Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009. márciusában születendő Babócáink fórum

2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)

2388. Noémi 23
2008. szept. 15. 12:15
te mikor mésza dokihoz? a 16. héten nem? nekem akkor kell ezért jövőhéten megyke.DDD
2387. 808b59bb6f (válaszként erre: 2385. - Noémi 23)
2008. szept. 15. 12:07

Szia!

En itt vagyok es en is hulla vagyok. Elaludtam reggel, mar majdnem 8 ora volt, amikor felkeltem. MA meg eleg sok a munkam, de hat az a jo...

Itt is esni fog tutira, ma meg egyszer sem sutott ki a nap.

MAr en is a 15. hetben vagyok, alig varom, hogy lassam a kisbabat. A ferjem is jon majd velem, hatha mar kiderul a neme is.

2386. Noémi 23
2008. szept. 15. 11:40

Merre jár midenki? Kler, andic???:((((

Jajj de csúnya idő van.(((( haza akarok menni aludni.

2385. Noémi 23
2008. szept. 15. 09:27

Sziasztok csajok:)

de jó h iylne sokan lettünk:))) Mindekinek gratu és sok egészséget.

Mindekinek él a babája, nem kell igzulni egészséges és csoadszép lesz:))

Ma vagyunk 14 hétes 1 naposak, vagyik ma léptünka 15. hétbe.)))))))))

Egész hétvéégn ablakot mostam (kár volt szakad az eső) és kész az étkezőnk és csodaszép lett lakás is.

Picit fájt a derekam az egész hétvégi melótól, de tudom h a kisbabám jól van mert egy tündér.))))

Én is egyre jobabn kívánoma kajákat, viszont a sok pakolás miatt eddig 1 kg-t híztam rem ezt még tartom eg darabig.))))

Én azt álmodtam múlt éjjel h kislányom születik...már kiváncsian várom nagyon...én egy hét múlva megyek a dokihoz....leeht már látni fogja.))))

2384. mónya
2008. szept. 15. 08:19

Sziasztok mindenkinek! Már korábban írogattam ide, de az még nagyon az elején volt.

Szia Dtrr! Örülök, hogy minden rendben van nálatok. Én pénteken megyek AFP-re. Hogy számoltátok ki a mai napot?

Röviden magunkról: 15 hetes pocaklakónk van, aki már most úgy tartja a lábát, mint az apja szokta.2009 márciusára várjuk az aprókát.

2383. dtrr
2008. szept. 14. 19:39

Sziasztok lányok!

Holnap megyek AFP-re reggel.

2382. dtrr (válaszként erre: 2379. - A443d105ab)
2008. szept. 14. 19:36
Az én férjem bejöhetett. Fotót is kaptunk, egy darabot és nem kellett fizetni érte.
2381. luszi75 (válaszként erre: 2377. - A443d105ab)
2008. szept. 14. 13:57
Én holnap megyek 12.hetes ultrahangra.Természetesen bemehet veled a párod.Az enyém sajnos nem akar.Inkább kint vár meg a pici lánnyal.Nálunk 1000 ft egy kép hivatalosan,bár a múltkor ingyen kaptam egyet.Gyanítom most nem fogok.:)Én is izgulok egy kicsit de semmi rosszra nem gondolok.Ne tedd Te se,csak feleslegesen idegesíted Magad!Ha baj lenne azt tuti észrevennéd.
2380. luszi75
2008. szept. 14. 13:51

Sziasztok kismamik!

Itt mindenkinek fia lesz?:)))Én is kisfiút érzek.Na mostmár az én étvágyam is kezd megjönni.Ma töltöttkáposztát főztem,úgy megéheztem rá.Nektek nem érzékeny a köldökötök?Nekem kezd egy kicsit kidudorodni,már attól is rosszul vagyok ha a póló hozzáér.

2008. szept. 14. 10:58
Hja egy kérdés... a 12. heti ultrahangra bejöhet majd a párom? És egy sima (nem magán) rendelésen kérhetek fotót az ultrahangról? pénzt kérnek érte? Mennyit?
2008. szept. 14. 10:53
Láttam hogy írtátok hogy mozog a pocakotok mérete... az enyém is!! kb 2 hete vettem észre hogy mintha már látszana valami, bár még korainak tartottam... azóta van hogy hatalmasnak látom a 11-12 héthez képest, máskor meg keresem hogy hova tűnt :))) Tegnapelőtt épp annyira jól látható volt, hogy egy 27-28 éves csaj (én 23 vagyok) előreengedett a buszon... pont olyan mozdulattal ahogy én szoktam a néniket, szóval csak annak tudom tulajdonítani hogy talán látta a pocakomat... mindenesetre jól esett :))
2008. szept. 14. 10:47

Na sziasztok!

Jó rég nem írtam, csak kicsit betemetett a munka... mikor hazaértem örültem ha aludhattam. Ez a fáradékonyság nem akar múlni.

Itt mindenkivel minden rendben, ugye? Ünnepélyesen bejelentem hogy ma a 12. hétbe léptünk :) Szerdán megyek a dokihoz, és borzasztóan izgulok, bár tudom hogy nem szabadna. Csak a vizsgálat után fogom a tágabb környezetemnek elárulni hogy babánk lesz. Bár a főnökömnek kénytelen voltam elárulni 2 hete, de szerencsére megkaptam a szerződésem :) Az óvónéni társamnak is elárultam meg a dajkámnak, csak hogy tudjanak róla miért nem állok a tűző napra az udvaron meg miért nem emelgetek... azóta olyan aranyosan vigyáznak rám, meg elkényeztetnek :)

Nyugtassatok meg hogy ha bármi gond lenne a babával azt észrevenném. Annyira félek attól hogy elmegyek a vizsgálatra, és nem él a baba. Ti mennyire bírtátok nyugisan kivárni a 12. heti vizsgálatot?

2376. Noémi 23 (válaszként erre: 2375. - 808b59bb6f)
2008. szept. 13. 12:57

Azt mondtad hogy eus programmal, cska nem tudtam myilen boltot.

Én f2-ig vagyok...

Ne mondd annak a tündérnak még h fiu mert lehet kislány és akkor rosszul esik neki:))))) viccelek, te érzed h mi lesz én miden nap mást érzek.)

Jó étvágyat és szép hétvégét.....

puszika nektek.)

2008. szept. 13. 12:31

A kisfiam termeszetesen folyekonyan fog beszelni magyarul :) Kesobb majd irni is megtanitom. En majd magyarul beszelek hozza, csak tarsasagban fogok gorogul.

Amugy jol megy mar a nyelv, csak 3 eve itt vagyok, meg iskolaba is jarok.

Amugy egy zoldsegesem van (europoai unios programmal nyitottam). :)

Dolgozol meg? En nemsokara megyek haza ebedelni.

2374. Noémi 23
2008. szept. 13. 12:22

Ja, értem, akkor már jó pár éve együtt vagytok, és a kapcsolat is kibírta a 3 év sulit....))) és külön létet.

És most milyen boltod van? a görög már tökéletesen megy? a gyerekhez hogy fogtok besz???

Biztos kimegy anyukád....igen meg ott van anővérem is és a keresztgyerekek, mi igazi Olasz család vagyunk:)))))

2008. szept. 13. 12:05

Nem, dehogyis jottem ki rogton.

MEg volt 3 evem a fosulin, miutan elvegeztem, csak akkor koltoztem ki. Ennek mar 3 eve. Eleinte tenyleg nehez volt, mert nem voltak baratnoim es gorogul sem tudtam. MEg eleinte munkam sem volt fel evig.

Te szerencses vagy, ott lesz anyukad, aki majd besegit a baba korul! Igaz, az enyem is biztos kijon vagy 2 hetre.

2372. Noémi 23 (válaszként erre: 2371. - 808b59bb6f)
2008. szept. 13. 11:57

Nem leeht könnyű így akkor nektek...

De rdekes kimentél nyaralni és ott megismerkedetek, és utána, ki is költöztél vagy távkapcsolat? Nem rossz messze a családodtól? Nagyra tartalak, én nem bírnám a családom nélkül...de nem vagyunk egyformák. A lényeg h boldog vagy.)

2008. szept. 13. 11:22

PEdig a mi falunk a varos mellett van 10 percre es G.orszag 2. leggazdagabb faluja. (A legszegenyebb akkor nem tudom milyen lehet :) )

Ehhez kepest volt olyan hogy (elozoleg bejelentve persze), de 3 napig nem volt viz. Gondolhatod! Furdes, wc-zes stb.

Aramszunet vagy vizelzaras minden heten elofordul, szerencses esetben csak par orara.

Most voltal menyasszony. Szerinted milyen erzes lehet, ha epp jon a fodrasz hozzad a nagy napon es kiderul, hogy hoppa, nincs viz hajat mosni. Szombaton pont igy jart az egyik.

A ferjemet egy nyaralas alkalmaval ismertem meg itt kint. Amugy jo itt, egyedul az anyosomat nem szeretem annyira, de vele is elvagyok ha kell.

2370. Noémi 23
2008. szept. 13. 10:48

Ja igen mert nálatok van "szieszta" idő igaz??? az jó is meg nem is igaz? nehéz visszamenni gondolom.....

Jajj nehéz lehet együtt laknimert irtad nem vagy túl joban az anyósoddal.egyébként hogy kerültöl görögországba, azt értme h oda mentél férjhez, de a pároddal hogy ismerkedtél meg?

Mi a szüleim mellett építkeztünk 100m2 lakás, bővneelég és csodálatosan szép letz. pont ahogy szerettük volna...mir emegjöna pici minden patent lesz:)))

nem leeht könnyű akkor ott élni néha iylen viszontagságos, dea szerelem midnent legyőz, igaz?

2008. szept. 13. 10:34

O de jo nektek! Uj lakas! A mienkre meg varni kell, addig is az anyosomnal lakunk.

Raadasul telen itt tok hideg van, mert nincs radiator, csak egy regi kalyha....Az aram is sokszor elmegy. Na meg viz sincs mindig. Ez az egesz kornyekre jellemzo.....

Gorogorszag 2008.

A mi uj hazunk egy kertvarosi reszen epulget. Alig varom, hogy bekoltozzunk!

MEg 3 ora es mehetek haza. Aztan johetek vissza.

2368. Noémi 23
2008. szept. 13. 09:44

Nekem is egyik nap nagy másik kicis, sztem ahogy a belek stb rendeződnek, tudod...sztema poci fjás az a időjárástól van tuti, iylne bolondos időt...

vegyél, lehet, bárki szedheti, én napi 3X2 kellett h szedjek az elején.....ennyi a max amit leeht.....de éezed, ha fáj vegyél be 2-őt...nem árt.

Nem felújítunk drága, építkeztünk és az esküvőr elet tkész a lakás, mostbkültöztünk be.))) és pakolunk be.)

2008. szept. 13. 09:16

Ti is jokor fogtok bele a lakasfelujitasba! Azert csak ovatosan!

Lehet hogy atugrok a gyogyszertarba ilen magne b6-ert. Vagy ezt az orvos irja fel?

A hasam ma nincs annyira felfujodva, az egyik nap hatalmas, a masik nap meg csak egy dudor. Ez is fura.

Jo munkat neked!

2366. Noémi 23
2008. szept. 13. 09:06

Én is melózók.....!!!!!!!!!!!!

nekem is csüt-ig midnen nap meg is ijedtem miért fáj....de tegnap már jobb volt. Azt hittem azért fáj m abba hagytam a magne b6 rendszered szedését, oylan jól voltam feleslegesen meg nem akartam (ez görcsökre van). de tegnap bevettem reggel és egy kicist szurkált du. de azon kívül jól voltam.... ma még nem is vettme be, modtantól lesz a táskámban midnig és cska akkorha vm nem kerek szedek. Csak reggeli elevitet, a bab egészségére.

Tegnapa fél nappalit elpakoltunk nagyo nagon nagyon elfáradtam..de legalább kezd otthonra hasonlítania kupi:)))) ma az asztalos beszabja a mosogatógép, tűzhely...stb a konyha pultba.))) holnap egész nap pakolás, rem hétfőn arról számolok be, hogy kész avgyunk a nagyjával:))))

2008. szept. 13. 08:25

En is jo hetveget kivanok!

Csak en dolgozom meg szombaton is? Nem baj, mindjart jon hozzam egy baratnom kavezni.

Tegnap este is elegge fajt a hasam, nem tudom miert van ez egesz heten.

KAtica, neked fajdogal meg a hasad?

A mergem elszallt, felhivtam az oktatomat es tisztaztam vele a helyzetet. Azert majd jovoheten meg eloszedem :)

2364. v.kler
2008. szept. 12. 16:24

Én is szép hétvégét kívánok mindenkinek..végre mehetek haza!

Puszi mindekinek!!! :-))

2363. Noémi 23
2008. szept. 12. 16:01

Közben nekem is akadt munkám.....na elmőlt 4 éljen..ma csak 5ig vagyok.

Szép hétvégét lányzók:))))) puszi a Piciknek.))

2362. v.kler
2008. szept. 12. 15:50
Bocsi, de millió elintéznivaslóm akadt! A péntek nálunk mindig ilyen...:-(
2361. Noémi 23
2008. szept. 12. 13:13
Hol vagytok csajok??????????:(
2360. Noémi 23
2008. szept. 12. 12:40
Katush ennyi volt el is mentél:((((
2359. v.kler
2008. szept. 12. 11:53

Szia, Katica!!!

Jajj, de jó, hogy itt vagy! Mi jól vagyunk, csak egy kicsit fáradtan...

S veled mi újság? Hallottam Noémitől, hogy fájlaltad a pocid! Remélem minde rendben!

Puszi!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook