Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009. márciusában születendő Babócáink fórum

2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)

35178. v.kler
2009. nov. 10. 12:01

Dius!

Olvastam a naplódat! Örülök, hogy minden rendben volt tegnap! :-)))

35177. v.kler
2009. nov. 10. 12:00

Gabóca! Nekem nem is vagy bejelölve az iwiw-en! :-( Ha megírod priviben, hogy hogy talállak meg, akkor megkeresnélek! :-)

Ery! Azért kívánom, hogy visszatérjen a régi rend, és jól aludjatok éjszaka! :-)

TV? én sem nagyon engedném, de ha reklám van, akkor pislogás nélkül nézi! Nem hiszem, hogy ezzel tv-függővé vállna, csak a sok szines kép miatt nézi...

35176. erycicus
2009. nov. 10. 11:33
Nektek szokott tévézni,netezni a kicsi??Én nem engedem neki de mégis mindig ott a szeme a tévén monitoron:((
35175. g.gaboca
2009. nov. 10. 11:31
Csak nehéz profi fotóst találni,sajnos itt nem sok van,vagyis én még csak egyet találtam Kolozsváron,úgy látszik majd be kell utaznunk oda!
35174. erycicus
2009. nov. 10. 11:31
Sziasztok Boldog hófordulót Botinak és Boldog névnapot Réka:)) Szoktam kicsit várni hatha visszaalszik éjjel Milánka de nagyon ritka,fészkelődik forog és felteszi a lábát a rácsra és amikor elszunnyad akkor lecsuszik a lába ,na arra megint felriad.(szoktam tenni neki oda egy plédet összetekerve,h arra tegye de nem mindig jön be) Sajna itt is esik nem tudunk lemenni,pedig tegnap is 2órát sétáltunk délelőtt+1órát estefele.Nálunk ez rekord mert nem szeret a babakocsiba lenni.
35173. g.gaboca
2009. nov. 10. 11:28
Sajnos olzan vagyok,hogy nehezen verek ki a fejemből bármit is!Nem vagyunk egy elven mert ő nem művészetpárti,de én igen,sőt a mai napig is bánom,hogy nem a művészeti iskolába iratkoztam!
35172. g.gaboca (válaszként erre: 35171. - V.kler)
2009. nov. 10. 11:25
Itt játszik az ölemben a távcsival:)Tényleg jó képek lettek at erdősek,azt hiszem az iwiwre többet töltöttem!Nagyon vérszemet kaptam és szeretnék egy profi fotóssal is szeretnék képeket készíttetni,apa sajnos nem pártolja az ötletem,de én megmondtam,hogy ha törik ha szakad ezt megcsinálom!
35171. v.kler (válaszként erre: 35170. - G.gaboca)
2009. nov. 10. 11:09

Szia!

Kétszer alszik nappal:délelőtt egyet, és délután is! :-)

Hát nálunk is ritka az olyan nap, hogy ne üzemeljen a mosógép! Mindig van teendő! Ilye az Anyukák sorsa! :-)

Kristóf mit csinál? Olyan szép azon a képen, amikor ott a fánál áll! :-)) De minden képen szép! :-))

35170. g.gaboca (válaszként erre: 35169. - V.kler)
2009. nov. 10. 11:01
Szia!!!!!Vissza sokott még aludni a kis drága?A mosás meg külön fejezet,annyi ruha van,én is ma ágynemüt cseréltem és a tegnap is mostam,.na meg a szekrényt rendeztem újra öszzehajtogattam a ruhákat!
35169. v.kler
2009. nov. 10. 10:57

Sajnos itt is el van borulva...

Kis Drágám alszik. Az ebéd félig kész, vagyis a gyümölcsleves már kész van, a halacska be van panírozva, már csak ki kell sütni! :-)) És elindítottam egy mosást is! :-)

2009. nov. 10. 09:52

Boldog névnapot Rékus!

Heni, Dius jó volt akkor Nektek tegnap!

Itt is esik:(

35167. v.kler (válaszként erre: 35163. - Heni86)
2009. nov. 10. 09:44

Szia!

Örülök, hogy minden rendben van veletek! :-)

Nekem is fáj a fejem..:-(

Még nem volt itt Dius! pedig izgulo, hogy mit mondtak tegnap nekik a dokinál!!

35166. Noémi 23
2009. nov. 10. 09:42

Sziasztok,

Boldog névnapot Rékus és szülinapot Boti:)))

Heni de jó nektek hozzátok mindig beugrik valaki:(( na sebaj majd a baba talin:))

pusssz

35165. v.kler (válaszként erre: 35164. - Rékus*)
2009. nov. 10. 09:42

Szia!

Jajj, nem néztem ma rá még a naptárra!

BOLDOG NÉVNAPOT!!!! :-)))

Majd mesélj, hogy mi volt a tanácsadáson! :-)

35164. Rékus*
2009. nov. 10. 09:19

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!Pont ma van a névnapom is Boti Hófordulójával együtt... :)

Egymást ünnepeljük!

Természetesen ma megyünk tanácsadásra és mint az ilyenkor lenni szokott szakad az eső!Hurrrrá!!! :( Kíváncsi leszek mennyit gyarapodott?!

35163. Heni86
2009. nov. 10. 09:02

Sziasztok!

Boldog hófordulót kívánunk mi is Botinak!

Jobbulást a kis betegeknek!

Nálunk minden rendben azon kívül, hogy kicsit fáj a fejem de ez tuti hogy a rossz idő miatt van. :( Szakad az eső pedig 1000 helyre kéne mennünk ma is. :(

Tegnap pedig voltak nálunk a Diusék!!! :))) Doki után beugrottak egy kicsit. Nagyon aranyosak voltak, nagyon jó volt találkozni velük! A gyerkőcök gyönyörűek és Petra hihetetlenül ügyes. Tomi meg rögtön lecsapott Márkra és vele játszott. Csak sajnálom, hogy ilyen keveset maradtak meg hogy a tuti mindig összejövős sütim most csődöt mondott. Murphy...

2009. nov. 10. 08:35
Botinak mi is Boldog hófordulót kívánunk!
35161. v.kler (válaszként erre: 35157. - Kedit)
2009. nov. 10. 08:33

Szia!

Biztos minden rendben lesz, és hamar meggyógyul Lőri és Ti is! Mennek a gyógypuszik!!

35160. v.kler
2009. nov. 10. 08:32

Rékus! Botinak boldog hófordulót! :-)

Dius! Én is hiányoltam a beszámolót! Ugye minden rednben volt?

2009. nov. 10. 08:28

Sziasztok!

Beteg babuciknak jobbulást kívánunk!

Dius, nem írtál, mi volt tegnap? Minden rendben?

Kler, köszi a dícséretet!

35158. ddc1ba7ad8
2009. nov. 10. 08:26

Szép jó napot mindenkinek!

A mi éjszakánk is átlagos 2*szopi aztán tentike, reggel viszont már fél hétkor kelt, azóta fenn van, majd gondolom nemsokára elfárad, addig gyors teszek, veszek!

35157. Kedit
2009. nov. 10. 08:19

Sziasztok!

Közepes éjszakán vagyunk túl. Lőri nagyon sokat köhögött, ma viszem délután doktornőhöz. Végre mostmár a sajátunk rendel. Remélem semmi komoly. Mondjuk még se Laci, se én nem gyógyultunk meg teljesen, úgyhogy nem tudom mit várok...

Szép napot mindenkinek!!!

35156. v.kler
2009. nov. 10. 07:58

Sziasztok!!!

Látom, én vagyok az első! :-)

Kicsi Kincsem 2szer ébredt éjszaka, de gyors szopcsi után már aludt is vissza! Az előbb is felsírt, de visszaaludt...

Hajni! Szép súlyban van Kitti baba! :-) Szép, egészséges, ahogy a képeken is látszik! :-)

Kat! Biztos fárasztó lehetett a disznóvágás, de túl vagytok rajta! Gondolom tele van a hűtő sok finomsággal! :-)

Ery! Jajj, nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul alszotok! Próbáltad már, hogy nem-e alszik vissza magától? Én szoktam várni egy kicsit, amikor éjszaka felsír! És van úgy, hogy visszaalszik magától pár pec múlva. Viszont ha bemegyek hozzá, akkor tuti hogy neki is cici kell...Persze nem akarok beleszólni, csak segíteni szeretnék! :-))

Tari! Sajnos ez a fogzás minden babát, ás mamát megvisel...Kívánom, hogy mihamarabb bujjanak ki azok a felső fogacskák is! :-)

35155. tari
2009. nov. 9. 20:46

Sziasztok!

Szandra baba tegnap óta elég nyűgös, szerintem a felső fogacskái készülődnek!Éjszaka is többször megébred.Most aludt el de már hulla fáradt vagyok eléggé kimerítő amikor ennyire nyűgös!

Rékus Én 2-szer adok 220ml tápit és 3-szor eszik főzelék stb.+túrórudi csoki nélkül(ezt nem minden nap)!

Most le is dőlök alukálni mert fogalmam sincs meddig alhatok!

Mindenkinek jó éjszakát!

35154. erycicus
2009. nov. 9. 20:39
Sziasztok Nagyon köszönöm mindenkinek a köszöntést:)) Bizony már 8hónapos a kicsikém:))) Nagyfiú mindenki 1évesnek nézi.Csütörtökön elviszem tanácsadásra kivi vagyok hány cm:) Rékus én is szopiztatok még,ebédre kap főzit(van amikor azt is atejcsivel higítom)és leöblíti egy kis cicivel:),késődélután kap gyümit+cicit.Az éjszakáinkról inkább nem is írok:((( ha 5*ébred mind az 5*cicin alszik vissza,de nem ritka,h 8* 9* kell,felsír és csak cici cici,sok mindent kipróbáltam már de sajna így kell elfogadnom Milánkámat.Pedig hónapokig átaludta az éjjszakát de mióta fogzik azóta így alakult.Jaj kébzeljétek vmelyik este együtt fürödtünk,sós levendulás vízben annyira jó volt :)) ajánlom mindenkinek:)) Jó éjszakát mindenkinek:))
35153. ddc1ba7ad8 (válaszként erre: 35151. - Szabónéhajni)
2009. nov. 9. 19:45
Szép nagylány már, az én kicsim 7410 gr.
35152. ddc1ba7ad8
2009. nov. 9. 19:43

Sziasztok!

Hú de régen nem voltam, de el voltam havazva. Volt melónk sok. Disznóvágás, teljesen elvett előtte három napot, utána három napot. De nagyon sok finomság van.

Renikémnek megvan az első fogacskája, és még ő is szopik, bár eszünk főzit, gyümit is.

35151. Szabónéhajni (válaszként erre: 35148. - Krisw)
2009. nov. 9. 18:26

Voltunk tanácsadáson, Kittikém 8550 gramm!!!

Jó sokat sétáltunk ebben a szép őszi időben, olyan szépen sütött a nap! Aludt is a drágám 1 órát a babakocsiban!

35150. v.kler
2009. nov. 9. 16:28

Sziasztok!

Végre ma nem esett az eső, és tudtunk menni sétálni! Voltunk vásárolni is! :-)

Krisw!

Én még nem hagytam el szoptatást! 4szer, vagy 5ször szopizik nap közben, az éjszaka pedig változó. Van hogy kétszer, van hogy egyszer! Két szopi közt kap más kajcsit: délelőtt gyümi, délben főzi, estefele pedig tejpép. Nekünk így vált be a napirend...

Noémi! Szegény Ami! Biztos hamar kibújik az a fogacska is! Nagyon ügyes kislány! Bizony, már nem baba, hanem kislány! :-)

Mennem kell, mosogatnom kell, aztán összadobok valami vacsit, hogy utánna csak kicsi Kincsemmel tudjak foglalkozni! :-))

35149. Noémi 23
2009. nov. 9. 15:16

Sziasztok,

Én reggel-este adok tápit Rékus...a többi már kajcika.))

Ama ma sokat sír....jön megint egy foga, a 6. :))) és még mennyi fog...

Hajmnalban is felsírt és déli alvás közben is többször....de különben ha kézben van jó kislány.))) édeske....

Most alszik a friss levegőn:))))

Már olyan ügyes...szépen kuszik, és mikor feltérdel már oldalra tud ülni....ha segítek egy kicsit neki a kezét fogom feláll és oda lép.....olyan nagyok már...

puszi

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook