2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
jaj de édes vagy... de azért biztos fog sírni, még akkor is ha jó dolga van odabenn...
jaj de jó fej Ádus, hihihi :)))) igen még szokatlan neki is hogy egy igazi kis emberke van odabenn a pocakodban. :)))) A Robi meg azt sem tudja sokszor mit is mondjon neki!!! Inkább odanyomja a fülét hallgatózik a pocakomon, és csak annyit mond szija:)))))
ilyet nem mondj, nem sír, mosolyog mert boldog h iylen csodás anyukája van mint te.)))
igen mi is ádussla mindig bezsélünk hozzá...ádus édi mindig mondja: hahó itt az Apukád beszél, mintha vm ürlényhez bezsélne, de nem szólok, olyan cuki:)))
hihi én is szoktam hozzá dumálni, húúú amikor nagyon sokat kell hánynom, mindíg simogattam a pocakomat, és mondtam neki te rosszcsont kiborítod anyádat!!! Szabad ilyet??? Meg este is amikor megyünk pipikélni akkor is szoktam hozzá dumálni, hogy mindjárt alszunk tovább csak pipikézünk egyet! :))))) Vicces de annyira jó dumálni hozzáá!
Nah a másik, most olvastam az interneten hogy a 12. héten a baba már (csendben) sír! Olyan fura és én meg nem tudom majd megnyugtatni...
szagokat ne is mondd......ma voltma az szkt-ban a védőnőnél...miylen gusztustalanszag volt, ott öklendeztem, a kaják szagátó is egy -egytől felfordula pocom...pl amit imádtm anno hagyma+fokhegyma...megérzem és végem.((((
most pisiltme tökre ki van dudorodva alul már a pocakom a jobb oldlaon,....olyna cuki, mondtam is neki a wc-n (szédülök és nem avgyok túl jól) ne viccelj anyával....tessék viselkedni:))) most jobb:)))
én most ebéd után nagyon felfujódtam... csak akkor jó ha kinyomom a pocakom, nálatok volt már olyan??
És a szagokkal hogy álltok???
Én minden szagot sokkal intemzívebben érzek mint alapjáraton...
neked is hányingered van?? sajnállak titeket, tudom milyen rossz!!!
Olyan fura ülök és ha előre dőlők fáj a pocakom, ha hátra dőlök,úgy hogy majdnem már fekszem akkor valamivel jobb a helyzet...
szegénykém, hát én ma elég jól vagyok, ma sem hánytam :)))) néha érzem hogy kéne hányni, de nem hánytam :)))
Hát én is álmos vagyok nem is kicsit... és még csak 1 óra van ÁÁÁÁÁ
jajj ilynekor ledölnék 15 percr eés tom utána tök jól lennék, d eitt ülök..nyomja fle a kaját a gyomrom:((( bleeeeeeeee, na ez van:)) lesz még jobb is.
egészségedre neked is.)
Egészségetekre az ebédet! :-)
én paprikáskrumpéit ettem, és dinnyét! Finom volt, de valahogy nem esett jól. Azt érzem, amit Noémi is...
hááááááát, nem fog örülni de a pici a legfontosabb és jó lenne ha végre lenne időm magunkra :))))szpet közepe a célom h otthon tok maradni, max a vége..:)
megyke enni rántot sajtot.)) neked kedves egészségedre:)))
hammiii olyan fincsikét ebédeltem...
Mézes szezámmagos csírkét, krumlival. Haami nagyon fincsike volt... :)))))
Otthon melózni azt arra értettem hogy házimunka meg ilyesmi... :)))
Nekem mondta a doki hogy szóljak az asszisztensnek, hogy írjon pár sor a védőnőnek, meg a háziorvosomnak, ha már szeretnék dolgozni, hogy otthon tudjak maradni akkor azt kell vinnem, és kiírja a háziorvos a táppénzt!
Otthon melózni??? tudsz otthonról??? én nem dolgozok otthonról..mer tha bevállalok 1 dolgot innen, akkor ott leszek ahol a part szakad....és én pihenni szerenték:)))
Nekem nem adott. csak a vényt a kupról...vagy kérnem kellett vonlna, akkor me gén voltma a suta.)))))
Hát nem tom hogy fog betanulni az utódom, ha nehezen fog ,belejönni akkor kénytelen leszek bejönni párszor segíteni neki...
De amúgy én szept 1-től már szeretnék otthon melózni...
nem a doki adta, hanem az asszisztense.
csak mondta a doki hogy szóljak az asszisztensének hogy adja oda a papírokat.
Igen én is hallottam hogy növeli a babát az Elevit.
Én nem is szeretném végig szedni, vagy csak minimálisan szeretném szedni.
Most azért szedem minden nap, mert még a kritikus időszakban vagyunk...