2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Hali csajok:)
Ninc sidőm géphez ülni, de mosás, főzés, takarítás, du Amizás. és most h jön a szép idő meg főleg sokat leszünk kint:)
Köszönjük szépen..már 11 hós:))
Gratulálok Vercsinek első születésnapja alkalmából, és Levinek boldog boldog :))))
sok puszika
Mindenkinek nagyon nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket! NAGYON KÖSZÖNJÜK!
Egyelőre csak annyi képet tudtam feltenni, ami a naplómban van, mert... sajnos... leejtettem a fényképezőgépemet, amit szülinapomra kaptam és úgy ferdült el az optikája, hogy nem tudja behúzni és be se kapcsol. Azt hittem elsírom magam :( Szülinapomra kaptam, Vercsi szülinapján meg tönkretettem :(((( Remélem a képeket ki tudom róla menteni, elég sokat fotóztam tegnap.
Képzeljétek, ráadtam Kittire a szandálját, és lelóg a lába újja róla:( még nem is használtuk! Úgyhogy van egy eladó 19-es szupercsajos szandink:)
Laurának gratula az új fogacskához!
Kler, Lali apunak jobbulást!!!
Vercsinek nagyon boldog 1. szülinapot!
Aminak és Levinek pedig boldog hófordulót!
Újabb foggal gyarapodott Laura,kibújt a 6!
Csak nem ott,ahol vártam (felül középen ),hanem egyik alsó! De szerintem napokon belül az is kint lesz. Ezzel talán nem szenvedett annyit,vagy csak nekem lett megszokott az éjszakai sírás-ébredés.
Kittinek és Petrának is gyors fogkibújást !
Jók a tortás képek ! Nagyon merészek a lánykák! :)
Kler,drága azért várjuk a képet a hajadról. Én is kíváncsi vagyok! De csak miután meggyógyítottad apát! Remélem semmi komoly!
Sziasztok!
Vercsinek boldog 1.születésnapot , Aminak és Levinek Boldog hófordulót kívánunk!:)))
Sziasztok!
Gratulálok Vercsinek első születésnapja alkalmából, és a két hófordulós babának boldog hófordulót!
Vercsinek nagyon boldog 1. szülinapot!
Aminak és Levinek pedig boldog hófordulót!
Sziasztok!
Nincs ma nagy forgalom!
Hajni! Gyors fogkibújást kívánok! :-) Puszi a kis Tittinek! :-))
Dius! Eszméletlen ez a petra! Ahogy a tortán dolgozik! :-)) Édes! :-)))
Nebosszancs! Nincs mit köstzönnöd! :-) Aranyos volt Vercsi baba is, ahogy a tortát vizsgálgatta! :-))
Mennem kell. Apa itthon van, mert beteg...na és ha egy férfi beteg! Néha rosszabb, mint egy gyerek! :-)))
Puszi!!
Köszönjük a köszöntéseket.
Amának is boldog hófordulot kívánunk.
Már csak 1 hónap és mi is 1 évesek leszünk :)
Sziasztok!!
Vercsike drága boldog első születésnapot!!!!!!!
Aminak és Levinek pedig boldog hófordulót kívánunk!!
Itt nagyon hülye idő van,voltunk sétálni,de olyan hideg szél fúj,hogy lefagyott az arcom.Dorcit nem is toltam hanem húztam,hogy ne fújjon az arcába a szél.Mert a babakocsi karját nem lehet állítani:(((
De azóta is kinnt alszik:):)
Mára mindennel kész vagyok,azt sem tudom mivel üssem el az időt:):):)
Tegnap Dorka is rosszul aludt magam mellé is kellett vennem mert csak sírt,de most éjjel fel sem ébredt.:)
Jajj, csajok, nem is mondtam.
Petrának jön mindkét felső szemfoga.
sztem 1-2 nap és kint elsz, közben meg lent készülődik ugye a 3. rágófoga.
Olyan lesz már lassan, mint egy kis krokodil:)
Sziasztok!
Nagyon nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket! Ma egész nap örömsírós hangulatban leszek :) Tegnap is ez volt, tegnap ünnepeltünk, 15-en voltunk, mindenki az én Vercsikémnek énekelte Halász Judit Boldog születésnapot című számát, hát nem bírtam ki pityergés nélkül :)
És az én Vercsim olyan szépen összemaszatolta a tortát, öröm volt nézni! Először csak szétkente az egészen a habot, aztán belecsapkodott tenyérrel, repült a hab minden felé :)))) Istenem! 1 éves! Köszönöm, hogy vagy nekem Vercsi babám!
Sziasztok!
VERCSIKÉNEK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!
Sziasztok!
Vercsinek nagyon boldog első szülinapot kívánunk!
A hófordulós babáknak boldog hófordulót:))))
Nem volt ismét túl jó éjszakánk, Kitti 2 szer sírva ébredt és alig bírtam megvígasztalni:( Kibújhatna már az a fogacska!!!
Szép Napot mindenkinek!
Sziasztok!
DRÁGA VERCSI! NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK! :-)))))
Amának, és Levinek pedig boldog hófordulót! :-)))
Már megyek is tovább. Ha Lalám felébred megyünk vásárolni! :-)
Szép napot Mindenkinek!! :-))
Sziasztok!
Ma is van egy szülinaposunk!!!!!!!!!!!!!!!!
Istenke éltessen sokáig Vercsi-baba:)
Szia!
Remélem sikerült a vizsga és Kristóf is jól bírta az utat!
Dius Én már legalább 3éve nem ittam alkoholt:) úgyhogy Tőlem is bezárhatnának az ital kereskedők, Apa is évente összesen iszik meg kb. 6-7 doboz sört!
Nem vagyunk nagy piások:)))
Az jó, ha jl éreztétek magatoka.
Kitti meg ügyes kiscsaj:)
Pihenj csak....
Sziasztok!
Szép vasárnapot Mindenkinek!
Nagyon jó volt a bál, 3kor jöttünk el, a tombolán szokás szerint nem nyertünk semmit! :) De nagyon jól éreztük magunkat! Én is alkoholizáltam kicsit:)
Kitti felébredt 11kor, de nem sírt így nem jöttünk haza, anyukám adott neki nurofent, és éjfélkor visszaaludt, mikor hazajöttünk megint fent volt egy teázás erejéig, aztán aludtunk fél 9-ig, de nem vagyok túl kipihent! Megyek is pihizek egy kicsit, míg alszik a kisasszony:)
Hajni milyen volt a bál?
Gondolom jól éreztéttek magatokat.Ránk is ránkférnem ár egy kis kikapcs.
Még nem voltunk, mióta PEtra megszületett:(
Apa, nagyon betoji:(
Fél itthon hagyni, pedig olyan ügyesen alszik...
Jól elbeszélgetek itt magamba:)
Heni, jól tetted.
Nem fogod elhinni most mit iszok:)
whisky bombát:)
különleges alkalom a lányom 1 éves szülinapja...
Amúgy már vagy 1 éve nem ittam alkoholt, tőlem igazán csődbe mennének a szeszesial gyáró cégek Apa mindig azt mondja:)
Jó volt amúgy a tegnapi "buli".
8kor mentek el a vendégek.
Nemrég jöttünk fel a sétából...
Gyalogosan voltunk lent fél órát, Pera majdnem végig sétált, mikor elfáradt, felvettem a nyakamba és úgy jöttünk hazáig.
Mit ne mondjak élvazte a kis huncut.
A kirakatokban nézegette magát a kis majom:)
Sziasztok, gyors visszaolvastam....
Noi, mi az h. kari ajándék?!!!!!!!
februárban?