2009. júniusi babák (beszélgetés)
nem akkarok aggodni, de boszanto... remelem minden ok oda bent!
ti terveztek meg bebit, vagy ketto eleg?
nem KVzom oktober ota, es a vernyomasom nem valtozik, mindig tokeletes: 110-120/70-80, pulzus az kicsit magasabb (gondolom a lerakott kilok miatt)... reggel amikor szedultem megmertem es akkor is minden rendben volt... milyen front van most? idaig nem nagyon ereztem az ilyenekt...
amugy BOLDOG VALENTIN NAPOT MINDENKINEK:)))))
Sztem a méret miatt ne aggódj mia!A doki látja és fejlődik szépen.Nekem Fanni volt hogy egy hétel kisebb volt mint számoltam, aztán mivel hosszú lábú baba volt mindig nagyobbnak mérték.
Tegnap este én is szédültem a gép elött.Aztán megmértem a vérnyomásom 95/76 P:88.Ittam egy kutyulos kávét,utána elmult.
kostyi mit tudsz okosat mondani, hogy a babam folyamatossan kisebb es kisebb(a fiam 2 hettel nagyobb volt mindig UH szerint), ez a baba eloszor 1 nappal, utana 2, most mar 4 napal kisebb????????????
de azt mondta... de ha nincs itt akkor gondolom otthon van... nyugi:)
nekem is kemenyedik... 3 honaptol, mind a ket terhessegemnel... nem kell vele foglalkozni, ha zavar a MgB6 segit...
Barbi nem azt mondta, hogy csak jovo hettol nem dolgozik? V. en emlekszek rosszul?
Nekem is kemenyedik, de en semmit nem szedek ra. Az elozo kettonel is kemenyedett. A fiammal Magyarorszagon velem is szedettek magneziumot meg calciumot. A lanyomnal a szuleszno csak nezett ram kikerekedett szemekkel, es kozolte, hogy persze, hogy kemenyedik. Ez igy termeszetes. Keszulodik a szervezet a szulesre. Ha nem kiseri fajas, akkor minek barmi ra?
Persze nem lebeszelni akarlak, nem fog artani a magnezium. Ha a doki mondta, akkor meg plane szedd be. Csak azt akartam mondani, hogy folosleges miatta tulsagosan aggodni.
Szokott valakinek keményedni a hasa, nekem a doki magnéziumot mondott csak azt nem hogy mennyit? Béres Magnézium+B6 250mg, Sima MgneB6 egy bogyó 45mg és persze gondolom van még egy pár fajta? Mondjátok hogy nemcsak nekem keményedik a pocim!!!!
Szia!Ezt el kell mesélnem mit poénkodott a doki.Beküldött a függöny mögé,én értetlenül álltam ott,hogy egy uh miatt(hasi)miért küld vetkőzni.Meg is kérdeztem,hogy mit vegyek le,erre ő:csak a cipőt cseréljem mamuszra,mert ha több mindent leveszek akkor attól már ő is megijed!Kb.30percig voltunk benn,megnézett mindent,megszámolt amit kellett.A végén megkérdeztem,hogy ugye minden rendben,erre ő:Nem tudja mi az,hogy minden meg az,hogy rendben,de rendellenes dolgot nem lát annyit tud mondani.Szóval jó beválaszolt,szerintem sokaknak ezzel van bajuk.Ja és 15ezer az uh+fénykép+dvd lemez.Akik utánunk voltak azok Szerbiából jöttek,biztos nem véletlen.Lehet azért felzaklatott ez a dolog tegnap mert,éjjel megint rám jött (szerintem pszichésen) a fulladás.Úgyhogy tv felkapcsolva és a levegőtisztító majd nagy nehezen elbírtam aludni.
Tudja valaki hogy kell naplót törölni, mert csináltam még eggyet mert azt hittem az elsőt elbénáztam.
Nálunk is minden rendben, igaz Rh- vagyok de az ellenanyag kontrollom is jó. Csak ez a fejátmérő aggasztott, de mos már ezért sem kell aggódnom, remélem. És szerintem az elsőnél egyébként is jobban stresszel az ember, a másodiknál már úgysem lesz időd rá.
én is elég aggódós vagyok, nekem is többen mondták már, hogy mit stresszelek, ugyan mi baj lehetne, nem beteg a családban senki. Valahogy én sem tudom ennyire könnyen venni, talán azért is mert nehezen jöt össze a baba, vagy csak egyszerűen ilyen vagyok. Nekem az a szerencsém, hogy eddig minden rendben volt, vérkép, babaméret, inkább dícsérni szokták. Ennek ellenére ha nem érzem, hogy mozog, aggódni szoktam. Ezért is akartam nagyon 4d-re menni, hogy lássam a kis arcát, hogy meg van e mindene:)
Sziasztok. Jó hétvégét mindenkinek. Tegnap hogy voltam a dokinál úgy látszik megnyugodtam mert előtte már két hete óránként felkeltem és úgy ébredtem mint a mosott.... Ma reggel meg 7-kor a picúr ébresztett a rugizásával, nyilván így az egész napja kicsit más lesz az embernek. Utálom ha a dokik semmisnek veszik a dolgokat, elég nehezen akarta megérteni, hogy nekem miért olyan fontos hogy akkor most elírta vagy tényleg kisebb, hát csak ezért mert ha minden átlagos, nyugodt az ember és nem forgolódik egész éjszaka.Nem tudom ti jártatok már így?
Regisztrálni csak a fórumon tudsz a jobb felső sarokban van a regisztrációs ablak.
REgisztráció nélkül is meg tudod nézni a méreteket.
Szia angyal79!
Megnéztem ezt az oldalt, de nem találom a regisztrációt!Tudsz nekem segíteni?
szerintem mar nem dolgozik, es otthon nem kototek be netet! mondta, hogy csak marciustol lesz nete!
Sziasztok!
Kellemes hétvégét Mindenkinek!!!
www.mamanet.hu, azon belül kismama, és magzati méretek
sziasztok!!meg tudod adni a pontos címet?köszi!
Valószínűleg frontot érzed.Pihenj ma jó sokat.
Babrbit meg kellene keresni, hol van már.Telefonon is fel lehet jönni ide miért nem jelentkezik már.
a mamaneten van egy magzati méret táblázat ott meg tudod nézni.
egesz ejjszaka szedultem, most is... mitol lehet?
Igen.
Nalam csak azert volt nagy az aggodalom, mert arra gyanakodtak, hogy esetleg azert nagy a baba, mert cukorproblemaim vannak. De szerencsere nem lett igazuk.:D
Egyet értek, nálunk is a férjemnek kicsit nagyobb a feje az átlagosnál, így nem lesz csoda, ha a gyerek feje nagyobb. De lehet a súlya átlagos lesz, és persze van akinél kicsi a fej és szintén átlagos a súly. De nincs is ennek akkora jelentősége, mondjuk ne 1,5 kg legyen a súly, de ha eléri nagyjából a 3 kilót, akkor már szerintem nincs ok aggodalomra, majd hízik utána:) csak egészséges legyen
További ajánlott fórumok: