Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009. márciusában születendő Babócáink fórum

2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)

2008. szept. 30. 14:41

Ez már a második hét,h itthon vagyok betegállományba,mert rendesen megfáztam,és nem nagyon tudok kikecmeregni belőle,sajnos.

A házidoki felírt antibiotikumot Augmentint 3X1-et,ő mindenre ezt ad,az nem számít,h terhes vagyok,pedig mondtam.Természetesen nem vettem be belőle egy szemet,se.Most meg mikor vissza mentem,és mondtam,h nem javulok felírt algopirint,meg calmopirint,ami köztudott,h nem jó a babának.Ezt a patikusnő mondta,mikor ki akartam váltani,h inkább ne,próbáljam meg a homeopátiás készítményeket.

Amit kismamák nyugodtan szedhetnek.

Ha valakit érdekelne: www.homeopátia.lap.hu

vagy www.boiron.hu

Ez a cég forgalmazza azt a készítményt amit most én is szedek a neve: OSCILLOCOCCINUM

A Boiron Laboratórium az oscillococcinumot a világ mintegy 50 országában forgalmazza, ez az egyik legismertebb terméke. Az induló vagy a kialakult influenza esetén is alkalmazható a gyógyszer, amelynek segítségével a betegség valamennyi szakaszában lerövidül a gyógyulás, mérséklődnek a tünetek.

Több klinikai vizsgálat bizonyította az oscillococcinum hatékonyságát a meghűléses állapotokban.

Adagolás:

- Influenzás időszakban: hetente 1 adag, azaz 1 műanyag tartály tartalma.

- Influenzás tünetek jelentkezésekor egy adagot kell bevenni, majd ezt kétszer, esetleg háromszor (6 óránként) megismételni;

- Már kialakult influenza esetén naponta kétszer (reggel és este) 1 adag 1—3 napon át.

Amennyiben a tünetek 3 napon túl is fennállnak, és javulás nem következik be, forduljon orvosához.

Az oscillococcinumot szedheti a család minden tagja, csecsemők, gyermekek, várandós anyukák, felnőttek és idős emberek is.

Kiszerelés:

6 adag.

Szerintem érdemes megnézni a cég termékeit,mert ezzel legalább nem ártok,mint mondjuk bármilyen gyógyszerrel.

2987. Szil07
2008. szept. 30. 14:40
Köszi!!!
2986. Noémi 23
2008. szept. 30. 14:36
Én alul oylan furát érzek cska néha......de nem érzékenyebb mint felül....néha kiicst érzem a hasma, alul sztem a méhed növekedését érzed.
2985. virag0406
2008. szept. 30. 14:32

Megszeretném kérdezni Töletek hogy a hasatok alja érzékeny?Nem fáj,nem görcsöl,csak érzékeny.

Köszi!

2984. Noémi 23
2008. szept. 30. 14:31

én sem pedig 16+2 vagyok..szte is alkati kérdés, én 174 cm vagyok 80 kg kezdtema terhességet....most vagyok 82...midneki azt mondtja aképekről nem mondna ennyinek de anni vagyok....174/62 sztem pont ideális...:))))

nos, de én sme érzem..de sztem 18 hetsen már fogom..hisz mikor utoljára voltam ott bukfencezett aki kisrosszaság..tehát ha fogom érzeni kapok majd bőven tőle...

különben hol érzitek..

2008. szept. 30. 14:28

Sziasztok!

Én sem érzékelek még semmit pedig 15+4 napos vagyok!

Sőt azt kell,h mondjam,h ha kihúzom magam egyáltalán nincs pocakom!

Ez vajon mitől lehet?Szerintem alkati kérdés.

Pedig hát,nem vagyok se kövér se sovány 174/62.

2982. Noémi 23 (válaszként erre: 2981. - Virag0406)
2008. szept. 30. 14:23

Gratulálok, most mr azért nagyocska, biztos minden rendben elsz.)))

Én nem érzek oylat sme mintha.....jajj miért nem érzem 16+2 vagyok......na midnegy...én bélmozgást érzek..leeht sokat melózok és nincs oylan nyugis pill h érezem, de azt mondják sokan 18-20 hetesen érzik előszőr.

2981. virag0406
2008. szept. 30. 14:21

Sziasztok!

