Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009. márciusában születendő Babócáink fórum

2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)

24288. dius81
2009. máj. 21. 10:17

Nomi!

elolvastam a cikket a szüléstörténetedről.igaz, már a naplódból ismerem, de sírok megint.

a saját szülésem is eszembe jutott.

azok a nyomrult körülmények amiket soha többet nem lehet megváltoztatni.(látogatási tilalom, nme ért oda a választott doki, Apa nem lehetett mellettem)

féltem egyedül nagyon, de megszületett Petra és én voltam a legboldogabb a világon.

Nagyon boldog és nagyon szomorú is voltam egyben.:(

apás szülésre készültünk.

Apa nem rég bevallotta, hogy majdnem ő is sírt, mikor tudatosult benne, hogy nem lehet ott.(

24287. Heni86
2009. máj. 21. 09:57

Hát lányok én megmondom őszintén 2 napig szinte epren éltem és mégse lett semmi baja Botinak. Se pöttyök, se hasfájás se semmi...

Joghurtokból is csak azokat szeretem (málna, eper, erdei gyümi) a szülés óta megeszek naponta legalább egyet de van, hogy többet is.

Dius! Márknak jó kirándulást kívánok. Biztos nagyon jól fogja érezni magát és este mesél majd sokat! :) A szoptatást meg szerintem fogd fel úgy, hogy 3 hónapig mindent megtettél és volt. Az sem rossz azért egyáltalán! :) Vannak olyan nők akik elapasztják inkább. No comment!

Kler nagyon sokat számít azért az az 1 hónap ám! :) Pl. képzeld Boti eddig nem volt hajlandó beülni a babakocsiba és mindig csak hason volt el benne. Most meg egy hete már el sem alszik séta közben, csak "ül", nézelődik és kínozza a játékait. :) Most az előbb elringattam benne és mikor felébredt nem sírt, hanem ütötte a csörgős játékot ami elé van akasztva onnan tudtam, hogy ennyi volt az alvás! :)

24286. 24bf43ff0f (válaszként erre: 24281. - V.kler)
2009. máj. 21. 09:32
Én is úgy megennék egy kis epret, de hát ezen a nyáron aprómagvas gyümikről le kell mondanunk. Jövőre majd kétszeresen bepótoljuk.
24285. dius81
2009. máj. 21. 09:28

Szia Andic, az igen.

én ma tudom meg hány kiló, már egy hónapja nem mértük.

24284. 808b59bb6f
2009. máj. 21. 09:26

Jo reggelt lanyok!

Tegnap megkaptuk az elso oltasunkat, megvizsgaltak a picit, minden rendben vele. Az ejszaka eleg nyugos volt, nem aludtunk sokat, de legalabb nem lazasodott be.

MAr tobb, mint 5 kilos! :)

24283. dius81
2009. máj. 21. 09:13

most beszéltem Apával, annyira sietett a többiekhez, hogy Apja könyörögte vissza egy pusziért:)

Kler,majd eszek helyetted is epret, málnát.

Bárcsak én se ehetnék:(

Nézd a pozitív oldalát a dolognak:)

24282. v.kler (válaszként erre: 24280. - 24bf43ff0f)
2009. máj. 21. 09:10
Szerintem az időjárás s zavarja őket, egyszer hideg, másszor melegfront...De ehhez is hozzászoknak lassan..
24281. v.kler
2009. máj. 21. 09:08

Sziasztok!!

Akkor kénytelen vagyok lemondani az eperről málnáról...pedig úgyimádom!!! Na de Pindurkáért mindent! :-))

Noémi!! Szegény kicsi keifiad! Mennyire fájhat neki!De bizts hamar meggyógyul! :-)

Heni!! Milyen édes lehet Boti!! Az én Kincsem még csak nézegeti a csörgöt, nekem kell ráznom, de ezt is élvezi! Remélem nem sokára ő is eljátszk így magába! :-)

Dius! Majd írd meg, hogy mi volt a szurival!

Jó idő van kirándulásra! A Fiad biztos élvezni fogja! :-))

24280. 24bf43ff0f (válaszként erre: 24270. - V.kler)
2009. máj. 21. 09:06

Együtt érzek veled.

Elmúlt este mi is 3x keltünk,igaz tíz perc szopi után, vissza is aludtunk. Remélem csak egyszeri eset ez a háromszori kelés.

24279. 24bf43ff0f (válaszként erre: 24270. - V.kler)
2009. máj. 21. 08:59
Aprómagvasok: eper, szeder, málna, ribizli stb...- igen komoly allergizáló hatásuk lehet, ezektől jó darabig óvakodjunk a szoptatás alatt.
24278. dius81
2009. máj. 21. 08:42
Márk reggel annyira be volt zsongva a kirándulástól, hogy már 6kor fent volt és készülni akart:)
24277. dius81
2009. máj. 21. 08:41

Sziasztok!

szép napot mindenkinek:)

Ma jön a doki bácsi és megkapjuk a 3 hós oltást meg a rotát.

most remélem nem felejti el a mérleget:)

24276. Heni86
2009. máj. 21. 08:33
Képzeljétek Botinak fél órája a kezébe nyomtam egy csörgőt és azóta fekszik a játszó szőnyegen és püfföli a többi játékot vele! :) Néha úgy fejbe vágja magát, hogy megijedek de csak elcsodálkozik és újult erővel rákezd a harcra. :)
24275. Heni86
2009. máj. 21. 08:19
Nekem a hasszorító nem sokat segített. :( Mondjuk a hasam méretével már nincs nagy gondom inkább a csíkokkal. :( Azt vettem észre, hogy mióta napi 1-1,5 órát sétálunk elkezdett feszesedni a bőröm és még barnulok is a napon! :))))
24274. Heni86
2009. máj. 21. 08:10

Jó reggelt!

Nekünk ma nagyjából jó éjszakánk volt. 9 után elaludt Boti, 4-kor volt egy gyors 5 perces kaja, visszatettem és 7-ig aludt. Szerintem tovább is bírta volna ha az apja egy kicsit halkabban készülődik a munkába. :( Na már mindegy. Most játszik a játszóján és mindent be akar kapni! :)

Szegény Kler! Biztos nagyon nehéz lehet, nem is csodálkozom, hogy elalszol szopi közben. Végülis van a 2 fiú között egy hónap hátha Pindurka is átáll majd. De persze kivételesen nyűgös éjszakák még most is előfordulnak. :(

Noémi! Jobbulást a Kerifiadnak!

Az eperről annyit, hogy nekem azt mondták próbáljam ki pár szemmel hogy kiüt-e a gyereken mert nem kizárt, ha nem akkor egyem bátran, de ha pöttyös lesz akkor inkább hanyagoljam. Kler szerintem tegyél pár nap múlva még egy próbát.. :)

24273. 1f9774333a
2009. máj. 21. 07:24

Szia Noémi.

Pont azon filóztam, hoy van itthon fogyasztó övem, akkor ezek szerint az is hatásos?

24272. Noémi 23
2009. máj. 21. 07:24

Szia Kler...

Jajj ugy asájnálom h ennyit éjszakázol. Amit letettem 8 kor ( a falas müdort mindig megnézi szopi közben velünk:)) aztán egyszer sirt egy picit...bementem játszani akart..megkapta acumit és aludt...f10 kor lefeküdtem én is...4 kor ébredt de csak játszott...és álmában beszélt (legalábbis a szeme csukva volt) és ezt elhuztam f6-ig..amikor már nyüszizett h éhes...akkor evett 140-et..mostanáig játék..most kint alszik, mert bent nem akart:)))

ssztem nem a szamócától van....te ehetsz ilyeneket csak a Pici nem....sztem a a melegtől van neki...

Ja én észrevettme h eszek kevés kukoricát akkor fáj Ami hasa...ugyhogy azt nem eszek.

24271. Noémi 23
2009. máj. 21. 07:21

Sziasztok,

JHát sajnos nincs gépem.( Ádus meg egész nap melozik.nem tudok sokat lenni..bár tény egész nap kint is vagyunk Amival, pancsi, pihi:))) nagyon j kislány egész nap alszik, eszik-játszik:)

Mi pénteken leszünk 2 hósak..de jövőhéten megyünk a szurir...mert a kerianyám az asszisztens és szabin van, jövőhéten lesz, és akkor megyünk..iratok tápit is..:)

Velünk annyi történt, h Ami már hangosan nevet, nagyon szereti az éneket, imád cseverészni..minden figyel:)) egy igazi hercegnő.

Én megtaláltam a nővérem régi fogyasztó övét...amit egész nap hordok...kb 2 liter vizet izzadok ki vele és a hasam már lement 2 cm-t.)))) ngyon meleg de ez a legkevesebb.

A kerifiam tegnap mezitláb rálépett az aknafedélre leégett z egész talpa (műsod foku égés..annyira annyira fájt neki)...anyuval voltunk itthon vele...rohantunk a viz alá..aztán sebészet, levágták a hólyagokat, a gyerek üvöltött...mára kicsit jobb neki...de én tegnap egész nap remgetem:(((((

Szval mindig van valami....csak a gyerekekkel ne legyen!!!!!!!!!

puszi csajok:)

24270. v.kler
2009. máj. 21. 07:19

Jó reggelt!

Remélem nektek jobban telt az éjszaka, mint nekünk. Este viszonylag hamar elalust Kincsem, 9óra körül, aztán 11kor felsírt, de aludt tovább, lehet csak rosszat álmodott. Aztán szokásosan fél1kor ébredt szpocsizni, de nem sokat evett, de aludni se akart, fél 2kor végülis bealudt, de csak fél3ig bírta, akkor megint cicit kért, de utánna magint nagyon nyügös volt. 4körül aludt el, mondanom se kell, hogy mellettem. 6kor viszont újra ébredt, követelte az adagját...

Úgy irigylem ilyenkor a jó alvó babákat...

Ami jó, hogy 5,15 kg-nál tartunk!! Fejlődésben nincs baj, az biztos..

Viszont van pár piros folt a kis hasján. Nem csúnya, és nem is olyan sok...Van szamócánk a kertünkben. Tdom, hogy nem lenne szabad ilyenkor enni, de nem bírtam elenállni, és ettem pár szemet...Lehet ettől vannak a piros foltok..Szerintetek?

Szép napot mindenkinek!

24269. a7f41877f6
2009. máj. 20. 20:27

sziasztok!

remélem mindenki jól van,

sajnos nem nagyon volt mostanában időm írni és visszaolvasni

Majdnem minden nap mennünk kellett valahova.

Tegnap gyógytornán voltunk. A gyógytornász szerint nincs különösebb gond Regivel, csinál szépen mindent, csak hamar elfárad, mert kicsit gyengébbek az izmai. Mostantól hetente fogunk járni hozzá. De nem is bánom, mert így jól átmozgatja és nekem is megmutatja, hogy tornáztassam.

Ma csípő uh-n voltunk (megint). Ez a doki azt mondta, hogy nem tudja a múltkor mit láttak Regi csípőjével, mert szerinte nincs semmi baja, (vagy azóta rendbejött.)

Holnap ezzel a lelettel kell visszamennünk az ortopédiára, mert persze más orvos csinálja az uh-t, mint a szakrendelést.

Szóval mi jól vagyunk. Regi jól alszik ahogy szokott, eszik jó nagy adagokat (néha már kevés egy ciciből, de még tápszer nem kell), nevet és dumál sokat. Olyan édes :)

2009. máj. 20. 15:10
Köszönjük:)))
24267. virag0406
2009. máj. 20. 13:08
Dorki babának is boldog hófordulót!!!
24266. v.kler
2009. máj. 20. 12:58
Boldog hófordulót Dorka-babának!!! :-))
24265. dius81
2009. máj. 20. 12:54
moncsi, nektek is boldog hófordulót:)
24264. dius81
2009. máj. 20. 12:53

én is gondolkodtam rajta.Mi Márkot hordtuk, igaz csak 3 hónapig,de nagyon szerette.

Most már nálunk is van a városban:)

lehet elmegyünk.

2009. máj. 20. 12:36

Sziasztok!

Kler boldog 2-hós fordulót:))Nekünk is ma van:)))

Megkaptuk a 2-hós oltást meg a pneumococcus ellenit is.Jól viselte csak kicsit sírt:))Remélem nem lesz lázas.

Dorka ma jól aludt,csak egyszer kelt 2-kor utána meg 5-kor.

Nálunk tegnap olyan vihar volt!!!!!!!Jég esett és iszonyatos szél fújt meg zuhogott az eső egy órán keresztül!Anyósék tetőjérel le is szedett pár kúpcserepet.Az utcán meg bokáig állt a víz.Rég nem láttam ilyen nagy esőt!

Én tejszínes gombás tésztát csinálok,a páromnak meg rántott gombát rizzsel,mert imádja:)

Virág mi is lehet megyünk,a férjem szeretné hordani:)

24262. virag0406
2009. máj. 20. 12:06
Babaúszásra megy vki?Mi megyünk aug.-tól.
24261. virag0406 (válaszként erre: 24257. - Heni86)
2009. máj. 20. 12:05
Lacika azóta alszik jól éjszaka mióta átállt a 4 óránkénti evésre.Sőt van hogy nem 6*,hanem csak 5* eszik.
24260. dius81
2009. máj. 20. 11:27
miat- miatt
24259. dius81
2009. máj. 20. 11:26
mennem kell, leugrunk a boltba, később leszek:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook