2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
NAgyon aranyosak vagytok, nagyon szépen köszönöm!!!! :))
Már itt sírtam előbb a Robinak, félek, hogy a babumnak baja lesz!!! Nem fogom megengedni a gyógyszert!!!!
Jaj,Katus remélem nem a veséddel van baj!!!!!!!!!
Nagyon szorítok nektek Drága!!!!!Jobbulást!!!!!!
Hát csajok, eddig aludtam, gondoltam jobb lesz ez a derékfájás, de csak rosszabb lett! Mostmár vese gyanús a dolod, szerintem megint begyulladt a vesém, már kezdek belázasodni is. Nah beszéltem a nődokimmal, azt mondta még ma menjek be a rendelésre mindenképpen, mert ha gyulladástól lesz lázam, azt csak nagyon erős antibiotikummal lehet levinni, és az egyáltalán nem jó a babóra. Úgyhogy 6-kor megyünk apával a dokihoz!
Összepakoltam a korházi csomagomat is, mert ha a vesém akkor 100%-hogy bent tartanak!!! :((((( MAjd ha tok írok mi volt a dokinál, ha kórházba kell mennem, Robi ír majd!!!!
Jó étvágyat:):)
Puszka
Igen:))) már csak este..megyke enni, mert Ami éhes meg én is.))
Mindekinek szép napot lányok, picikék:))
Édes vagy,már nagyon tudod mi a menetrend:):)
Akkor már csak este leszel?
Neked is, vigyázz magatokra.
puszi
Jó étvágyat!
Megyek enni én, éhen halok!
Délután még jövök.
:)))
Én is oldalra fordulva kelek fel midnig.)))
Jajj éhes lettem én is nagyon:)))
Uccós hét és tuti ez telik a leglasabban majd.((
Gabóca nem próbáltad még úgy hogy az oldaladra fordulsz és úgy kelsz fel?Nekem ez bejött,máshogy nem is nagyon tudnék:):):)
Én is meg fogom csinálni,bizti nagyon jó:):)Ügyi vagy!!Elővettem az ajtódísz és találtam két tavalyi mésekalit,jól megnyomtam gondoltam úgy is kemyény...hát nem,olyan mintha most sütötték volna.Valamit nagyon elrontottam:(:(
Köszönöm:)))))
A miénkbe is még kerül ki kari előtt fahéj és mézeskalács.))
Kis teával jó az:))) meg dísznek, nem??
Köszi....kis narancs család.))
nekem anyósom csin midnne évben az adventit és a kopogtatót, kopógtató még készül:))
én meg cska díszitek és díszitek.
jajj Moncsi megcsin a pillekönnyű túros sütit, ha még ettél finomat..bár nem 50 hanem 60 pőerci sütöttm, de midnent a recept szerint csinaltam. nagyon finike lett.
Szép napos délelőttöt minden kismamának!!!
Nagyon gyors volt ez a hétvége,hirtelen jött és el is ment!Egy picit még mindíg álmos vagyok,és éhes is,mert csak egy pici kekszet falatoztam.
Nekem a fenekemnél szokott becsípődni valami amikor fekszem és felhúzom behajlítva a jobb lábam.Ezt néha járás közben is érzem.
Az ágyból való felkelés okoz gondot:még mindíg azon munkálkodom,hogyan állja fel úgy hogy ne legyen kellemetlen.WEddig még nem sikerült megoldanom.