2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Sziasztok!
Reggel végre voltunk vérvételen, az allergiavizsgálathoz. Hát nagyon durva volt, 5-en kellettünk, hogy le tudják venni Tomikától a vért.
Ennyire sírni még életemben nem láttam...Bár inkább olyan hisztis valami volt, de nagyon durva műsort csinált. Elvileg kb. 1 hónap múlva lesz csak meg az eredmény, utána kell visszamennünk a tüdőgyógyászatra.
Szép napot nektek!!!
Sziasztok!
Mi Márc. 28-án kezdjük a bölcsit és a gondozónők előtte 1héttel jönnek családlátogatóba akkor adják meg a teljes listát azokról a dolgokról amit vinni kell bár nagy vonalakban el is mondták!
Hajni!Nektek aztán tényleg már csak pár nap és kezditek!
30óra/hét munkaviszonnyal megtarthatod a gyest is!Pénzben nem csak időben jössz ki jobban, Én így megyek dolgozni!
Sziasztok!
Tomikának is megvan már a bölcsije, már csak munkát kellene találnom, mert nekem szülés után lejárt a szerződésem. :( (Határozott volt)
Én már hónapok óta melót keresek egyébként, remélem, legkésőbb nyárra lesz valami.
Biztos furcsa lesz, de én már kicsit várom, hogy dolgozzak.
igen, mták, meg nagyjából még emlékeztem:)
Én 8 órában megyek vissza! így nem jár a gyes:(
Huhhh.
nem semmi, szép sorban mindenki (tisztelet a kivételnek) bölcsis lesz....
mondták előre nektek hogy mit kell vinni?
már annyira nem emlékszem....:D
fárasztó lesz az tutti....te hány órás leszel?
Sziasztok!
Mi meg hétfőn kezdjük a bölcsit!
Én még nemtudom pontosan, hogy mikor megyek vissza dolgozni, még mindig változik! Elég furcsa lesz az biztos! Meg fárasztó!
Pussz Mindenkinek:)
sziasztok. megvan a pontos dátum.
április 18-án dolgozom először....
petra április elején kezdi a bölcsit.
Szia!
Bizony, lassan készülhetek a szülésre! :-) Lalámnak persze sokat mondogatjuk, simizi is a pocim! De szerintem akkor derül ki, hogy hogy áll az egészhez, amikor ár itt lesz a kistesó! :-)
Gyors fogkibújást Tominak!! :-)
Sziasztok!
Dius: Édes lehetett Márk... Egyébként a Keresztfiam is ovis, és ő is éppen fülig szerelmes. :D:D:D
Kler: Örülök, hogy jól vagytok. Nagyon repül az idő, hamarosan meglesz már a kiscsajod is. :D Kisfiad várja már?
Noémi: Ami meggyógyult? Te hogy viseled a terhességet? Ami mit szólt hozzá?
Rólunk: Tomikának megindult mind a 4 szemfoga, van nyügi rendesen. :D
Egyébként jól vagyunk, legalább nem beteg.
Szép napot nektek!!!!
Sziasztok!
Dius Gratulálok a leendő "menyecskédhez" :)))
Mindenkinek szép estét és jó és jó éjszakát!
Jajj, hát ez nár nem titok.
Mindenki tudja körülöttünk egy jó ideje:D
Csak a fiam azt hiszi, hogy nem ilyen egyértelmű.
Sziasztok.:)
Drága Kler, bizony repül az idő.:)
4D de jó is az!:))
Ha nekünk kiderül, hogy esetleg Kisfiúnk lesz én szívesen adok neked rucikat!:)))
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van! Mi igen! :-) Jövőhéten megyünk 4Dre! :-)))
Noémi! Bizony, már ezen is tól vagyok! :-) Észre se veszed, és neked is menned kell! :-)
Dius! Hűha, ez nagyon komoly! :-) Édes lehetett Márk! :-)
Lányok! Lenne egy nagy kérésem! Főleg a lányos Anyukákhoz! :-) Ha valakinek van feleslegessé vállt ruhácskái, amikre már nincs szüksége, azt szívesen megvenném! :-) Tele vagyunk fiús ruhával Lalámról, de azért én szeretnék lányos rucikba öltöztetni az én kis Drágámat! Aki segítene nekem jelezze már priviben!
KÖSZÖNÖM!!!! :-)
Sziasztok,
Dius Anyaaaa, elárultad a titkot...de mi nem adjuk tovább.:)) Olyan édesek ilyenkor, mikor először szerelmesek.:))))
Sziasztok lányok.
vagyok kicsit....
minden okés nálunk.
Petra egy igazi kis ördögfióka:DMárk meg....tegnap bevalotta, hogy ő bizony fülig szerelmes Dorkába, de ez legyen a kettőnk titka...:D
mondtam neki, hogy okés...ezt biztos nem tudja rajtunk kívül senki:D
olyan édes:D
Sziasztok!
Hát igen, mindenki ritkán tud jönni, elfoglalt Anyukák vagyunk! Én meg áprilistól majd örülni fogok, ha le tudok ülni egy kicsit! :-))
Minden betegeskedőnek jobbulást! Küldöm a gyógypuszikat!
Én szerencsére meggyógyultam, Lalámnak is folyt egy picit a nózija, de egy nap alatt el is múlt neki! Azt hiszem ezerszer jobb a z immunrednszere mint az enyém! :-)
Picurim is jól van, most pihizik. A cukorterhelésem is jó lett szerencsére! :-))
Megyek egy kicsit lepihenek, mielőtt Lalám felébred!
További szép vasárnapot nektek!!
Mi sajnos betegek vagyunk...főleg Amici.:((
Sziasztok!
Krisztiánnak nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Nálunk szokásos hétvége, ünnepi kaja, délutáni alvás, pihenés....
Annyit főztem, hogy holnap szerencsére nem kell főznöm....de nem is baj, legalább én is tudok pihenni picit.
Szép hétvégét nektek!!!
Sziasztok!
Mi jól vagyunk egyenlőre nem betegeskedünk :)
A betegeskedőknek jobbulást!
Krisw!Krisztiánnak sok sok boldog születésnapot kívánunk!
Hali, én is csak beugrottam....
Márk nemsokára jön haza a barátnőmmel...aztán asszem társasozunk egyet.
Ritkán jövünk ide...sajnos.:( Dehát érthető is..)
Mi jól vagyunk Prücsökkel!:) Ami picit megfázott, de már egyre jobban van.:)
Sziasztok!
Látom mindenki teszi a dolgát...
Anyuéknál kisüttötük a pizzatekercset,ezerrel készülődök a hétvégére.
Két felvonásban tartjuk Krisztián szülinapját:)