2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Nagyon szép lett a torna Moncsi:))))
Voltunk kint, nagyon hideg van:(((
Ama alszik....nagyon álmos volt...
De aranyos Dorka! :)) Kilóméter hiánya van biztos! :)
Most néztem, hogy nagyon szupi lett Dani tortája és a gyertya is jópofa! :)))
Nálunk ugyanígy választotta el magát Boti nemrég...
Egyre kevesebbszer akart enni, már csak játszott meg harapott. :( Aztán mikor már nagyon fájt nem is erőltettem. Néhány hét alatt szép fokozatosan leszokott a cicizésről és a végén már el is lökött magától. :(
Köszönöm, remélem már tényleg meggyógyul.
Nekünk kellett menni a 6 hetes csipő szűrésre aztán valamikor 6 hós kora körül és akkor mondta a nő hogy ha már magabiztosan végigmegy a szobán akkor ismét találkozunk. Itt a kerületben mindenkit küldenek egyébként...
De jó neked, hogy mára kész vagy! :) Irigykedek mert semmihez nincs kedvem. És ki se tudunk menni mert nagyon fúj a hideg szél. Postára is kocsival kell mennünk. :(
Én is így voltam! :) Bár nap közben is néha elérzékenyültem, főleg mikor énekeltem neki. :)
Nálunk Apu hozott nekem virágot szülés után és most is. :) Meg azon szoktam még meghatódni mikor apa vesz nekem virágot Boti nevében és mindig valami kis picike cserepeset. :)
A tavaly anyák napi most nézem, hogy mennyire megnőtt... Mint a kisfiam :))))
Sziasztok!
Botinak boldog 1.születésnapot!!!!!!!
Dorka is jól aludt,6-kor vettem magam mellé.Délelőtt nem bírtam elaltatni,most aludt el,de mindjárt menni kéne a tesóért...
Heni,Botinak mennek a gyógypuszik!!!!!!!!Most már gyógyuljon meg!!!!!
Nem is tudtam,hogy vinni kell őket ortopédiára ha elkezdenek menni.
Fiamat nem kellett anno és most sem mondta senki...
Kler,lehet megint fogzik Lala...
Dorkának a pirosság el is múlt a fenekéről két nap alatt.Nem tudom mi lehetett...
Már mindent megcsináltam mára:):):):)
Lustizni fogok,már amennyire Dorka hagyja.
Mindig hozza a cipőjét,hogy ki akar menni:):):)
Sziasztok!
Nekünk sem volt túl jó éjszakánk. :( Boti még beteg és már az orra is dugul. Összekaphatná már magát a kis vasgyúróm. :)
Apát pedig vasárnap óta kb. fél órára láttuk ugyhogy már nagyon hiányzik. :( Ma már elméletileg időben jön. Úgy legyen....
Ez a filmezés ilyen de minden szezon elején bele kell törődnöm és hozzá kell szoknom. :( De valamit valamiért ugyebár...
Az ortopédiára meg az előbb kértem időpontot mert menni kell ha már jár a gyerek. Erre basszus április 28-ra kaptunk időpontot! Botrány!
Most pedig rohannom kell mert szalad a lakás és ha Boti felkel irány a posta, bank stb.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok:)
Sajnálom Kler a rossz éjszkát...:(
nekünk az éjszaka jó volt....de Ama 6 kor kelt...Ádusnak csörögött az óra...:((
Kész vagyok midnennel, mosás, porszívózás, rend rakás...teregetés....bár még vasalni kéne:((
sok pussz
Sziasztok,
én is benne vagyok - ablakok már készen, meg a virágok is! de van még mit csinálni...
Anyukám jön, de bakker néha jobban tudnék haladni, mert a nyomomban van, mindenhova követ - Bálint meg nyávog... :S
Szép napot mindenkinek!
Látom téma volt a húsvéti takarítás, nekem is kellene, de Renitől nem lehet, ma jön anyós ő játszik a gyerekkel én pedig gőzerővel, mert hétfőn ugye ünnepelünk is!Sütnöm is kell, úgyhogy meló bőven. Voltunk egy éves tanácsadáson,Reni 74 cm és 8 kg, csinike.
Apropó utálom a hideget!Elegem van, további szépet mindenkinek mára, pusza a babáknak!
Sziasztok!
Botinak nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!!
Sziasztok!
Botinak boldog 1. szülinapot!
Sziasztok!
Hu, nem volt valami jó éjszakánk! Fél 1től 2 ig többször be kellett mennem Lalámhoz, olyan soszor felsírt! Ne tudom, hogy mi lehetett a baj! Nem vettem ki, csak simiztem, és úgy nyugodott meg...
Tari! Puszi Szandra baba pocijára! Lehet tényleg a pogácsa a hibás, nekünk felnőtteknek se olyan jó, ha melegen esszük az ilyesmit! És sokszor mi sem tudunk neki ellenállni! Azért remélem jó éjszakátok volt!
Nebosszancs! Bizony, sokszor mi nehezebben viseljük az ilyen pár órára szóló elszakadást, mint a kicsi! De sajnos a muszáj nagy úr! Hátha Vercsi ugyanúgy megvár, mint a múltkor, és tudtok még egy kicsit játszani is! :-)
Ha Lalám felébred megyünk egy kicsit csavarogni. Összegyült a befizetnivaló...:-((
Szép napot Mindenkinek!!
Puszi!
Jó reggelt!
BOTI! NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKED! :-))))
Sziasztok!
Manó alszik, szerencsére most úgy hallom szelel a nózija :) Be is kentem a hátát, meg egy nagyon icipicit a nóziját, az ágyánál pedig ott gőzölög a kamilla :))
Remélem holnapra jobb lesz, mert ma nagyon szenvedett szegényem. Este megint sírtam, amikor még a tejcsijét sem tudta meginni, mert nem kapott levegőt :( 100-szor inkább én legyek beteg.
Holnap suli... későn jövök haza, nem tudom hogy fogja bírni a délután nélkülem (na meg én nélküle). Már most görcsbe van a gyomrom :(
Megyek aludni, jó éjt mindenkinek!
Sziasztok:)
Kler, ez nekem bók:)) Bizony nagy a szája mint az anyjának:))))
Ablakmosás majd Húsvét előtt :)) Mindig akkor szoktam:)))
szép álmokat
Sziasztok!
MILÁNNAK BOLDOG 1.SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!
DANINAK BOLDOG 8. SZÜLINAPOT!
Szandra baba már 19órakkor elaludt, remélem nem ébred 22órakkor, hogy hajnali 1-ig ébren legyünk!
Sajna lehet, hogy fáj a pocija mert néha alvás közben felsír és felhúzza a lábát, sütöttem pogácsát és nem bírta kivárni amíg rendesen kihül és melegen ette, lehet, hogy az a baj:(
A betegeskedő csöppségeknek jobbulást!
Szandra szereti a spenótot aminek örülök mert Én is nagyon szeretem!
Az ablak mosással Én is várok a jobb időre pedig már nagyon ráférne!
Cuki lehetett Ama!
Tényleg sok mindent mond már! Cserfes kis csajszi lesz:)))