Már a kezdetek óta olvaslak titeket,csak márciusban volt egy vetélésem és így csak a háttérben örültem a kismamáknak.De talán most már merek bizakodni hogy minden ok.15+5 hetes a Bogyókám és remélem minden rendben van vele.Még én sem érzem hogy mozogna,bár néha olyan mindha.

2980. Noémi 23
2008. szept. 30. 13:59
nekem nem mozog a babám és most szomorú vagyok, már midnekinek mozog? leeht azért mert alapból nem vagyok egy nádszál.))) még nem érzem....
2979. Noémi 23
2008. szept. 30. 13:58
Megnéztem a neten 0,8-2,5 jó, 0,7 alatt már elküdenek vizsgálatra....
2978. Noémi 23
2008. szept. 30. 13:47
Én nem tudok segítani én holnap megyke, de akkor iylennek kell lennie mint neked.)))
2977. Noémi 23 (válaszként erre: 2974. - Heni86)
2008. szept. 30. 13:46

Remélem én is h egyszerr ejó eredményt kapunk:) nagyon drukkolok neked.

te mikorr avagy pontosan kiírva?

Ne is csinalj smemit, hanm pihenj hogy rendben legyetek....nálunk az ülőgarnitúra hiányzik már csak, de azt csinaltajtuk, nov-re lesz meg:)))

nov vége a melónak, és készülök a karácsonyra...szépítem alakást, aztán már cska ababócára fogok összpontosítani:))) a legjobb baba a világon, végig táncoltma az esküvőmet, repültem törökbe, semmi baja nem volt, egy igaz tündér.))

Igen, most bátrak elszünk, mert valamit valamiért, valamerre lépnünk kell.)))

2976. Heni86 (válaszként erre: 2975. - Cseperke)
2008. szept. 30. 13:23
Szia! Amennyire engem kioktattak tegnap a genetikai tanácsadáson ez tényleg tök jó eredmény! :)
2975. cseperke
2008. szept. 30. 12:55

Sziasztok!

Ma kaptam meg az afp eredményem.40.48,a másik 0.97.

Pontosan nem tudom mit jelentenek ezek az eredmények,de a védőnő szerint minden ok,ez a lényeg.

Van már meg valamelyikőtöknek?

2974. Heni86
2008. szept. 30. 12:48

Lassan nekem is mennem kell, szereznem kell valahonnan terméskövet hogy az is haladjon már végre mert ott éktelenkedik egy fal a nappaliban ami csak a kőre vár! :)))) Este meg jön a burkoló lerakni a járólapot a fürdőbe. Megpróbálok ma mindent rendbe tenni, hogy péntekig meg se kelljen moccannom, mert a szuri után 2 nap kötelező fekvés és utána még 2 hét pihi.

Mindenki máskor kezdi el érezni. Mondjuk én 16 hetesen már tudtam hogy ő az aki mocorog. A reggeli tea volt eleinte a csodatevő. Ittam az ágyban oldalt fekve és ahol a hasam az ágyhoz ért mindig ott éreztem a csiklandozást. :) Azóta is mindig a teára ébred csak egyre intenzívebben! De állítólag attól is függ, hogy ki milyen testalkatú. Előbb utóbb majd köszön neked is, lehet hogy épp az első nagy rúgást érzed majd meg!

Akkor a te AFP eredményed kb. akkor lesz meg amikor az én magzatvizemé. Remélem mind a ketten jó hírt kapunk majd és egyszerre!

Bármibe is kezd az ember, ha kitartóan és lelkesedéssel csinálja akkor ritkán üt ki balul a dolog! :) Soha nem szabad feladni az első döccenő után! Így van ez mindennel, nem csak a munkában szerintem...

2973. Noémi 23 (válaszként erre: 2971. - Heni86)
2008. szept. 30. 12:20
Jajj szegény, biztos izgul nagyon, aranyos a párod, nagyon szeret.))) benneteket..hála égnek az enyém is minket.))) mi pedig őt..:)
2972. Noémi 23
2008. szept. 30. 12:19

Na elment, katush mir evissza értem...főleg, h szaladok tovább, de jövök heni kb 30 perc és tok írni.

nekem még tényleg nem mocorog, bár én 16 hetes vagyok ti meg már 18 ez is számít sztem.)))

én örülök h közel van anya és a nővérem, keresztgyerekek :)))

holnap megyke afp-re nem is leszek.....

igen kicist félünk az ingatlantól, fde valamerre lépnie kell, most ez tűnik egy megoldásnak..

2971. Heni86 (válaszként erre: 2967. - 3530c3fcb5)
2008. szept. 30. 12:09

Köszönöm a nyugtatást, próbálom magam tartani valahogy, de azért nagyon nehéz. Magam miatt egy pillanatig sem izgulok, csak érte. Már most bármit megadnék az ő egészségéért! Komolyan!

A párom sem biztos benne, hogy így akarjuk megtudni a baba nemét. Nagyon aggódik ő is csak próbál úgy tenni mintha biztos lenne abban hogy nincs baj. Mikor megtudta majdnem elsírta magát és vagy 1 órát beszélt a picihez, hogy nem lesz baj!

Neked is kell menned Amnio-ra? Úgy veszem ki a szavaidból...

Aranyosak lehetnek ahogy szórakoznak egymással!!! :) Nálunk még ezt nem sikerült összehozni, ha egyszer rákezd a rugdosásra akkor nem hagyja abba bármi történjék is! :)

2008. szept. 30. 11:55

Na megyek csajszikák!! Mindenkinek pussz, vigyázzatok magatokra és a kis csöppekre is!!!! :)))

Sziasztok!!

2969. 3530c3fcb5 (válaszként erre: 2968. - 3530c3fcb5)
2008. szept. 30. 11:48
Szerintem Nomikám neked is mocorog, csak összetéveszted valamivel, nekem olyan mintha bélmozgásom lenne, este amikor lefekszel aludni akkor a legjobb, akkor lehet érezni igazán.
2008. szept. 30. 11:46
Nomi, hogy vagy!!! Babyke mocorog????
2008. szept. 30. 11:45

Sziasztok csajszik!

Most olvastam vissza a dolgokat!

Heni86 szeretnélek megnyugtatni, hogy van egy ismim aki pont így járt mint te, neki is mondtak fűt fát, elküldték erre a szurira, NE AGGÓDJ a babája tök egészségesen jött a világra, semmi baja nem volt. Ezt egy nagy sz..rr az afp... :(

Neki is megszúrták a pocakját, DE VAN EGY JÓ DOLOG BENNE!!!!! Persze ha szeretnéd tudni azonnal megmondják, hogy milyen nemű!!!!!

Ne izgulj!!!! Szorítok, jöv szerdán én leszek a soros utánnad!!! :))) Fel a fejjel, és a kis lurkód nagyon édes hogy így mocorog nálam ugyan ez a helyzet! Este apával szórakoztak, mocorgott, apa hasamra rakta kezét akkor meg nem... :)))

2966. Heni86 (válaszként erre: 2965. - Noémi 23)
2008. szept. 30. 11:44

Mi pont az ellenkezője voltunk, szerettünk volna teljesen külön menni és végül sikerült. Azért tuti ami tuti a kerületben maradtunk! :)

Én nem is számítottam rá hogy ilyen hamar megérzem. Pár nap után kezdett gyanús lenni hogy ez nem megszokott érzés... Most meg már szabályosan rúg és nem is kicsit!

Az a baj, hogy én sem nagyon vagyok tisztában a szülés utáni támogatásokkal. Nem tudom számít-e ha most megemeli az alapbért. Utána kellene járni! Nem mindegy pár ezer forint sem. Nekem valószínüleg az lesz a dugipénzem amánok hozzáit csak a kisbabánkra költök majd sutyiban. :) Az én párom a filmes szakmáben mozog, világosító. Az ingatlan business jól hangzik, csak ügyesen kell csinálni! Ha bevállalja akkor sok sikert kívánok hozzá! Bátorság! :)

Na akkor még gondolkozok rajta. Van még majdnem egy napom...

2965. Noémi 23 (válaszként erre: 2963. - Heni86)
2008. szept. 30. 11:27

Nálunk ugy van h 3 lakás tárasa ház, anyák és a nővéremékkel, telejsne külön d emégis együtt, nagyon szeretjük.)))) ha nem a pároma sogorom lenyírja afüvet:)))))

Már alig várom h megmozduljon....nagyon nagyon...

mi egyformán keresünk, megérezzüka kiesété, a főnök azt momdta megemeli az alapomat, h jobban kapjak ha otthon leszek..de nem töri magát halálra.....:(((

nekünk így kiesés lesz..ezért kere smost melót bár már keres egy ideje...csak most még inkább...a te párod mivel foglakozik..az enyém mostazon gondolkozik ingatlanba vág...

hát, én nem bírnám ki nagyon kiváncsi voltam h fiu vagy lány lesz...

2964. Heni86 (válaszként erre: 2962. - Noémi 23)
2008. szept. 30. 11:23
Én is azt szedem + még folsavat + vasat is mert régóta van egy pici vashiányom.
2963. Heni86 (válaszként erre: 2961. - Noémi 23)
2008. szept. 30. 11:19

Persze, mindenkinek változó én elég hamar megéreztem... De egy biztos, hogy csodálatos lesz ezt elhiheted!

Gondolom, hogy elég fárasztó lehet. Én szerettem volna végig dolgozni, de nem is volt egy hűű de nehéz munkám. Csak loptam a napot, kávéztam és neteztem végig! :) Mondjuk emiatt a keresetem sem nyomott sokat a latba, mindig apán volt a hangsúly. Így szinte észre sem vesszük hogy itthon vagyok.

Az a lényag, hogy jól érzitek majd ott magatokat! Gratulálok hozzá! Biztos szép, el is hiszem! :) Nekem inkább a rendben tartásával lesz bajom, mert a párom napi 12-14 órát dolgozik és szerintem nem lesz kedve lenyírni a 800 nm füvet a kertben! :)

Én most azon agyalok, hogy bejelöljem-e az Amnio-s papíron, hogy mondják-e meg a nemét!!!??? Mert be kell jelölni, hogy megnézzék-e másodlagosan azt is a magzatvízből. Nem így szerettem volna megtudni, de ha már itt egy lehetőség... Nem tudom! Vélemény?

2962. Noémi 23
2008. szept. 30. 11:03
Tudom azt akartma kérdezni szedsz vm vitmaint?? fontos, én elevitet szedek at elejétől, magzat védő stb.... azt mondják 4 hónapig elég, én végig szedme, nem híztam tőle és a picinek is jó csomó vitamin...
2961. Noémi 23 (válaszként erre: 2960. - Heni86)
2008. szept. 30. 11:02

nem de elvieg majd a20. hét körül fog......

Én dolgozm olyan nov végégig, mi is építkeztünk, meg aug volt a lagzi (23-án) kész a laksá, már cska pár dolog hiányzik:)) csoda szép lett... én napi 9-10 órában dolgozom, már unom és fáradt is vagyok, de anyagilag egynelőre így tudjuk megoldani, és a melóhelyne is megígértme csin ameddig bírom és a pici engedi, nem hánytam, nagyon jól vagyok,a doki is azt mondta nyugodtan mert zárt a méhszájam is stb....

job blenne már otthon...de remélhetőleg nov-ben már lassna otthon maradok..áromkeres melót, emrt itt keveset keres több kell ha otthon maradok, tény h elég magasak az igényeink, szép nagy a lakás, fenntartani, a gyerke stb....

viszont nekem már mondták 74% fiu....))

2960. Heni86
2008. szept. 30. 10:47

Szuper! :) Majdnem egy idős babások vagyunk. :) Ugyan miért lenne baj! Ne is gondolj ilyesmire. Én is próbálok mindig másra koncentrálni. Fejlődési rendellenesség nálunk sincs csak olyan eltérés ami akár normális is lehet de jobb kiszűrni. A genetikai tanácsadás szerint 1% az esély a Down szindrómára, 99% hogy minden rendben, de ez az átlaghoz képest nagy kockázatnak számít. :(

Már a 6.héttől nem dolgozom, közös megegyezéssel táppénzen vagyok. De nem is baj, mert építkeztünk és jól jött, hogy ott tudtam lenni intézkedni. Pont most akartunk hétvégén átköltözni de így majd nem nagyon mozoghatok, emelhetek úgyhogy eltoljuk még egy kicsit. :(

Neked is mocorog már a pici? :)

2959. Noémi 23 (válaszként erre: 2958. - Heni86)
2008. szept. 30. 10:34

Ezek a dolgok tisztézatlan kérédések, nem? mert nagy valószínűséggel telejsne egészséges, cska lehet kisebb a "nem tom miyle" mint az átlagnak, nem???

nem nagyon szerenték ilyen viszgálatot....gondolom te sem repesel, de biztos midnen rendben lesz..

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook