2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Én is pont most gondoltam rájuk! Na persze Eliottnál is bármelyik pillanatban elindulhat a nagy esemény! :-))
SZORITOK ÉRTÜK!!!!
Nagyon édesek!Drága nagyon szereti a hugicáját!!
Apa öléba látszik hogy szép kis husis!
Ne felejts a puszit átadni annak a gyönyörű nyuszi babának! :-))
De gondolom mindig agyonra puszilgatod, amikor csak teheted! :-))
Na kész vagyok. Basszus ez milyen lassú...
Lehet nemsokára ébred, úgyhogy ha eltűnék, akkor szopi van.
Ma még nem sírtam, na de most!
Annyira gyönyörű Botika, és Petra!!!
És ahogy Petrát a bátyja puszilja!!!!!
GYÖNYÖRŰ!
Ha látok egy szép babát akkor mindig megsimizem a pocimat és mondom Lacikának:Ugye te is gyönyörűséges leszel?És a választ letudja egy rúgással!
:-) Ebből is látszik, hogy minden gyerek más, és egyik nap sem olyan mint a másik! :-))
Jajj, olyan nagyon vágyom már rá, hogy én is ilyeneket meséljek!! :-))
Az nem semmi. A dm-es azt hiszem 400 ft és 30 darab van benne.Ebből sem folyik hál istennek semmi.
Petra is csinál furcsaságokat ám.
Tegnap délután fent volt 2,5 órát, majd elaldt. Felébredt, elvolt egy darabig utána rájött, hogy éhes.Gyorsan fürdés, szopi, majd beájult. ez volt fél nyockor. éjfélkotré bredt, megszoptattam, elaludt rajtam, betettem az ágyába. nem telt el fél óra, megint éhes volt. ez hajnalfél kettőkor. megint szopi 2- szer kakált, majd beájult.negyed háromkor beraktam az ágyába büfi után, majd reggel 7- ig aludt. Cici, ébrenlét. fél kilenckor megint cici.10 perc kílódás 2 nagy puki, láttam rjata, hogy hulla fáradt, beraktam az ágyába, 2 perc sírás és azóta alszik.:)))))