2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Szekszárdon a Medi-Centrumban.
Nagyon kedvesek és aranyosak voltak.A doki együtt örült velünk,aranyos volt ahogy számoltuk együt a babácska lábujjait..
Igen. Semmiképpen sem akartam Dombóváron.
Az én dokim meg Pécsről jár ki ide.
Te március 2-re vagy kiírva, én pedig 3ra.::))
4D-sen hol voltatok?
Tamásiba,Zelcsényi dokihoz,ő Dombóvárról jár ki,azért kérdeztem.
Pécsen fogsz szülni is?
Én Pécsre járok, a Koppán Miklóshoz a Szülészeti Klinikára.
Te Dombóvárra jársz?
Szia dtrr!
Eddig 19 hetesnek számoltak,az uh szerint jó nagy babám van,ők 20+2 re saccolnak.
Ki a dokid?
Sziasztok!
Kicsit lemaradtam,nem győzöm behozni a lemaradást.
Csak dicsekedni szeretnék.
Tegnap voltunk 4D-n.
Leírhatatlan érzés volt.
A doki szerint Zsomborkánk lesz..
Fiúra gyanús jelek mutatkoztak a lábacskák között....
Nem is tudom hány oldalt kell visszaolvasnom..
Sziasztok!
:)
Azt ertem, hogy kevesebb edesseget kell enni, de hogy meg a gyumolcsokkel is vigyazni kell?
Nekem nem volt meg candidam, de biztos nem lehet kellemes.
De jo, akkor mar Katus is tudja a baba nemet. En is szeretnek mar itt tartani!
Meg egy es fel ora es letelik a munkaidom......mar mennek haza.
arról nem is bezsélve h mikor 4 hónapos terhes voltam vett az apukája a kisfiunknak (elvileg fiu) egy kis szirénás legó autót....tündér volt.)))) és azzal szokott a hasamon játdzani:)
MOst hívott katush!!!!!!!!
UGY NÉZ KI KISLÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és jól vannak, csak van valami bacija (sztem candida ahogy leírta) és nem eehet édességet és gyümölcsöt...mondtam neki ha rendbe jön utána egy kis gyümit azért egyne, ha édességet nem is..mert azért az kell...
nekem is mindig monfja adoki smemi édesség, de azért az nem oylan egysuzerű..ezek a bacik meg olyan hamar kijönnek, főleg a terhesség alatt...
de a babára nincs veszéllyel.....
Velem is fog jonni a ferjem. Foleg, hogy mar biztosan ki fog derulni a kisbaba neme.
Mar nagyon szeretnenk latni. A ferjem tegnap sutemenyt sutott a kisbabajanak. De meg milyen finomat! :)
Sziasztok.
Koszi a tanacsokat az orrverzesrol. Nem is gondoltam volna, hogy a terhesseg miatt van, azert nem is irtam eddig.
Az en dokimnak van 4D gepe szerencsere. Sokaknak egeszen Thessalonikiig kell menni.
En egy honap mulva megyek ilyenre.
hali csajok, sok volt a meló de vagyok...
azt írják az "okosok" hogy 20-26ig még "teljesen" látszik a pici, aztán már akkora h nem fér bele egy képbe akkor más az arcocskája stb külön külön...én a Párommal a 22-23 héten gondoltuk h megyünk, katush pl a 20. héten megy.
örülök h midnen rendben veletek.))
Én itt vagyok...
Tegnap voltam a nőgyógyászomnál, megvizsgált és mindent rendben talált. ::)))
Igaz, a második harmad tüneteinek kellemetlen volta meg sem közelíti az első három hónap nyűgét - ha a szerencsés kivételhez tartozol, fogalmad sincs, miről van szó -, de ez az időszak sem teljesen felhőtlen. Sok várandós nőt érint az orrvérzés, amely egyrészt a hormonoknak, másrészt a szervezet megnövekedett vérmennyiségének köszönhető. Az igen gyakori C-vitamin hiányos állapot is vezethet orrvérzéshez, ez extra adag zöldség és gyümölcs fogyasztásával orvosolható. A testnedvek - mint az orrváladék vagy a hüvelyváladék - is bővebben termelődnek. Az orrdugulás különösen a hajnali és a reggeli órákban okoz bosszúságot. Ez az állapot a terhesség végéig fennmarad.
A C-vitamin nemcsak az orrvérzés ellen nyújt segítséget, de hozzájárul a bőr, a csontok és az ízületek egészségéhez is. Segíti a vas felszívódását, és ellenállóbbá teszi a szervezetet a fertőzésekkel szemben. Fontos szerepe, hogy segíti a test regenerálódását stressz után. A legtöbb C-vitamin a citrusfélékben található, bár érdekes tény, hogy például a kiviben tízszer annyi van, mint a citromban. C-vitaminban gazdag a fekete ribizli és a csipkebogyó, illetve a zöldpaprika, a brokkoli, a burgonya és a káposzta.
Szerző: Dr. Szemerédy Viktória
Képzeljétek! Tegnap összefutottam az ex-emmel! Megcsodálta a pocim! Egy kicsit láttam rajta, hogy bántja a dolog, hogy nem vele alapítottam családot...hát ha hülye lennék... Én jártam a legjobban, hogy megszabadultam tőle, még ha sok fájdalmat is okozott, de máskülönben nem találkoztam volna Lalival, és most nem lennék boldog feleség, és kismama! :-)
Na de nem akarlak ilyennel fárasztani benneteket! :-)
Jaa..most olvastam, hogy pénteken mész az eredményért! :-) Drukkolok, de biztos minden rendben van! :-)
Még én sem éreztem a Pindurka mozgását, pedig rendszeresen figyelem! Na de ami késik, nem múlik! :-)
hmm..érdekes, hogy mindenki máshogy viseli a terhességet. nekem nem szokott fájni a pocim egyáltalán! Szegény Heni, meg kórházba is került miatta!