2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
jajjjj ugy legyen!!!!!!!!!!!!!!!!:) nekem is azt mondta lehet attól van.
Hány nap az eredmény?
espumisant te adtál? szted attól lehet???
Szia Noémi!
Dorka is tápos is meg tejcsis is,zöld kaki nekünk is szokott lenni,de híg nem.Akkor híg mikor sárgásat kakil.
Doki mit mond???És mennyire híg??
Ne aggódj biztos nem lesz semmi baj!!!
Kler ne szégyelld!!!Ne beszélj már butákat!!!Ezért vagyunk:)))
Hidd el ennél csak jobb lesz ahogy nő a Pindurkád!!!
Dorka is még legalább 2x kel éjjel,én azt irigylem hogy itt szinte minden baba átalussza az éjszakát már elég rég óta.
Dorka annyira be van állva az éjjel 1-2 órai kelésre,nem tudom mikor fog leszokni róla.
Ezek a vendégek mindig a legjobbkor tudnak jönni!
Nem hiszem hogy szájpenész, mert csak anyelve olyan, a szája többi része nem! Tegnap vizsgálódtam, mert én is azt hittem, hogy az! A kisfiamnak volt, de az nem így nézett ki!
Sziasztok!
Noémi az Én Manómnak már elejétől fogva ilyen széklete volt.Mi is küldtünk székletet vizsgálatra de nem volt benne semmi kóros!
Azt mondta a doki, hogy a kevert táplálkozás miatt van (tápi+anyatej)!
Próbáld ki akkor, hátha tényleg az a gond!
És próbálj meg nem degeskedni, Ami megérzi, ezt ne feledd!!
Szia Hajni!
Nem akarlak ijjeszgetni, de nem szájpenész? Sajnos mi a kórházból szájpenésszel jöttünk haza(kórházi higénia...no comment...) És akko a kincsem nyelve is fehér volt...
Na de inkább a védőnőnek mutasd meg, így látatlanba nem akarok okoskodni..
Tegnap kérdezted, hogy pihentem e? Hát nrm, ugyanis vendégek voltak...
Nekünk vmelyik nap nyálkás volt, azt mta vnő sok mindentől lehet, pl átment rajta vmi betegség, amitől az anyatej megvédte, és csak a székletén látszott!
De ma jön a vnő, mert tegnap nem jutott ide, én is kérdezni akarok tőle 1-2 dolgot! Pl mitől fehér a nyelve? Szerintetek?
Szi Noémi!
Nem tudok semmi okosatt mondani, mert az én -kincsem még csak szopizik. Bár nekünk is nehezen van kaki, 2-3 naponta, de ha csak anyatejes, akkor ez állítólag nem gond, és olyan mustársárga mindig neki...
Szerintem ne aggódj ezen, biztos nincs baj! Ha gond lenne, nem lenne ilyen vidám, kiegyensúlyozott a kislányod!
Nekünk is van, hogy olyan híg, hogy a pelus teljesen beissza, mint a pisit!
De az baj?
Sziasztok!
Hát úgy látom, egyedül nekünk volt nyügös éjszakánk. Nagyon fújt a szél, lehet ez zavarta? De nagyon sokat pukizott is szegény, és erre mindig felébredt. Amikor pedig elaludt, akkoris olyan nyugtaLAN VOLT...Én s aludtam sokat, minden rezdülésére ébredtem..Na de nem panaszkodom, már szégyenlem, hogyy csak az én szokásom ez itt..:-((
Noi, nekünk is van, hogy zöld a kaki, de van h. csak sárga és pici darabok ált. vannak benne.
az a tápszertől van.
Sziasztok,
Segítsetek nekem:(
Voltunk oltáson. Minden rendben ment, sír a szerelemem dárgám, de minden ok. lenne, de mondam h zöld és hig a szélete mindig..minden nap, ha egy nap nincs akkor köv nap kétszer köldökig.
El kell küldenem a székleté vizsgálara:( És ezek után beadatom a rotát is...
de azt mobdta lehet atól van h kap tejet és tápit is...szvala kérdésem aki ad a picinek tápit és tejet milyen a széklet.
azt mondta az h zöld nem baj....tápitól van és lehet a tejtől hig....kinek van hasonló???
Kértem a prevenált a köv alkalommal adják be..azt elfelejettem megkérdezni az pénzbe kerül??? mert akkor ugy készülök.
köszi a válaszokat.
Jó reggelt Mindenkinek!
Ma sincs túl jó idő felénk sem, sztem mindjárt esni fog!
Kitti aludt este 9 től fél 6ig, akkor evett nemtudom mennyit, és most is még alszik! Nem szokott hajnalban túl sokat enni!
Nálunk is volt a napokban ilyen nem evés, de aztán tegnapra rendbe jött minden, újra lecsúszik a 170 kb 10-15 perc alatt a ciciből!
Nekem sincs kedvem semmit csinálni ebben a sz.. időben, de nem is fogok, ma pihi lesz, nem kell főznöm sem, legfeljebb mosást indítok!
Sziasztok mindenkinek!
Itt is borzasztó idő van , nekem sincs kedvem semmihez, de sebaj!
Főznöm és vasalnom kellene, mert alszik a babám.
Neki is látok, mindjárt, de azért leszek!
Sziasztok!
Pár napig nem voltam,látom új tagokkal bővültünk:))
Dorkát tegnap vittük a szemészetre mert születése óta el volt záródva a könnycsatornája és hát át kellett mosni:((
Utána irány a neurológia,ide vissza voltunk rendelve,mert a születéskori vizsgálatokat nem tudták elvégezni rajta.SZerencsére minden rendben van,annyit találtak hogy még mindig elég sokat és elég szorosan ökölben van a keze,kicsit "feszes" a gyerek,sokat kell hasra tenni,de amúgy minden oké.
Jövő hónapban a kontroll koponya uh-ra kell még elmenni remélem már nem találnak semmit.
És szeretném már végre befejezni ezt a sok kórházba mászkálást:(
Én már nem iszok semmit hogy több legyen a tejem,bár én szerintem valahogy mindig több lesz,mert hajnalban már arra kelek hogy tejcsis a hálóingem,holott ilyen utoljára a kórházban volt!
És Dorka a tápszerből max. 80-at eszik,de ez igen ritka,úgy hogy a többit ciciből kell hogy egye,mert már 5200 gramm:)))
Kler,hogy megy az esti altatás??Javult már a helyzet??
Dorka is a mai napi velem alszik az éjjeli ébredés után és szerintem még fog is egy darabig:))De én nem bánom:)))
Itt nagyon nyomi idő van,esik is:((Semmihez nincs kedvem:((
Dorka is olyan nyügi már két napja:((
Megyek is mert megint sír.
A Manókám megéhezett! :)
Majd még jövök!
Addig is további jó napot mindenkinek!
Leget hogy a cumi formája nem tetszik neki!
A hugom fia is így volt!
Próbálgatták, hogy melyik cumit fogadja el!
A második szuinál is van lázveszéj? 2hét mulva megyünk!
Mert ugyanazt kapja csak mellé még a pneumococcus elleni oltást is!