Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009. márciusában születendő Babócáink fórum

2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)

2748. mónya
2008. szept. 24. 12:22
Nálunk a védőnő csak a várandósság vége felé megy ki lakásra, hogy környezettanulmányt csináljon. Addig mi járunk a védőnői szolgálathoz. Ezek szerint mindenhol más.
2747. di01 (válaszként erre: 2745. - Luszi75)
2008. szept. 24. 12:16

most nézem mi nagyon egyidősek vagyunk.

Én nem kaptam papírt.

De én azt nem értem minek jön ha úgyis elköltözünk, és akkor már nem hozzá fogok tartozni....

2746. 808b59bb6f (válaszként erre: 2744. - Noémi 23)
2008. szept. 24. 12:09

Vegul is van 3 baratnom is itt, akik nemreg szultek. Toluk tudok kerdezgetni. Amugy itt az emberek eleg nyiltan kimondjak a dolgokat.

(pl Amikor a baratnom eljott hozzank a parjaval es a kisbabaval, siman megszoptatta a babat ott a nappalinkban.

Ez is maradisag tolem, tudom, de en biztos nem fogom megszoptatni a kisbabamat masok, foleg ferfiak elott.)

2745. luszi75
2008. szept. 24. 12:07

Sziasztok!

Nálam már volt a védőnő úgy 2-3 hete.Bár hozzám eddig is járt mert van egy 23hós lányom.Mikor a kiskönyvet csináltattam,akkor adatk egy papírt,hogy minimum 5ször kell a védőnőnek meglátogatni a baba születése előtt.De gondolom ti is kaptatok.

2744. Noémi 23
2008. szept. 24. 12:03

Ne haragudj, csak egybe olvastam:((((( DI:D

Hozzánk elvileg akkor jön ha megszületik a babóca....

Andic: én edidg 1szer voltam vérvételen, és majd afp miatt megyke 1-én....vinnem kell vizeletet is..

hát igen neked jó lenne ha lenne védőnő, mert tőle azért tudnál kérdezni....

2743. di01
2008. szept. 24. 11:41

Én Di vagyok az Edinából és egy szám: 01 de semmi baj:)

Én 10 hetesen voltam nála ki akar jönni hozzánk, pedig nov-dec. környékén elköltözünk. (Mi is építkezünk)utánna már nem ő lesz a védőnőm

Ráadásul a sogornőméknek ugyaz az a védőnője (4 hónapos a babájuk), és 2 hónapja volt náluk. (Ja mi ugyan ott lakunk egy háztartás stb, csak külön szoba)Én 9től 17h ig dolgozom elég gáz megoldani az eljövetelt. Amugy meg különben sem túl szimpatikus...

9 hetes terhesen azt kéredzi hogy a gyereknek együtt vagyok e az apjával. Amugy 5,5 éve vagyunk együtt... bár ő ezt nem tudhatja, de nekem sértő volt...

2008. szept. 24. 11:34

Nem tudom, milyen 3 adat hianyzott. Az egyik a vercsoport, a masik ketto meg valami, amit a masodik gyereknel is felhasznalnak majd.

Igy mar nem hianyzik semmi, igaz, most voltam harmadszor vervetelen.

Itt sajnos nincs vedono, pedig jo lenne.

2741. Noémi 23
2008. szept. 24. 11:23

Dió: nekem aranyos a védő nőm, nálunk nem volt, cska én nála..de gyerek korom óta ismer és a családot....

Andic: miylen adat drága? ami nem hiányzik? nekem is a párom szólt, át ne menj....édes volt.)))

2008. szept. 24. 10:20

Sziasztok!

En is repultem a terhesseg elejen. Sot, meg a kapu alatt is atmentem, annyira bambultam, hogy elfelejtettem, hogy terhes vagyok.

Reggel voltam vervetelen, igy mar nem hianyzik egyetlen adat sem.

2739. di01
2008. szept. 24. 10:19

Akkor most egy kicsit megnyugtattál, bár én tudom hogy nem lesz semmi baj, csak a párom izgul nehogy baja legyen a picurnak.

VAlakinél volt már kint a védőnő?

Én a védőnőmre kivagyok egy kicsit akadva.

Bár amióta terhes vagyok azóta egy kicsit mindenkire.

2738. Noémi 23
2008. szept. 24. 10:15
bajod nem elsz, cska nem szerik ha "messze " vagyunk:)) és is törökig mentme csak, nászútra...semmi baj nem elsz..:)
2737. di01
2008. szept. 24. 10:13

Nem megyünk messze csak Párizsig.

A kapu miatt jó hogy szóltál.Köszi

A dokitól kérdeztem azt mondta hogy nem örül neki de végülis menjünk.

2736. Noémi 23
2008. szept. 24. 10:06

én 12 hetesen repültme ki és 13 visszafelé.))) semmi baj nem volt, annyi h mikor fel szálltunk simiztem, mikor le, akkor megemeltme a fenekem nehogy csattanjunk, de szépen tették le a gépet meg sme éreztünk....

sztem 17 hetesne sem elsz baj d ekérdezd mega dokitól, engem kér tmár ne repüljek, nem a reépülés hanem h ne legyen messze, bármi van.

ami fontos a kapu alatt (röntgen kapu) nem emehtsz t, nekem a férjem midnig szólt h terhe svagyok és egy nő kézi motozással átnézett....

2735. di01
2008. szept. 24. 10:01

Van valaki aki repült a terhessége alatt?

Én a 17. hétben leszek amikor replök. Az árthat a babának?

2734. Noémi 23
2008. szept. 24. 09:52

Sziasztok csajok..na sok midnen történt itt.

akkor nzzük:

Andi: na haragudj, én kértem a videót, d emikor mondtáka lányok a szülésről szól n inkáb nm néztem emg, félek kicist aszüléstől, és nem szerenték még jobban. annak ellenér eleeht h cska a vége és szép, de majd inkább a saját babámet szeretném,,,de aképek csoda édesek róluk:)

Drr: gratula a jó afp miatt..nagyon örülök én okt 1 megyek.)))

Andic: t etudod drága...én azt mondtam a párom dönti el..de ha a párom nem akkor anyu jönne, valaki kell nekem oda...d e apárom nagyon szeretne.....és én örülök neki, d eleeht anya is bejön:)))))

Magunkról: a derekma annyir afáj, nem tom meddig fogok tudni dolgozni sok 9 ór aülés nagyon...és megmértme magam 4 hómap nem egész 2 kg pluszt mutat a mérleg. 80 kezdtem 82 vagyok...remélem iylen ügyi elszek és 10 -15 több nem szalad fel, bár eszek ha éhes vagyok....de próbálok mértéket tartani....

2733. mónya (válaszként erre: 2730. - Dtrr)
2008. szept. 24. 08:03

Szia!

Nagyon örülök, hogy minden rendben van. Hamar meglett az eredményed. Nekem csak pénteken lesz meg talán a leghamarabb. Utána genetikai UH a jövőhéten. Te mikor mész?

2732. lányka90 (válaszként erre: 2730. - Dtrr)
2008. szept. 24. 06:55
Örülök az eredményekhez:) Jó kukkolást délelőtt!:D
2731. lányka90
2008. szept. 24. 06:54

Leendő anyósom, mióta tud a Piciről, már nem úgy kezdi kezdi a telefon beszélgetéseket, hogy: " a kis barátnőd meg van MÉG?"

Neki igazából teljesen mindegy ki vagyok, mert 2-3 találkozó után közölte a Párommal, hogy neki nem vagyok szimpi. Amikor viszont a kórházban láttogattam kb naponta: akkor pedig olyanokat mondott, hogyha jobban megismer majd én leszek az Ő lánya, Párom viszont még mindig ugyan azt hallgatta a telefonban.:S

Nem hiába van annyi anyós vicc:D

Remélem, hogy így ilyeneken átvergődök az én gyerekeimmel , és a szívük választottjával nem leszek ilyen.

2730. dtrr
2008. szept. 23. 21:18

Sziasztok!

Ma voltam a dokimnál az AFP eredményekért, azt mondta, hogy minden rendben, nagyon jók az eredményeim. Hurrá!

Holnap délelőtt UH.

2729. di01
2008. szept. 23. 19:46

Nálunk az anyósommal vannak problémák még ő sem tudja.

Májusba született az első unokája három hónapig nem látta.

Most ideállított mintha mi sem történt volna.

Végülis már tökmindegy így is-úgy is én leszek a szemét hogy ő nem tud a babánkról

2728. lányka90
2008. szept. 23. 18:58

Lassan menstruálnom kéne, ugyhogy picit amiatt aggodok, amugy minden rendben. Párom nagyon aggódik. Fél, ha hamarabb kiderül, és otthon kell maradnom, hogy fogom a mindennapokat elviselni.

Hétvégén jött szóba, hogy 2 14-15 éves csaj is terhes, és nagyon lenézik Őket. Nem az, hogy én mellettük állok. De nagyon elvették a kedvem attól, hogy magamtól elmondjam. Mondjuk a kiscsajokhoz képest azért sokkal, jobb helyzetben vagyok. Van egy 3 éves biztos kapcsolatom. Nem a sitten ül az Apa, és nem is roma, ami tudom, hogy nem kéne hogy jó ok legyen. De nekem már eleget ártottak a familiárisan hiper pigmentáltak ahhoz, hogy rasszista legyek.

2727. di01
2008. szept. 23. 18:49

Szia Lányka

otthon mi a helyzet???

2726. lányka90
2008. szept. 23. 18:47

Sziasztok!

Nálunk benn lesz Párom, ha minden a tervek szerint megy.

Elég konkrét elképzeléseim vannak, úgyhogy remélem meg tudom valósítani. Semmiképp nem akarok hamarabb befeküdni a kórházban. Ha bárki nekiáll ujjal tágítani én biztos "pofán rugom".Elnézést a kifejezésért. Lehető legtovább talpon akarok maradni. Nekem azért van szükségem a Páromra, mert Ő olyan nekem, mint remélhetően én leszek Picinknek: NYUGALOM, BIZTONSÁG! Sztem Ő lesz az egyetlen, aki nem dolgozik ott, hanem velem fog törödni. Ugy terveztem a hátam mögött fog ülni, és én neki dőlve leszek félig ülő helyzetben. Így elvileg a gravitáció is segít. Én inkább attól félek, hogy császár lesz és nem jöhet be.

2725. di01
2008. szept. 23. 18:42

Amugy nálatok már kiderült hogy kisfiu vagy csak megérzés?

Mi még "sokára" fogjuk megtudni lány vagy fiu

VAn egy Spanyol barátnőm náluk már a 3. hónapban biztosra mondják

2008. szept. 23. 18:33

Igen, ez elofurdulhat, ha meg beontest vegeznek is.

(2 baratnom is igy jart).

EN hiaba vagyok mar 6 eve a ferjemmel, biztosan megalazonak ereznem a helyzetet.

De vegul is embere valogatja. EN egy kicsit maradi vagyok nehany dologban.

2723. di01
2008. szept. 23. 18:30
Amugy az én legnagyobb parám hogy szülés közbe összecsinálom magamat (a párom előtt)
2722. di01
2008. szept. 23. 18:27
hát azt én sem gondoltam hogy kamerára veszi..
2008. szept. 23. 18:26

Egyebkent a ferjem, ha tehetne, tutira bejonne velem, nem hagyna ki.

Persze szerintem 2 perc utan elajulna.

En inkabb elotte es utana szamitanek a segitsegere.

Szerintem engem idegesitene, hogy valaki ott kamerazgat mellettem, amig en szenvedek, es ezert a jelenlete sem nyugtatna meg.

2720. di01
2008. szept. 23. 18:23

én most úgy gondolom hogy szülés után egy darabig nem akarok senkit látni.

Lesz nekem elég bajom...

2008. szept. 23. 18:23

Igen, tudom, hogy nem a szulest mutatja. Az aztan igazan csunya, emlekszem a foiskolan a fel csoport felallt es kiment a tanterembol.

En nem sirtam a videon, szerintem egy kicsit elrettento. Vagy ez csak az en velemenyem?

De biztos en is sirni fogok, ha majd a hasamra rakjak. (de en azt nem fogom felrakni a netre)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook