2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Igen persze ha szeretnél nyugodtan maradj itt velünk, legalább tapasztalatokat gyűjtesz. És biztosan hamarosan neked is lesz picikéd a pocakodban. :))))))
most nincs vér sem? meddig véreztél??? cska 1 napot?
Nagyon sajnálom drága...de lesz baba tudom...nem is sokára, csak higgy benne. most egy kivsit nehéz lezd, d eaztán felerősödsz és sikerülni fog, hidd el drága...maradj itt velünk, mi majd midnen nap bíztatunk:))
Bizti nincs...Csináltam még 1 tesztet tegnap előtt délután ami 20as érzékenységű, nem sima papírcsík, jó minőség, és neg. lett.:(Aztán gondolom az agyam felfogta hogy nincs baba, sírtam is és estére elkezdtem barnázni, akkor még azt hittem hogy babukától van, mert nekem nem úgy szokott indulni a mensim aztán másnapra még több barna aztán jött a vér is.:((Ma már elég "sok" vér jött, most abbamaradt, szórakozik velem.Az alhasam meg feszülget, de nem görcsöl.Tök furi nekem ilyen sosem volt, csak akkor amikor gyógyszert szedtem...
Istenem nagyon sajnálom!!!! :((((((((((((
nincs babó????? micsoda??????
Úgy volt, mindenbe lefogadtam volna.:((((Ezért vagyok most szomi...Tudod mondtam hogy barnázok, de átment vérbe (igaz nem sok jött eddig), nincs mensis fájdalmam, de a hőm 36,4...Szóval nincs itt babuka.Akkor 37 körül kéne lennie...Tisztára azt hittem, hogy lesz egy babukám...:(Annyira szeretem a Kareszt és úgy örültem volna egy pici Karesznak vagy picike Aninak.:(((((((((((2 hét késés, alhasi zsibongás, mindjárt megjön érzés, mellfájdalom,derékfájás, furi folyás,halvány de poz, teszt.:(((aztán jön a pofára esés neg. teszt aztán még egy aztán jön a mensi.:((((((((((Azért kicsit rosszul esik, tudjátok, nagyon beleéltem magam.:(És mindenki azt mondja menj már, mit izgulsz még fiatal vagy, de én akkor is szomi vagyok.:((((Most olyan érzés mintha elvesztettem volna, tudom hülyeség, de hát azt hittem itt van velem.:(((
Any dehogy ijesztettél meg áááááá dehogy nyuggii, figyu én a terhességem előtt sokat kóláztam és tök egészséges vagyok, tehát ahhoz naponta legalább 5 liter kólát kellene meginni hogy bajom legyen tőle.!! Nyugiiiiii!!!!! és igenis én kérdeztem hogy mit gondoltok lehet e inni, te erre válaszoltál, amit nagyon köszönök!!!
Nomi sem akart megbántani, csak nem ért veled egyet, de azért szeretünk, és nagyon szívesen látunk itt!!!!!!! :)))))))))))
jah aranyos!! :)))) nah nem is szabad veszekedni, csak esetleg vitázni... Hm... jól nézünk ki esküvő előtt veszekdnétek... nah én meg helyretennéle titeket :)))))) NEM SZABAD SZERETNI KELL EGYMÁST!!!
Mi szeretünk és szivesne látunk.....ne legyél szomorú...szépen alakulnak a dolgok:)))
any azért jöhetsz......ne viccelj már.(((
Ácsi nincs baba??????? de ugy volt h van, nem???
szia, aztán nem néha feljönni és olvasni h szidlak....
Nem, csak azért nem írok ide, mert csak megijesztem a Katicát.:))Amilyen hülye vagyok...Én csak segíteni akartam, hogy tudja ezt...Azért inkább válasszon fantát vagy ilyesmit az is szénsavas és fini abban sztem nincs ilyen sav...Csak ezek az újabb kutatási eredmények a colával kapcsolatba...De azért nem lesz baj ha iszik egy kicsit!Csak annak árt aki csak azt iszik, mást nem is!!!Annak már nem tesz jót.2 dl colába nagyon minimális van!!EGy 2 literes colába sincs sok sztem mert akkor már méreg lenne.:DBár engem nem érdekel, én ma is ittam.:DJah meg azért sem írok ide, mert ugya babás fórum, én nem nagyon tudok mit írni ha már nincs babó.:((Pedig tökre azt hittem hogy jöhetek hozzátok beszélgetni.:((Azért kicsit el vagyok keseredve, azért most mindent úgy fogok fel, hogy...szóval rosszul... Depis hangulatba vagyok.
nem kell már kibékültünk telefonon...nem mintha össze lettünk volns veszve cska én mondtam a magamét...de tündér h beregisztált ezért.))
Any utál:(((((
Szia Katica_11! Én is örülök, hogy megismertelek!
Hallottam már Rólad egy két szépet! :D
Na megyek és hagylak titeket csevegni! :D
sziasztok! :)
Nomi hagyjalak magatokra!!!!
:D :D :D :D jaj nem bííírom halok meg a röhögéstűűűűűllllll!!! :D :D :D Annyira cukik vagytokkkkk!!!! :D :D
De vicces!!! Szia örülök hogy megismertelek Ádus! :)))))))))
húúúú köszike, hogy leírtad, ezt nem is tudtam!! Hála istennek nagyon kevés kolát ittam. Amióta babás vagyok ez az első alkalom, ösz visz 2 dl volt, de akkor többet nem iszok!!! :)))))
Nem gondlom h oylan kioktató lettem volna, h csúnyát írtma, volna h megsértselek...de ha igen bocsi.
most miért vagy iylen??? miért ne írnál........csak írtma, h sztem midnenből leeht sztem csak módjával...csak katush ugy be vol.......ha ihat e vagy sem, megnyugtattam h nyugodtan, és most sztem frászt kapott..... most tényleg nem fogsz ezért írni.......nem csináld már.
Manó.....de cuki vagy h írtál.....TUDTAM H IZGULSZ!!!!! szeretlek:DDDD
Tudom, csak leírtam érdekességképpen...Amióta ezt elolvasta a párom nem is iszik kólát de attól én még igen...Nem nagyon érdekel, csak tudod sokat ne igyon a pici miatt...Gondolom tudja hogy nem egészséges, nem hülye, csak leírtam, hátha érdekel titeket.Ne haragudjatok!:(((Én csak jót akartam...:(((Többet nem írok ide ígérem...
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy megzavarom a csevejt, de egy apró dolgot szeretnék helyre tenni.
A Nonó leendő férje lennék! :D Szóval én is izgulok egy kicsit, de ezt neki ne mondjátok el! :):):)
Hogy néz ki, hogy egy pasi izgul. :) Én a megtestesült nyugalom vagyok! :):):):):)
További jó csevejt! :)
Any...ennyi erővel egy csomó mindent nem iszol, eszel, többke között kávé, tea....stb, mindent módjávla kell, de lehet midnent.....
Szia Katica!Ne sok kólát igyál, nem akarlak megijeszteni de nagyon nem egészséges.Kint amerikába ha baleset van a rendőrők azzal mossák le a vért, ha ráöntessz egy rozsdás szögre egy kis kólát feloldja pár nap alatt és ha azzal mosod ki a wcét nagyon szép tiszta lesz, és ez mind azért mert foszforsav van benne, ami maró hatású.A cola alapanyagát veszélyes jelzéssel ellátott kamionnal szállítják...Ha valaki sokat iszik annak a csontjainak nem tesz jót stb.A foszforsav ph 2es és 1-2 nap alatt szétmállik a csont ha beleteszed a colába...Szóval nem akarlak megijeszteni, csak gondoltam leírom, hogy tudjátok.:DEzért nem ajánlott terheseknek inni, a többibe amibe nincs ilyen sav azt lehet!!De persze ha egy picit iszol az semmi!!Csak liter számra ne igyad!Bocsi hogy megint tudalékoskodok!
nem szeretlek, imádlak benneteket.))) a Picikékestül, szőrőstül, bőröstül:))
Én sem amiatt izgulok, h szeretem e vagy sem, hanem amiatt h midnen rendben menjen..de amitt ő is izgul csak nem mondja azt mondta.....jajj nagy franc....de most kidühöngtem magam...most már jobban vagyok....Benneteket meg ám imádlak.)))))
És minket szeretsz??? Mert mi téged igen!!! :)))))
További ajánlott fórumok: