2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Na ma nem lesz találka!:(
Megyek VASALNI:(
Szia Rékuska!
Olyan jókat nevettem miközben vissza olvastalak benneteket... :)
Anyós témához annyit szólnék hozzá,h a múltkor mikor náluk voltunk,elmentünk három órára,addig ő vigyázott rá,megette meg sétált vele a kertben.
Mikor hazajöttünk elmesélt,h elvitte sétálni ki az utcára a babakocsival,a szomszédhoz,meg a barátnőjének megmutatni,és amit még nem mesélt...miközben mondta már felszaladt az agyvizem,de nem szóltam semmit.
Haza jövet a kocsiban volt az ereszd el a hajamat...mondtam a páromnak a magamét!
Mondtam,h ez volt az első és utolsó,h egyedül hagyom a gyerekkel,azóta nem is beszélek vele,ennek kb két hete.Rajtam kívül még senki nem vitte ki az utcára,nem ez a gond,mert viheti,de szóljon!Mondtam is a páromnak,ezzel eljátszotta a bizalmamat!Nem tudom miért nem tudja felfogni vki,h nem neki szültem,hanem magamnak!
Köszi!
szinte az utsó képen vagyunk Apa nélkül.
Én is néztem,ti melyik pár voltatok?
Most jöttem egy kicsit hátha itt vagytok mint tegnap,de hát sajna senki nincs!
Ma apa fürdette Bobit,és meg is ette addig én meg elmosogattam.
Nálunk nagy eső volt,nem is mentünk sehová!
Mindenkinek szép hétvégét! :)
Lacikáknak Nagyon Boldog Névnapot!!!
Sziasztok!
Szerintem is király volt!Részemről ennyire jót még nem dumcsiztunk!Én hajnalban voltam ko.Alig tudtam etetés közben a szememet nyitva tartani.
Benne voltunk a fókuszban:A mindent a babáért c riportban!
Na pusszantás!
Egy percem van mert megyek fürdetni:)))
Nos kemény napom volt a vendégek alig akartak elmenni....közben már indulnunk kellet a táncra...közben megjött, szédültem, rosszul voltam....most is Apa játszik Amival, nagyon kész vagyok...pihennem kell asszem:)
Köszi csajok átadom Apunak, a muffin mind elfogyott.)))
Henike, de szép ajcsi kár hogy kicsi:(((
Hajni... helyette veled álmodtam, hogy tortákkal kergetsz:)))) dehogy csak viccelek:)
Na megyek Amici már fürdene:)))
szép álmokat:)
Na, jól elbeszélgettem magamban, megyek vasalok:(((
Sziasztok!
Szia!
Dehogy rontottátok el a picikéket! Ne mond ilyet, majd elmúlik egyszer ezis és elalszik magától!
Hát tényleg jó volt az esti dumcsi! Máskor is lehetne!!
Sziasztok!
Noémi, majd karácsonykor ehetsz töltött kápit, nem??? Örülök, hogy nem álmodtál kajával:))))
Így van ez jól, hagyd magad kényeztetni!! :-))
Egyébként ha tudtam volna, hogy ilyen nagy beszélgetés van este, akkor jöttem volna!!Hiányoznak azok a régi jó beszélgetések!! :-))
Egyébként nem vagy egyedül, az én drágaságom is csak ölben hajlandó elaludni! Én is elrontottam....
Tényleg jól el voltunk este! :) Azért hiányoztál te is a sorból! :)
Mi is megbeszéltük, hogy nem veszünk semmit. Aztán tessék! Én csak egy csokit vettem neki és könyörögtem, hogy semmit ne vegyen de neki nem nagyon lehet megmagyarázni.
Örülök, hogy ilyen figyelmes de most mi se úgy vagyunk mint régen. Én szívem szerint annak az árát is inkább Botira költöttem volna ezért tudok kevésbé örülni neki. :(
Hát köszi! :)
Azért azt nem kell mert ez ritka alkalom. :) Egyébként szinte a nyakamat tettem volna rá hogy mit kapok 4. éve ugyanazt. :)
Megfájdult a szemem, mire visszaolvastam a tegnapő esti dumcsit! :-))
Noémi! Boldog névnapot Apukádnak!! Örülök, hogy ilyen jól bevát a receptem! :-)
Heni! Nagyon szép ajándékot kaptál!! Mi megbeszéltük, hogy nem veszünk semmit egymásnak...muszáj spórolni...:-((
Mennem kell..további szép hétvégét minenkinek!!!!
Milyen figyelmes Tomi!
Sajnos az ez évi hévfordulónk most elmaradt.Mélyen Lackóztunk akkor.
Sziasztok!
Köszöni szépen Lackó a jó kívánságokat!Puszil mindenkit.
Mi szeptembertől megyünk úszásra.Már alig várom,addig meg előkészítjük az úrfit rá.
Hajnalba tiszta ko. voltam.De aki janiskodik még tizenegy után ....
De nagyon jó volt este dumcsizni veletek!!
Boti alszik, Tomi eltűnt itthonról.
Én meg takaríthatok látástól mikulásig. :(
Éjjel arra ébredtem, hogy van valami a kezemben. Az ajándékom. :) Kaptam egy gyűrűt csak éppen hordani nem tudom mert nem jön a kezemre. :(((( Meg egy szép rózsa csokrot is kaptam. Azt legalább pár napig élvezhetem! :)