2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Jajj, de jó:)
Remélem tetszik is.
Nem tudom, biztosan holnap már ideér.
Sziasztok!
Én is régen jelentkeztem! Jól vagyunk, a gyerekek napközben eljátszanak egymás és saját karácsonyi ajándékukkal is! Vagyis mikor Danika a tanuló kutyussal akar pl, akkor odaadja Kittinek vmelyik transzformert, ő meg persze nem utasítja vissza! :)
Ma délelőtt vendégeink voltak, meg most este is, bár ők nem maradtak sokáig!
Készülünk most meg a szilveszterre, megkozmetikáztam magam, és a körmöm is szép már, csak még azt nem döntöttük el, hogy hová megyünk! :) Mondtam apának, holnapig el kellene dönteni, mert van több lehetőség is! És még akarok venni egy bulizós felsőt, csak attól függ hogy milyet veszek, hogy hová megyünk, az egyik hely nagyon kiöltözős, a másik nem!
Jó éjt Mindenkinek!
Sziasztok!
Az én kis drágám pedig nem aludt olyan jól napal, mint szokott! A délutáni alvás alatt kétszer is felsírt, és nem is aludt annyit, mint amennyit szokott...Most már alszik kb. fél órája, remélem jó éjszakánk lesz!
Gabóca! Én is fogacskára tudok tippelni, biztos készülődik kibújni szegénykének...
Jó éjt mindenkinek!!!!
Szia Gabóca,
Aminak volt, legtöbbször amikor a foga jött...de volt h rosssz álmos...stb. nekünk többször volt már sajnos. ugy tudnak sírni:(( mikor órákig ez volt én adtam neki nurofent.
Ama ma 2 szer 2 órát aludt...ezer éve nem volt ilyen.
szép álmokat:)
Krisw !
Holnap adom fel az ajándékodat, remélem még idén megkapod. :)
Heni!
Köszi szépen az ajándékot, nagyon tetszik mindenkinek, de főleg a kismanó táncikál rá.
Köszi!
Bizony,már Laura is 9 hós lett! Néha én sem hiszem,de mikor fekszik az ágyon,már akkora,hogy!!!
Sziasztok!
Lányok! Szerintem vmi van a levegőben, Laura aludt ma 2 órát egyfolytában...a 3/4 órához meg 1-hez képest!...sztem már hónapok óta nem volt ilyen.
Nekünk is nagyon jól teltek az ünnepek! Krisztián szülinapján is túl vagyunk,nagyon örült az ajándékoknak,egy 2 szem. dzsippet is kapott,annak legjobban,de Laura is élvezte a társaságot! Annyi kaja maradt,tegnap is itt evett mindenki,kivéve tesómék,ők vissza utaztak.
Sziasztok!
Nem voltam két napja, de nioncs időm visszaolvasni! Remélem mindenki jól van! :-)
Utólagosan Laurának, és Bálintnak boldog hófordulót! :-)
Mennem kell, vár egy hallom mosatlan edény...majd még jövök!
Puszi!!
Hali csajok:)
Ama 8,5 kg de nekem is fáj a hátam:))
Tegnap szülinapi party a haverokkal szupi volt:) Délutáni party volt, ugye Ama 7 kor alszik...karaokéztunk...az Én drága Kilsányom velünk mulatott...annyira büszke vagyok rá. nagyon élvezte. Persze ha nem ímgy lett volna, kikpcsoljuk...de tetszett neki.
Puszi
A betegeknek jobbulást kívánunk!
Az utóbbi napokban a hófordulós babáknak sem írtam, Minden hófordulós babának sok-sok puszi!:)))
Sziasztok!
JAj de tudnék örülni én is ha csak 1 órán át valaki maszírozna::::))))
10 kg-s kisfiamtól olyan a hátam mint kb egy 60 évesé- fáj mindenem...
Örülök hogy boldogan telt a szülinapod:)
Sziasztok!
Raktam fel videót a naplóba!
Majd még jövök!
Puszi Mindenkinek!
Helló csajok!!Mindenkinek kellemes pihenést továbbra is:)Sok puszi a szülinaposoknak!!
Tettem fel képeket a naplómba az első Karácsonyunkról:))))))))))))))Minden jó volt Kristóf gyógyulgat bár láza még mindíg van:((((
A tegnap a vendégek egymásnak adták át a kilincset,teljesen kifáradtam,és apa is meglepett este és ma reggel is:)))))))))Szóval nekem nagyon jó most,boldog elégedett vagyok!