2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Köszi! :) Először aggódtam, hogy túl kicsi lesz de aztán pont jól jött ki és minden kézre esik legalább! :)
Én 2 hét múlva megyek megnézni a kórházat de amennyire eddig tájékozódtam ide be lehet jönni a szobába és nem is viszik el a babát hanem ott van 0-24 órában. Ha tényleg igaz akkor húzós lesz! :)
NOMI!
NEM MENTETTEM EL AZ EMIL CÍMEDET:((
Így most nem tudom!!!!
Hát nekem is csak durván 80 nap:):):)
Kicsit félek is de örülök,már nagyon várom:):):):)
Nekem kézi van.Babóka enni fog és kész!
Szerintem mindegy,bár nem vagyok szakértő.
Áhh ez a mellszívó dolog tényleg nem egyszerű! Én is kínylódok még vele de egy biztos, hogy kézit veszek! Sógornőm megvette anno a méreg drága elektromost. Asszem az Avent-et. Kb. 2x használta és inkább elment és vett egy kézit! Azóta megkérdeztem pár ismerősömet és mindenki a kézit dícséri csak mindegyikük másikat! :SSS
Nekem az a típus tetszik amit egy kézzel lehet működtetni (mondjuk pl. az Avent csak az állati drága)... Kinéztem egy ugyanolyat a Brendonban 8.000 Ft-ért szóval most arra hajtok! :)
Anyu volt, nem ádus, d emindjárt jön ádus is....na most jön:)
Jó h jött anyu, mert kicsit felserkentette a rizseshust, kis piros paprikával elég normális színe lett.)))
Katush: Én ahhoz krumpli pürét szeretem nagyon:)))
Várom Virág.
puszi lányok:)
Nektek már megvan a mellszívótok?? Tanácstalan vagyok. Kézit szerettem volna de ma nagyon elbizonytalanítottak...
Azt mondták az egyik bababoltba hogy a kézi csak akkor kell ha nem ette ki a babó a ciciből összes tejet, és a felesleget szívja ki. Az elektromos meg akkor kell ha egyáltalán nem evett. Na szerintetek honnan tudjam melyiket vegyek...
Igen, én vagyok a Szívek szállodája függő! :))))
Szegényt már komolyan sajnáltam! Remélem mi nem járunk így! :) Én tuti a 39.héttől bevetem a trükköket. (Már ha eljutok odáig!) Hihi!
Jézusom vigyázz magadra..leeht azért fája pocid mert megemelted magad....vigyázz drága.
ugy hallom megjött apa, megyek adok neki fini vacsit.)))
sok pussz
Jaj előbb sétáltattam meg a kiskutyámat és képzeljétek ránkrohant egy német juhász, gazdája persze sehol... :( úgy utálom az ilyeneket nem értem miért nem rakja pórázra. Én a pici kutymákomat mindig pórázon viszem és nem engedem el.
Úgy megijedtem, felkaptam az ölembe, de a német juhász morgott meg jöt utánunk, nagyon féltem hogy megtámad. Na most meg görcsöl a hasam, lehet az idegeskedés miatt. Épphogy be tudtam ugrani a lépcsőházba.
elhiszem..tegnap doki után bevásároltunk, aztán ugy aludtam m a tej:))) hamar elfáradok már.
de most este még sétálunk egyet vacsi után.....muszáj mozognom.
Heni talán te szoktad írni h nézed a szívek szállodáját....vasalás közben az ment...jópofa volt a terhes nő, kicsit kész volt már h nem jön a baba-.))