2009. júniusi babák (beszélgetés)
Írtad, h az alvással kapcsolatba hozták a tejivást is. Te adtál már Lilinek tejet? Én próbáltam Zazának, de vhogy nem issza meg... Milyen kortól ajánlották nektek a tejet?
Te a kukisnak örülsz, nálunk meg a 6 gyerek, akiket említettem, mind fiú.:) Azt hiszem lesz bandázás. Ugyhogy én most puncisért drukkolok. Nem minthogyha már nem lenne leosztva. Na majd kiderül nemsoká, mit dobott a gép.:)
Igazándiból a szüleink messze laknak, de ha kell, akkor ugranak. Mondjuk az tök jó, h az utcában 6 gyerek van, aki Zazához képest max egy hónappal előbb-később érkezett, és azért kisegítjük egymást. A 6ból hárman várunk babát dec vége-jan elejére... Röhögtünk is, mikor kiderült, h ha összebeszéltünk volna, akkor sem jött volna így össze.:) Szóval megoldjuk majd bizti... Hehehe, fő az optimizmus... Csak remélem azért lesz 1-1 óra amikor a 2 gyerek egyszerre alszik, m ha nem.... brrrrrrrrrrr.....kipurrrrcanok.
Uhhh, szeptember az már tényleg nagyon itt van.
Én nem mernék vállalni most mégegyett!!!Szerintem megőrülnék!
képzeljétek a mi házunk 12 lakásos és ketten szülnek itt egyik szeptember a másik december úgy várom és végre egy kukis is je
Ha jol tudom akkor szeptemberre van kiirva.Az mar mindjart itt van.
Hat igen neked meg fel ev es itt a baba.Fura lesz az tuti.Lesz segitseged?
nagyon lassu liza(( remélem meg is kapod még csak 80°% jár
Nah, arra én is kíváncsi vagyok...:)
Jaja, fura, baromira megy az idő... Ő mikor szül?
Belegondolni is fura, h ha minden rendben megy, fél év és újra egy kis visítozó kisember lesz a kezemben. (Miközben az ordító nagyobbat meg kergetem...;) )
Hat majd olyan ket ev mulva legalabb!!!
Ugyis minden rendben lesz veletek.En arra leszek kivancsi,hogy fiu vagy lany lesz-e.:)
Tok furi,hogy wandinak mar mindjart szulni kell!:)))
hihi most látom ugyan olyan tesós rugitok van mint nekünk:))
Húú ez jó kérdés!!Hát anyagi kérdése nálunk az egész!Én vállalnék még babát!!
Tényleg akinek most 1 éves a pici és terhes az mit kap szülés után??
gyes,vagy gyed?gyedet kaphat?
A cumisüveg neki játék, nem tudja/akarja szívni, pohárból iszik. Na mindegy, szeptemberig még akarom szoptatni, utána meg majd meglátjuk.
Köszi a kérdést jól vagyunk. Voltam dokinál, kiderült, h nem is januári, hanem decemberi babó lesz. Tegnap volt a nyakiredő, az rendben van, hétfőn megyek kombinált tesztre. Remélem az is rendben lesz. A kórház és dokiügy viszont nagy dilemma... Dehát ez leygen a legnagyobb gondom... Ti még nem terveztek babát?
Tényleg, ki mennyi korkülönbséget szán a tesók közt?
panna???te is babát vársz???
és kik azok??Á én még nem akarok másikat!!így is ki tesz 5 fiút Panna!
Hat akkor addig szoktasd at a cumisuvegre szepen lassan.Amugy hogy vagy/tok?Voltal dokinal?
Nálunk sokat jelentett a külön szoba, úgyh lehet, h nálatok is változást hoz. Zaza este fél9-től hajnali 5-6ig alszik, akkor szopik, utána visszateszem az ágyába, és általában rögtön visszaalszik. Fél8-8 körül kel reggel, de előfordul, h fél9ig is. Szóval ez már hawaii nekem, főleg, h mostmár jópár hete produkálja ezt. Csak azt nem tudom, mi lesz, ha majd már nem szoptatom. Nem cicin alszik vissza, de cici nélkül nem alszik vissza.... Brrrr... nem is merek belegondolni, nem akarok fél6os ébresztőt...
Szio Liza!Igen kulonben nem kerdezi csak ugy az ember...
szia dinuss ez merült fel bennem is tán ezért kérdi Panna
Igen vannak!Te is babat varsz ujra?
4 hónapig evett aludt éjjel onnan kezdődött minden
ő a nagy tanuló kutyájával állt fel először mókás volt a nagy döggel hihi
lehet tényleg izad van!de liza!!?? ez tuti azota van miota jön a foga???emlékszem lili hasfájos volt akkor is ugyan így viselkedett?csak azért mert mind a kettő fájdalommal jár (sajna)
most küldöm remélem meg is kapod!ja és petra magátol feláll mert mindig adok a kezébe valamit amibe kapaszkodik probáld /probáljátok ki ti is)))
de aranyos vagy igazán rendes tőled én mindig vissza jutok a fogához lehet igaza volt a bethesdás dokinak nagyon kicsi a fájdalom küszöbe és őt nagyon megviseli ezért alszik fájdalomcsillapítóval vagy kúppal 4 órát egyben!
További ajánlott fórumok: