2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Szegény Ami, remélem semmi komoly... :(
Nem baj Nomi, majd szép lassan rájön hogy hova kell. :)))
Jobbulást mégegyszer a picilánynak!
Remélem hamar meggyógyul...
Millió puszi neki!
Jajj szegény! :(
De hát a rosszaságnak ki kell jönnie valahol. :) Botin is mindig van valahol egy pár seb. Este anyuéknál megint felszakította a száját. Vérzett az a jó csókos szája. :(
Örülök, h jól éreztétek magatokat! Boti még elalvás előtt is emlegette Amit. Hiányzott neki! :)
Köszi csajok, remélem gyorsan elfelejtjük ezt a megfázást!
Jó éjt Mindenkinek, és szép hétvégét!
Halihó,
Heniéknél voltunk, szuper volt. Összefejeltek búcsúzásként, piros lett a szeme Aminak, aztán elmúlt, ere itthon elesett és felszakadt a szeme.:((( De minden olyan jó volt, olyan nagyok már, volt nyelves puszi is.:)
Kittikének jobbulást.
Mi is leszoktunk a biliről..ugyan az m Botik, ráül, mondja h kész és már szalad is tovább...Én azt szeretném, hogy azért legkésőbb jövő nyárra legyen szobatiszta, akkor 2,5 éves lesz, szerintem az belefér...
Sziasztok!
Drága Kittinek jobbulást kívánunk!!!
Itt meg az előbb pólóban melegem volt kint. Tényleg tiszta zizi ez az idő. :(
Mi a bilivel még nagyon hadilábon állunk. Wc-re még csak-csak ráül de azt kamuzza, hogy kéééész és pattan is föl. :)
Szép napot mindenkinek! Puszi!
sziasztok, Kittinek jobbulást!
Én is nagyon fáztam ám reggel....
brrr:(
olyan tél szagú volt:(
Sziasztok!
Kittinek folyik az orra, de semmi más baja nincs, biztos megfázott, de nem is csoda, ebben a hülye időben! Reggel is 4 fok volt, azt hittem megfagyok a kis kabátomban:(
Mindenkinek szép napot,puszi!
Sziasztok!
Bilizéssel mi még sehogy sem állunk...sajnos...
Ruhában néha ráül, de csak ha az Apja kéri meg, nekem nem. Ruha nélkül egyszer próbáltuk, de nem akart ráülni....én meg nem akarom erőltetni.
Egyébként már kb 2 hónapja szól, ha kakis, mostmár gyakran előtte is szól, hogy kakilni kell, de egyelőre nem barátkozik még a bilivel....
Sziasztok!
Katush gratulálok!
Sajnos Mi bilizés és WC-és ügyben sem állunk jól :( mondja ugyan, hogy kaki(a pisinek is) de ráülni nem akar!Bár az is lehet, hogy úgymond nem is nagyon erőltetem megkérdezem Tőle, hogy rá akar e ülni és csak akkor veszem le Róla a pelust ha azt mondja, hogy igen!Nem akarom erőltetni előbb vagy utóbb úgyis megtanulja!
Mindenkinek köszönöm a gyógypuszikat de csak vak lárma volt :) ugyanis azóta sincs semmi baja a kis Hercegnőnek!
Puszi Mindenkinek!
Sziasztok!
Hihi akkor kezet foghatunk, Kircsim is a motorokat imádja. :DDDD
Képzeljétek sikerült a Kresz vizsgám, hétfőm már megyek vezetni. :))))
jajj, az nem jó...én azt hittem igen.
hja, sportos:D
Igyekszem, meg legalább hamar megjárunk mindent, főleg, hogy Petra is nagyon élvezi:D
Thomas?
Azt a fiam is imádta/imádja:D
Sziasztok,
Elanor jajj, ez nem jó hír...reménykedjünk azért még benne, hátha nem az...
Dius szerintem azt nem lehet kinőni.
Dius te kis sportos!:))))
Képzeljétek Ama kedvenc meséje pár napja: Thomas....csak a sihúúút hajlandó nézni..:)))
Sziasztok!
Elanor, ez nem jó hír...
Lehet hogy később kinövi?
Moncsi,
Dorkának jobbulást!
Petra is száguldó csajszi lett:D
Én ma már lejártam, vagyis letekertem a lábam....
Reggel ovi, majd onnan a sportorvoshoz mentünk Petrával, de laig hogy hazaértünk telefonált apukám párja, hogy vannak nála tutti ruhák, úgyhogy ismét bicóra pattantam....
huhh.
és délután még1x mehetünk a sportorvoshoz...
Köszi, aranyos vagy.
Dorkának is jobbulást!!!
Sajnos nem kaptam túl jó hírt a dokinál, lehet, hogy Tomika örökölte a férjem asztmáját. :(
Azt mondta a doki, hogy teljesen kivizsgálni 3 évesen tudják.
Egyébként azért gyanakszik rá, mert Tomikánál ezek a megfázások mindig nagyon elhúzódnak, és a köhögésből alig tud rendszerint kikeveredni. :(
Még annyit mondott, ha péntekig nem javul, akkor menjek vissza, és elküldd röntgenre.
Elanor,Tomikának is jobbulást:):)
Dorka kb.3 hete volt taknyos,az is vagy két hétig tartott és most megint:(:(:(
Sziasztok!
Hétvégén favágás volt nálunk,még csak most heverem a fáradalmakat!Igaz én csak talicskáztam a fát a fiúk vágták de jó kis meló volt és még mindig van fa.Ez mondjuk jó:):)
Kler,örülök,hogy Lalácska már meg is gyógyult:):)Stramm gyerek:):)
Tari,Szandrának jobbulást!Mennek a gyógypuszik:)
Ma reggelre Dorka is taknyos lett:(:(:(
Katus,Dorka is egy nagy motoros:):):)Imád rajta menni,a kanyarba is ezerrel megy:)Szereti a sebességet mint az apja:)A Dani quadjáról nem lehet leszedni:):)Persze nem megy vele csak úgy ráül és brümmög hozzá:)
Nagyon ügyi Kircsi,hogy már bilizik.Dorka nem akar.De édes mert mikor mondom,hogy "anya megy pisilni" akkor eltünik és a bilivel tér vissza:):):)Tehát tudja hogy mi a teendő csak...
Te hogy vetted rá a bilizésre?
Na mennem kell mert felébredt.
Pusza