2009. júniusi babák (beszélgetés)
Hogy őszinte legyek a hiperaktivitásról én is sokat olvasok, mert én is látok Ricsiben belőle...vele is elég nehéz, nagyon hisztis és mindig mindent velem akar csinálni, nem akar egyedül játszani, ő is mindig rohan, mondjuk az alvásával nincs gond szerencsére...Szerintem ő nem hiperaktív, csak bizonyos tünetei vannak, ez csak az én véleményem, de gondolom majd az idő hozza....
Petra a bölcsiben hogy viselkedik? Ricsi eleinte nagyon szégyenlős volt, de most már ott is felszabadult, néha ott is nehezen bírnak vele.
Ricsi lombik baba, de akkor nem volt vetélésem, mielőtt vele teherbe estem volna, őrá azt hiszem 15 hónapot vártunk. Most 1 éves kora óta próbálkozunk, tehát másfél éve...az első baba, ami elment lombik volt, ez a 2. meg spontán jött össze...
Igen Ricsi kicsit le van maradva a beszéddel, de amióta járunk fejlesztésre nagyon beindult a kis nyelve. Még nem érte utol a társait, de nagyon jó úton halad, szerintem mire ovis lesz, nem lesz lemaradva.
Szia Nika!
Örülök, hogy újra itt vagy! Veletek mi újság?
Mi már régóta tervezzük a kistestvért, de sajnos már kétszer elvetéltem... de azért nem adjuk fel.
Ricsi bölcsibe jár, én meg nemsokára kezdek újra dolgozni.
Én be szoktam nézni, de sehol senki...
Ricsi július óta szobatiszta, ha alszik akkor kell a pelus. Szerintem nincs lekésve az sem, aki nem szobatiszta, sok gyerkőc 3 évesen lesz az, úgy érzem e tekintetben szerencsések vagyunk.
Télapó???Hááát...konkrét ötletem nincs..egy könyvet vettem már...valami jó kis játék...kellene autósülés is, ami 15 kilótól jó, mert ezt a mostanit már kezdjük kinőni, de az meg neki nem igazán ajándék,örülnék én is az ötleteknek
Beszédfejlődéssel ki hogyan áll? Mondatokat használnak már a gyerkőcök?
Sajnos mi nagyon le vagyunk maradva ebben a dologban:( Ricsi néhány szót mond kb 10-20. Most szeptemberben elkezdtem vinni logopédushoz, úgy gondoltam inkább most, mint jövőre, most csak több az időm. Hihetetlen, hogy már most látszik a fejlődés, nagyon ügyes a csaj, szerintem 1 alaklom után 4-5 szót elkezdett mondogatni Ricsi.
Mi mar csak alvashoz hordunk pelust de en se neveznem meg szobatisztanak.
Probaltad mar ugy,hogy leveszed a pelust,raadsz egy bugyikat es minden oraban ,kerdezes nelkul raulteted a bilire.Ha lesz eredmenye akkor lesz ha nem nem.A lenyeg,hogy ultesd ra.Idovel rajon,hogy oda kell pisilni,kakilni.Ha elkezded akkor viszont ne hagyd abba,mert azzal megzavarhatod.
Sajnos mint ahogy a legtöbb ilyen oldal ez is meghal,mert ugye van akit nem szeretünk hidegrázást kapunk 1-2 hozzászólásától mert az egekben jár szegény...
de más oldalak is haldokolnnak nagyszerű volt addig mig terhesek voltunk meg az első 1 évben...Azóta nem az igazi ami érthető is hiszen a gyerekek nőnek sokan visszamentek már dolgozni.
hm :( sziasztok :( szómórúan tapasztalom ,hogy ide már senki nem ír ami azt jelenti ,hogy ez a fórum oldal meghalt :( De... ha tévedek akkor írjatok ide tovább ....
További szép napocskát mindenkinek ! remélem még találkozunk :) sziasztok
Nahát csajok megint front volt??
:(
Sziasztok :) rossz hír vagy jó hír kinek mi ? itt egy cikk érdemes elolvasni :
Sziasztok!
Minden 2 éves babát Isten éltessen még sokáig!
Nem nagyon szoktam jelentkezni, de a naplókat olvasom szinte minden nap.Az csak pár perc többet nem tudok itt tölteni.
Fruzsi nagylány már, nem járunk bölcsibe, itthon maradok még egy évet vele.
Folyékonyan beszél, sokat eszik(16 kg)90 cm!
Szobatiszta teljesen.Ékszaka sem pisilt be egyszer sem.Nekünk sem tartott tovább öt napnál ez a dolog.Sztem ha a gyerek érett rá és felfogja miről is szól akkor nagyon gyorsan megy ez.
Megnéztem a babákat nagyon szép mindenki!
Mák fogalmam sincs mi?Hát dehogy nincsen ebből látszik hogy fogalmad sincs hogy milyen a kapcsolatom Dinussal..
Persze beszélgess olyanokkal senkit nem hat meg,itt arrol van szo hogy felnőtt ember módjára el lehet intézni dolgokat,és nem is érdekelt volna nem a minap történt volna velem is hasonlo,pont ugyanilyen sunyi gusztustalan modon.
Mi a negativ kritika?az hogy hülyeség azt mondani 1 gyerekről hogy szobatiszta amikor nem pisilt be éppen akkor?
Ez nem kritika...
mi csak furcsáljuk hogy a te gyereked mindent tud "lassan ir olvas számol"
Dehát vannak ilyen gyerkőcök......
Panni fogalmad sincs miről volt szó ebből látszik, hogy nem is ismerjük egymást csak itt a fórumon beszélgettünk.
Érdekes több valós és szeretetteljes nem negatív hozzáállású BARÁTOM kérdezte honnan ismerem Dinust meg még egy arcot , hogy ilyen negatív velem?
De ti egy hullámhosszon vagytok hajrá beszélgessetek egymással én majd olyanokkal fogok akik hozzám hasonlóak!