Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009. márciusában születendő Babócáink fórum

2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)

2009. ápr. 27. 14:41

Sziasztok!

Már rég voltam, mindig csak olvasgattam!

Minden baba nagyon ügyes látom szépen fejlődnek.

Kittike is csüt-ön lesz 7 hetes, olyan édes kis húsos combikái vannak, zabálnivaló. Hát de tud is enni az biztos!

Képzeljétek, nekem napra pontosan 6 hétre megjött a mensim! Hát nagyon örültem neki!!!

Csüt-ön megyek vissza a dokihoz a 6 hetes kontrollra, de én nem akarok fog.gátlót szedni, nentudom majd mit mond! Vki tud vmit?az óvszeren kívül?

23477. 3530c3fcb5
2009. ápr. 27. 14:30

Szerintem Kiara be fog lázasodni :((((( Most mértem a lázát. 37,5 nem tom most ez hőemelkedés????

Olyan kis meleg, meg üveges a tekintete...

23476. 3530c3fcb5 (válaszként erre: 23475. - Noémi 23)
2009. ápr. 27. 14:28

Olyan hintát én is szeretnék majd. De sztem majd csak köv hónapban tudunk venni... Sajnos ez a hónap megint gázos volt.. :S

Képzeld már nincs tejcim sem. :((((( Hiába rakom cicre semmi, lefejni is hiába fejem, méf 10 ml sem jön le. De mit rontottam el nem tom. :((((

23475. Noémi 23 (válaszként erre: 23473. - 3530c3fcb5)
2009. ápr. 27. 14:19
Nekünk van egy hintánk..Ami is 10 perc és alszik benne.)) jók ezek a dolgok:)))
23474. Noémi 23
2009. ápr. 27. 14:18

Jajj nekünk is letelik végre a hétvégén a 6 hét.))) Bár máshogy azért kényeszettünk egymást...ha az sem lett volna atya ég, már kész lennék sztem:)))

Bár nekünk max arra kell vigyáznunk, hogy ne nyomja meg a hasam, mert az még érzékeny, a p...im maradt amilyen volt.)))

Hülye Ádus azzal viccelt, mikor a szülőszobán voltunk, hogy majd megkéri a dokit hogy ha megvagyunk a szüléssel, vaja szükebbre, vagy tágabbra..mit szeretnék???:))) nem volt rá szükség.

Köszi Dius..remélem mindig így fogjuk szeretni egymást.

Így van henike..megoldjuk, muszáj lesz:))) Botika olyna ügyes nagyfiu már..édes istenem szalad az idő:)

23473. 3530c3fcb5
2009. ápr. 27. 13:27
De szokott pl a játszószönyegen is aludni. A játékait nézegeti meg mocorog, és egyszercsak elalszik. Ha a konyhában vagyok, berakom a hordozóba és kirakom a konyhaasztalra. Abba is simán elalszik, néha meglököm, hogy hintázzon és alszik is.
23472. 3530c3fcb5 (válaszként erre: 23470. - Lukasikmoncsi)
2009. ápr. 27. 13:26
Én napközben lerakom az ágyba, mellé fekszem, simikézem és elalszik magától. Van hogy itt ülök a gép elött, mellettem van a babakocsiba, ringatom és bealszik.(most is) A kiságyba csak akkor rakom ha már elaludt, mert nem nagyon marad meg benne, csak éjjel, akkor fürcsi után lerakom amíg megágyazok, és mi is lefekszünk addigra már ő is alszik.
23471. 3530c3fcb5 (válaszként erre: 23468. - Dius81)
2009. ápr. 27. 13:23

Igen Dius, de édes vagy!!! :))))) Már el tudom magam engedni, de azért még fáj nekem is. Olyan mintha 100 tűvel szurkálnák néha. :S

Hát talán most veszítjük el másodszorra a szüzességünket... :))))

2009. ápr. 27. 13:21

Lányok nektek hogy alszik el a babátok?

Hogyan altatjátok?

23469. 3530c3fcb5 (válaszként erre: 23467. - Lukasikmoncsi)
2009. ápr. 27. 13:21
Persze hogy nem. Szerintem 6 hét nagyon kevés ahhoz hogy begyógyuljon, azért gondolj bele milyen nagy seb volt ott! Majd szép lassan minden olyan lesz mnt régen. :)))))
23468. dius81
2009. ápr. 27. 12:07

Nem Moncsi, nem gáz:)

Nekünk harmadjára sikerült úgy ahogy szerettük volna.

Első két alkalommmal meg azon röhögtünk, hogy olyan rég csináltuk, hogy nekünk már ez sem megy?!

Menni fog ne aggódj, csak akkor engedd magadhoz közel a párod, ha lélekben is fel vagy készülve, mert ha attól félsz elre hogy fájni fog, akkor lőttek az egésznek:)

(Látom Katica, te már el tudod magad engedni:))))

Nemrég priviztünk erről Katicával és azóta látod neki is megy, neked is fog.

23467. Lukasikmoncsi (válaszként erre: 23464. - 3530c3fcb5)
2009. ápr. 27. 11:17
Mi eddig kétszer voltunk együtt,jó volt bár kicsit érzékeny a hüvelyem,de még nem évezem úgy mint régen.Ez nem gáz ugye??
23466. 3530c3fcb5 (válaszként erre: 23462. - Heni86)
2009. ápr. 27. 11:17

Megzabálom! Igazi pasi!! :))))

És milyen kis ügyeske, hamar kezdi a forgolódást! Ha így haladtok 6 hónaposan már járni fog... :)))))

23465. Lukasikmoncsi (válaszként erre: 23461. - Heni86)
2009. ápr. 27. 11:16
Azt mondják azért elég nekik este kissebb adag mert minden napszakban másmilyen tej termelődik,állítólag estére sokkal zsírosabb mint nappal,így beérik kevesebbel is,mert a tápértéke nagyobb.
23464. 3530c3fcb5 (válaszként erre: 23463. - Lukasikmoncsi)
2009. ápr. 27. 11:15

Sziasztok!

Moncsi mi már szoktunk hancúrozni, de még nem mondhatom annyira jó...

Néha van úgy mintha 100 tűvel szúrkálnák annyira fáj, néha meg nagyon jó...

2009. ápr. 27. 11:13

Sziasztok!

Dius gratula a barátnődnek:)))

Neked meg jobbulást:))))

Mi holnap megyünk az ortopédiára meg a hasi UH-ra is.Azt hiszem akkor útba ejtem a nődokit is a 6 hetes kontroll miatt.

Lányok lassan mindenkinek letelik a 6 hét (persze van akinek már letelt),van már aki megpróbálkozott a szexszel??

Most volt Dorkám eddigi legjobb éjszakája,este 8-tól 1-ig és utána 5-ig aludt:))))Még ilyen soha nem volt,nem sírt eddig sem csak sűrűbben volt fennt.

Iszonyatos szél van annyira utálom:(((

Heni ,Boti nagyon nagyon ügyi baba!!!Nemsokára járni fog:)))))))

Rám is rám férne egy két új cucc,de most másra kell a pénz.Majd csak visszafogyok a régiekbe:)))

Mindenkinek szép napot:)))

23462. Heni86
2009. ápr. 27. 11:07
Na megyek készülődni mert gyerekkel elindulni valahova kész tortúra. :))) 2 óra előkészületet igényel a kisfiam főleg amikor 3x kell újra öltöztetnem pisi vagy büfi miatt. :))) Ráadásul már frankón kiröhög! :))
23461. Heni86 (válaszként erre: 23457. - Noémi 23)
2009. ápr. 27. 11:04

Szijja Noémi!

Én is csak a legszükségesebbeket vettem mert nem mehetek mindenhova melegítőben főleg nem a hugom csütörtöki ballagására... :(

Ez szerintem mostanában mindenkinek kicsit zűrös, nehéz időszak. Megjött múltkor a TGYÁS és életet mentett pedig tényleg nem egy nagy összeg. :( De biztos vagyok benne, hogy megoldjátok valahogy, elég talpraesettek vagytok szerintem! :)))

Botinak is vannak olyan napjai amikor nem igazán akar enni. Vagyis jóllakik de kisebb adagokkal. Pl. vacsira 80-at evett mégis aludt 8 órát egyhuzamban. Nem tudom miért lehet.

23460. Heni86 (válaszként erre: 23455. - Dius81)
2009. ápr. 27. 10:16

Az egyáltalán nem baj, hogy még nem csinál ilyeneket Petra mert 4 hós korukra mondják... Én is nagyon meglepődtem gondolhatod! :)

A Tomi meg hülyének nézett egy hétig mert nem hitte el és csak akkor nem csinálta amikor ő is ott volt. Erre tegnap este betettük a kiságyba és én már láttam mire készül és szóltam, hogy most nézd! Abban a pillanatban már a rácsig gurult! :))) Persze apa rohant a kameráért, hogy felvesszük de mikor újra hasra tettük már olyan fáradt volt, hogy nem sikerült. :)

Én is abban bízom, hogy valamikor majd újra rám jönnek de az nem most lesz. Inkább elcsomagolom, hogy ne is lássam. Legalább van indok újat venni! :)))

23459. dius81
2009. ápr. 27. 10:12

Nomi!

Olvastam Ádus blogját:)

Ahogy ír rólad, meg Amiról, még a szemem is könnybe lábadt.

Imád Benneteket és ez így van rendjén!

Kívánom, hogy életetek végéig így érezzetek egymás iránt:)

23458. Noémi 23
2009. ápr. 27. 10:08

na megyek vásárolni, h megjárjam két szopi között....anya vigyáz Ami-ra:))))

sok puszi

23457. Noémi 23
2009. ápr. 27. 10:06

sziasztok:)

Gratula a barátnődéknek Dius...sok egészségget és boldogságot kívánok nekik:)))

nagyon jó lett a Párod tetkója...nagyon tetszik:)

Henike rám sem jönnek rám a régi gatyáim...én is váráolnék szivesen..de ma is megyek és csak azt veszem ami nagyon kell és Aminak...sajnos ez most egy nehéz időszak...Ádus a héten dolgozik utoljára:( na nem panaszokodok...majd lesz valahogy.

Ami tündér, kint alszik..nem eszik tul sokat az elmúlt napokban, biztos a szél, a hideg....egyre szeb és kerekebb...annyira imádjuk:)))

Dius szegénykém, a boka az nagyon tud fájni....vigyázz magadra.

Aminak is szokott lenni az órába a szivo semmire nem jó:(((

23456. dius81
köszi Nomi aranyos vagy!
23455. dius81

Szia!

Köszönjük!

bizto minden rendben lesz a szűrésen, főleg, ha így forgolódik már a kis drága.

Petra még nem csinál ilyeneket, de sebaj.

A ruhákkal meg ne foglalkozz:)

majd jó lesznek azok még:)

23454. Heni86
2009. ápr. 27. 09:57

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége! Szerencsére szép idő volt, sokat voltunk a levegőn. Én meg végre eljutottam venni magamnak pár új cuccot mert a tavalyi ruháim sajnos még nem jönnek rám... :( Sebaj! Inkább maradjon csak Botinak legyen tejcsi jó sokáig! Nemigaz?

Ma meg megyünk csípő szűrésre. Kíváncsi leszek nagyon mert születésénél szóltak, hogy kicsit kötött a csípője. Pedig ahogy kicsavarja néha...

Úgy átfordul a hátára, hogy utána gurul! :) Már tényleg nem szabad egyedül hagynom csak a földön. :)

Dius! Petrának és neked is jobbulást kívánok!

Katának és Tamásnak pedig gratulálok én is! :) És tényleg szép méretek!!! :))

23453. dius81
2009. ápr. 27. 09:14

Ja, majd elfelejtettem, teganp kint voltunk anyóséknál a kertben, roszzul léptem kifordult a bokám, úgyhogy most olyan vagyok mint egy hadirokkant.:)

Ilyen az én formám.

Éjjel mikor Petra nyöszörgött, hoyg éhes ki akartam pattani az ágyból, de szertncsétlenségemre nemjutott eszembe, hát voltak ám mindenféle csillagok körülöttem:)

23452. dius81
2009. ápr. 27. 09:10

Akkor ma én nyitom a fórumot!

Sziasztok!

Mindenkinek szép mosolygós napot kívánok!

Minket ma ismét meglátogat a gyerekorvos, Petrának ugyanis nem múlik a takony és alig bír enni szegénykém úgy szörcsög. Orrszívóval persze nem jön semmi.Az orrcsepp már elfogyott, de hogy őszinte legyek sokat nem is használt.:(

Reggel írt a barátnőm, hogy megszületett a 3. babája és ő is kisfiú.

Egy ember egyfélét?

Nálunk nem igaz, nálunk viszont bejött.

4350-el és 54 cm-el jött a világra Tamáska:)

Szép méretek, bár a másik két fiú sem volt apróság:)

Még1x Gratulálunk Kata és Tamás!

Annyira örülök.

23451. a7f41877f6
2009. ápr. 26. 10:31

húúú, de kihalt a fórum

Reginek nem volt túl jó napja tegnap, sokat nyűgösködött

még jó, hogy itt volt anyukám, és segített. Ő vigyázott Regire, én meg főztem nekik is. Legalább így ő is pihent, otthon biztos főzött volna, vagy takarított volna. Pedig pár napja műtötték, még feküdnie kellene. De hát egy örökmozgó!

Este 6tól 8ig ordított Regi, akkor csendesedett kicsit, ha az ölünkben volt és sétáltunk vele, megállni sem lehetett.

Aztán fürdés, vacsi és 10 után el is aludt. Hozta a formáját, aludt f8ig. Utána kaja (2 részletben 200at). Aztán megint nyügi mostanáig. Végre elaludt az ölemben és le tudtam tenni.

én is mosok, meg a tegnap mosott ruhákat hajtogatom, vasalom

szép, napsütéses, mosolygós vasárnapot kívánunk mindenkinek!

23450. dius81
2009. ápr. 26. 08:58

Szia Nomi!

Hát tényleg nem volt mozgás tegnap, de szerintem ma sem lesz.

Nekem Petra tegnap szinte egész nap aludt.:)

Délután is, kint Apuéknál csak evés alatt volt ébren, vagyis inkább féléber állapotban.

az éjszak is jó telt.

1x voltunk fent 2kor.kaja 120 ml, majd alvás fél hétig.

Cici+ táp és 3/4 8 óta alszik.

Délután megint kert:)

addig mosok, meg leszedem a szárítót, főznöm nem kell, mert Apuék raktak nekem kaját, a fiúk meg kint evédelnek Anyósnál.

23449. Noémi 23
2009. ápr. 26. 08:00

Jó reggelt.)

Én voltam az uccsó és az első is.:)

Amika aludt este 8tól (7-8 ig üvöltött szó szerint:( reggel f5ig...evett, magunk közé vettem és f7kor megint éhes volt.((( evett..aztán elaludt a hintába, fel-fel ébred sirdogál, de vissz alszik:)

rendet tettem mindenhol, a teregetőt kell elszednem, tegnap elmaradt...ma nem főzök, grillezünk a kertben max sütök vm sütit.)))

Szép napot mindenkinek:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook