első érdekesebb!
A szülés megindulásának egyértelmű jele, hogy az összehúzódások a méh felső részéből indulnak, végighaladnak az alhasi tájékon és a lágyékban érnek véget, valamint fontos, hogy a helyzet- és helyváltoztatás nem csillapítja őket. A gyakori, lazább székletürítés, a nyákdugó leválása, az étvágy növekedése, a testsúly kismértékű csökkenése mind a közelgő szülésmegindulást jelzik. Ne ijedj meg, ha hirtelen heves takarítási vagy főzési láz törne ki rajtad: ez a "fészekrakó ösztön" gyakori megnyilvánulásai közé tartozik, ami szintén arról tájékoztat, hogy a baba hamarosan útjára indul a külvilág felé. Ha változás állna be a hüvelyi váladék mennyiségében vagy minőségében, mindenképp értesítsd az orvosodat, mert lehet, hogy a magzatvíz kezd szivárogni.
1. tanács : sex-sex-sex (a sperma olyan hormont tartalmaz, amely puhítja a méhszájat, tehát könnyebben tágul
2. napi 1 dl vörösbor
3. Caulophyllum adag napi 3x5-re emelkedik
4. ez a végső esetben, nekem vasárnapra javasolta: Bábakoktél
1 dl ricinusolaj
1 dl rostos narancslé v. őszilé
1/2 dl pálinka - mix és szépen meginni. Erős hasmenést okoz, lazítja az izmokat, és ez segít tágulni.
Ezt is a másik fórumon írták!!!
Foggalmam sincs! Én is izgulok, mi lehet velük, lehet hogy csak pihengetnek. :)
Figyelj csak Nomi! Az étvágytalanság nem bizti a szülés megindulásánál, valahol olvastam, mindjárt megkeresem, hogy fokozott étvágy is lehetséges!
Ez de aranyos!!! :))))
Ezt egy másik fórumon olvastam:
Természetes Bábakoktél
Csak természetes leveket tartalmazó koktél. Még finom is.
Hozzávalók:
1 grapefruit,
1 narancs leve és ebbe 1 kiskanálnyi frissen reszelt gyömbér
Ezt egybe és meginni.
De felelősséget nem vállalok!!!!
Eltűnt mindenki? Henivel mizu? Írjon valaki neki?
Én is akarok ilyen színes naplót, hogy kell?????
Még igen, pedig apától már gyorsítót is kértem, de nem hat, kifejezetten jól esett!
Hogy vagytok még 2 in 1-ben??? :))) Aranyos volt...
Ugye??? Ezt akartam én is írni... :)))
Gratula a kis új babóhoz, tényleg szép méretű!
Sziasztok! Itt vagyok, még 2 in 1! Nem szültem meg, bár jó lenne. Látom még egy fórum baba, ez nem semmi, a március végeiek hamarabb megszülnek, mint akik első pár napra vannak kiírva!
Sziasztok!
Én is jövök ma,de még el kell rohanom pár helyre!
Délután jövök!
Puszi Mindenkinek! :)
Porszívózás,konyha kész:))
Főzni meg csak délután tudok mert elfelejtettem kivenni a darálthúst a mélyből:))
Én is közben már mosok, meg pakolok...még vár a konyha, meg a háló szoba.....mindenki ment a dolgára.....majd jövök én is. pussz
Köszi Virág, h leírtad....:)
a tejserkentőt fogom és az arnikát is szülés után....2X5 golyót...és a CAULOPHYLLUM—9CH nekem is mondta a doki a szüléskor....)
Puszi Virág:) vigyázz magadra.
Most holnap kell mennem a vnöhöz és megbeszélem vele.Aminek viszont örülök,h választottam gyerekorvost és azt mondta elmegyünk együtt a rendelőbe és bemutat neki.
Gratula Dinek!!!Jó nagy baba!!!Súly szerint nem is koraszülött,csak a hetek miatt,nem??
Nekem nem kell hetente menni a védőnőhöz,csak a dokihoz.Védőnőhöz sztem még egyszer megyek max. kétszer.
Szia Virág.:)
Szia! Várunk vissza!! :)))
Mamik!
Most elköszönök!Du leszek.
Puszi mindenkinek.
Igen nekem is hetente, sőt volt hogy felhívott hogy menjek le másnap is vérnyomás mérésre... De nekem a védőnő két házzal van arrébb... :))) De szerintem meg kéne vele beszélned hogy ha nincs gond akkor nem mész...
Tgnaptól kellene szednem, de tegnap olyan rosszul voltam tudod taccsoltam is nem mertem még azt is bevenni! De ma lehet elkezdem...
Sziasztok Húú de jó még egy baba :-)) Lenne is gyorsan egy kérdésem Nektek így az utolsó hetekben minden héten kell menni a védőnőhöz??Csak azért kérdezem mert nekem azt mondta,h mostmár minden héten mennem kellesz,de úgy.h hétfőn vagy pénteken a kórházba NST-re aztán szerdánként hozzá.A férjem nem is örült neki mert elég messzire kell buszoznom a vnőhöz,de ha menni kell megyek:-) A sör az tényleg jó hatással van a tejtermelődésre,én isszom majd azt is(bár elég keserű)meg amit még a védönő vagy szülésznő ajánl.
Már én is megettem másfél kiflit meg 3 virslit! Én sem... :(((
37.héttől
1 napig—PULSATILLA-30CH
5 napig—caulophyllum—5 CH
1 nap szünet
1 napig—PULSATILLA—30CH
5 napig—CIMICIFUGA—5CH
1nap szünet
1 napig – PULSATILLA—30CH
5 napig – CAULOPHYLLUM – 5CH
1 nap szünet
1 napig -- PULSATILLA—30CH
5 napig – CIMIXIFUGA—5CH
Naponta 1x vagy legfeljebb 2x 5 golyót elszopogatni, és így hetente váltogatva, amit leírtam az szinte le is fedi a hátralévő idődet.
Szüléskor CAULOPHYLLUM—9CH
CIMICIFUGA—5CH --akár óránként 5-5- golyó, váltva a kettőt
Szülés után szükség lesz még –ARNICA—15CH
STAPHYSAGRIA—15CH—2x naponta, vérzéscsillapításra, sebgyógyulásra—szülés után rögtön kezdhető
URTICA URENS—5CH—2x naponta 5 golyó anyatej termelésére—szülés után másnap kezdhető
530 megnéztem a neten:))
Írd le mit javasolt....én is azt szedem amit neked ajánl aztán meglátjuk:)
Az árát mág nem tudom,mert tegnap rendeltem meg az összes bogyót,dea vízhajtó ára 530ft volt.Kb ennyi körül lesz a többi is.A ricinus communis-t én is néztem,van akinek ez jobban bejött.Nem tudom de a homeós dokinéni ezt ajánlotta,úgyhogy elsőkörben ezt fogom kipróbálni.Ha gondoljátok leírom hogy mit javasol a dokinő.
További ajánlott fórumok: