2009. júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok
én úgy tudom,hogy a szülésznőnek,ha valaki fogad magának az 30e.a dokinak pedig 60e, jár.
szerintem ez reális...
Nálunk önálló döntés mennyit adsz neki:)
Én sejtem kb mennyi fog beleférni,nem sok!!!
Minnél többet adnak nekik annál rosszabb,el vannak kapatva sajnos!!
A kúpnak ugyanolyan hatása van mint a beöntésnek.
Sajnálom hogy betegek a gyerekek, nálunk is ez van és már én sem tudom mire vélni.Már én is harmadjára vagyok beteg a télen, ilyen még nem is volt.
Én tudom kinél fogok szülni és azt is hogy mennyi pénzt akarok adni.Az összegen csak akkor fogunk változtatni, ha nagyon nem leszek megelégedve, de remélem erre nem kerül sor.
Sziasztok!
Reggelre 15 cm ho esett! Meg hogy itt nem havazik! Engem nagyon atvertek!
Raadasul mindket gyerek lazas, mar megint. En ezt nem ertem. Semmi mas bajuk nincs, meg az orruk sem folyik. Ugyhogy en elvittem oket ma is jatszosba. Rosszak, mint az ordog, egyaltalan nem tunik ugy, hogy betegek lennenek.
Sziasztok.
Szerintem ha kikevered belőle a szénsavat mint mondjuk egy üdítőből, vagy pezsgőböl megtudod inni, kipróbálni mindenképp érdemes.
Találtam egy nagyon jó oldalt.Ajánlom azoknak,akiket érdekelnek a homeopátás gyógymódok.
Az nagyon jó lenne,ha a varrat felszívódna,mert annak a kiszedése sem éppen kellemes érzés. Legalább akkor nem kellene szenvedni.
Panni!Szegény barátnődet nem irigylem:(. Az nagyon kellemetlen.
Tegnap voltunk 4D-n Dunakeszin.Ajánlom neked is,jelentkezz be.Megéri!Csodálatos élmény!!!
Hát remélem nem lesz gond nekem sem:)Merjek előtte enni???:))
A barinőm most fog szülni(napok kérdése)És hasmenése van:)Vajon mi lesz vele:))
Nem akarok bekakilni majd!!
Szia Panni!
Én nem kaptam beöntést és hál' Istennek nem volt probléma...:))
Sajnos nem voltam, nem jutottam el odáig.
Te voltál?
a derekam nekem is fáj, sajnos ezért nem tudok már háton sem feküdni...
de engem ez a medencefenéki izom idegesít! csak nekem fáj?
szia! nekem minden gyomorsavat csinál, ha nagyobb mennyiséget eszem, mint ahogy azt a gyomrom kívánja... :(
szerencsére nem kellett lemondanom semmiről, csak szénsavasat nem iszom, mert attól azonnal égni kezd!
ja, én eddig 3 kg híztam, de nahézsúlyúként kezdtem a terhességet