2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Én se lennék itt, ha apa itthon lenne! :-)
Szép estét nektek is, és jó éjszakát! :-))
Én is megyek alukálni!!!
Jó éjt mindenkinek!!!!
Pindurkám még nem tanult meg állni, de nálunk is kínszenvedés a pelenkázás...
Majd azért mondd el, hogy mi a tapsztalatod ezzel a pelenkával! Kíváncsi vagyok!!
Hogy mi van itt már megint?
Nem győzök olvasni.
Hajni,én is a Született feleségeket vártam,erre kiderült,hogy átrakták szerdára.Jó késői időpontban.
További szép estét, csak bekukkantottam,kell a gép apának!
Nagyon jó!!!
Régen is akkor volt!
És felváltva néztem a szökéssel:))))
Oké, majd jelzéssel leszek!
Vagy...fent lesz a video!
Az jó, biztos kényelmesebb is sokkal mint arendes pelus!
Csak azt nem értem, miért huggiest kell vennetek??Ezt a doki mta, mert az miért jobb?
Oda is regisztrálni, na majd próbálkozom a hétvégén ha lesz annyi időm!
Köszi!
Hülyén hangzik, de tanítsd meg játékosan! :)
Én is azt csináltam és nézd meg mi lett a cserebogárból. :) Most mi a mászással vagyunk így. Kúszik ezerrel, feláll mindenhol, sétál az ágy szélébe kapaszkodva, felül, leül, ugrál, gugol de mászni rendesen az istennek nem akar. :(
Hajni!
Igen, én is a youtube-ra szoktam feltölteni a videót, ahogy Heni! De előbb oda regisztrálni kell magad! Egyébként én is fényképezővel szoktam videót csinálni...
Nyugi, Dius, minden rendben lesz! Persze tudom könnyű mondani, de ne aggódj, mert annál rosszabb!
Rossz lenne altatva látni, én tudom, végigbőgtem 3 napot, míg a fiamnak kikapták mindkét manduláját(garat, orr)egyszerre! Bent voltam vele a kórházban, nem kívánom senkinek:( Na, már bőgök is:(
Édes pofa. :)))
Hát sehogy nem hajlandó forogni. :((((
Ha hasra teszem már olyan 5 percig bírja, próbálkozik kúszni. A kis lábát már nagyon szépen maga alá húzza és ellöki magát, de nem hajlandó forgolódni, inkább üvölt mint állat...
Dius!
Nem tudom azt mondani, hogy ne aggódjm úgyis addig nem nyugszol meg, amig meg nem nézi az a másik doki!
De én biztos vagyok benne, hogy MINDEN RENDBEN LESZ!!! :-))))
Ha ilyen sok jó történik velete mostanság, akkor ez is csak jóval végződhet! :-))
Na már értem. :( Bocsi!
Ilyenekre tényleg ne is gondolj! Minden oké! :) Biztosan el fog tűnni!
sziasztok, további jó csacsogást!
puszi nektek