2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Szia Kler!
Hajjaj jó csajok vannak bőven csak győzzenek a fiaink válogatni! :)))
A videózással én is így voltam. El kellett dugni hogy ne lássa mert különben tátott szájjal bámlt és meg se mukkant.
Puszi nektek!
Na akkor én így fogok tenni! :))) Tegnap megnéztem de nem lehet neki megmozdítani sem. Vagy csak nem mertem! :)
Aranyos lehet a kutyuli és szép nevet találtatok neki! Akkor most foglalkozhatsz vele is, végülis még ő is "gyerek". :)
sziasztok, jó korán keltünk.
reggel 6kor nekiálltak vésni az utat
még jó hogy márk anyunál aludt, így ők biztos nem keltek fel erre a zajra, igaz hogy csak a szomszéd házban lakik, de neki hátrafelé vannak az ablakai.
Örülök, hogy minden rendben van! :)
Nekünk azt mondta majd ha segítség nélkül magabiztosan végigsétál a szobán menjünk vissza. Kérdezem az kb. mikor lesz!? 1-2 éves kora között valamikor... Na mondtam abba talán beleférünk. :))Jöttök valamikor anyudékhoz?
Sziasztok!
Nekem a védőnő ugyanazt mondta a fütyiről, amit Virágnak is tanácsoltak!
Megnéztem a videókat! nagyon édes Amici, és Boti is! Heni, nagyon népszerű a fiad a kislányok közt! :-) Na de Pindurkám is vállogathat a szebbnél szebb csajok közt! :-)
Tegnap délután be se állt a Kincsem szája, folyamatosan "beszélt", gondoltam felveszem ideóra..na bezzeg akkor me se szólalt! :-)
Köszönjük a tegnapi köszöntőket!
Moncsi! Utólag nekete s boldog hófordulót :-)
A héten sem fugunk fázni...jön újra a kánikúla..:-((
Vigyázzatok magatokra, és a babucikra! Puszika!
Jó reggelt!
Látom nagyon kelendő a kisfiam! :))) Hát tényleg ilyen anyóst szánnátok a lányaitoknak mint én??? Hehehe! :))))
Botika nagyon kelendő lesz a végén!
Ha lesz lányom én (vagyis Ő)is lenyúlom,a kispasit!!
Sziasztok!
Kukacról:Nekünk a Dokinő azt mondta anno mikor hazamentünk hogy óvatosan ,mindig csak annyira amennyire engedi húzzam hátra.Ma voltunk szurin és megnézte neki a kukacát,és mutatta hogy mennyire lehet már neki hátra húzni a bőrt,és meg is dicsért hogy szép..És minden este fürdéskor hátra húzom és megmosom.Azt is mondta a Dokinő hogy kaki is kerülhet bele,az meg ugye nem szerencsés ezért kell mosni.
Ma pótoltuk a kutyusunk hiányát,és lett egy szuka rotink.Kira a neve,és 8 hetes.
Végre nekünk is van videonk....a blogon kettő is...végül hagytuk a mixet, egynelőre_)))
Ettünk tejpépet, kaptam, vagyis kértem a milupától termék mintát, vaniliásat, kicsit akartam uzsira kostoltatni, megette mind:))) Imádta!! aztán még 40 ml teát...majd veszek még neki:)
És ÁTFORDULTUNK.....bár még a kezünk beragad:)))
és az előbb ugy nevetett, mint még soha..ilyenkor nincs kéznél a kamera....de a legszebb pill ugy is az emeber fejében maradnak meg:)))
Jajj nagyon cukik a Skacok:))) Már olyan nagyon:)
Ádus is csinálja Ami első 3 hónapjáról a videot, kb 3 hete:((( már én is ugy tennék fel, csak vm mixet akar.....ami soha nem készül már el:(
Örülök Katush...minket is visszahivtak uh-ra....de nekünk is minden rendben volt.)