2009. júniusi babák (beszélgetés)
na megyek Uh-ra majd jövök és elujságolom mekkor a törpénk, és remélem mindek okés lesz
maszatka megy a drukk, nemsemmivagy hogy még van erőd vizsgázni, én lehet megszülnék mert én utálok vizsgázni és baromi izgulós vagyok:)
Maszatka, ha jól emlékszem, te írtad egyszer, hogy ti együtt lesztek a babával. Ezt meddig tervezitek?
Szerintetek meg fogja később szokni Gréti az "egyedüllétet", alvást a szobájában?
Szia Zsuzsi! Velünk minden ok, leszámítva, hogy egyre rosszabbul viselem ezt a nagy meleget, a lábam úgy néz ki, mint egy jól megtermett vizilóé! :)))
Ma megyünk az apás szülés felkészítőre, ti voltatok már??? Vagy terveztek menni??? Holnap táppénzes felülvizsg, pénteken utolsó UH, első NST+belső vizsgálat, úgyhogy nem unatkozom én sem a héten!
Nekem már a gyüminap nem segít szinte semmit, úgyhogy én már csak fél napokat csinálom, úgy hogy délelőtt reggelizem valamit (joghurt, müzli, szendvics valami), ebédelni rendesen és utánna már csak gyümölcs és folyadék. De nem érzem, hogy használna!!!
A babaruhákat és csütörtökön kezdem el mosni, mert még holnap kapok egy nagy adagot és azt is szeretném rendbe tenni. A kórházi csomag kész van!!!
hozzánk az Anyósom szokott úgy jönni, hogy nem csinál semmit, csak leül olvasgatni és tv-t nézni. Persze ha megkérem, szívesen főz. A takarítást meg már tudja, hogy nem bíznám rá, sem a mosást, sem a vasalást. Nekem az nem felel meg, ahogyan ő csinálja, de nem is sértődik meg érte. Na, ezért szeretem, mert lehetek vele őszinte.
Mi húsvétkor kifestettük a gyerekszobát, azután apránként berendezgettük, csinosítgatjuk folyamatosan. Meg volt a nagytakarítás is, úgyhogy végeztünk mindennel. Már sokkal nyugodtabb vagyok :) A fészekrakási ösztön bennem is erősen bennem volt, sőt úgy éreztem, hogy nem is tudnék úgy elmenni nyugodtan szülni, hogy nincs idehaza minden készen és rendben. Beteges, igaz?
Szia Soline!
Köszi jól vagyunk, csak mindig megyek valahova tegnap pl NST-n voltam. Ma itthon vagyok és hősiesen gyümölcsnapozok, ha rá tudom venni
magam akkor neki állok vasalni a babaruhákat.
Veletek mi újság?
húú attólénis félek, de azt mondt anyum, hogy a vizeletet meg tudod állítani, ha elfolyik a magzatíz, azt meg nem.
Próbáld ki ... én néha szoktam, mert azt hiszem ez most a víz, de nem.
Ja és 1-1,5dl vízami a fej körül van és az folyik el.
óóó ne is mondd, pénteken este epegörcsöm volt. Alig eszem valamit, de engemis kerülget már 1 hete reggelente a hányinger, meg a hasmanés.
Ez már kezd nagyon durva lenni, a sok pisilésről nem is beszélve ... :S
JAh értem:))Csak nem tudtam hogy honnan tudhatja:))A leletemért mennem kellene ma az Sztkba...
Hányingerem van de nem tudom hogy a teától e..:(
kitartást!
nekünk 1 hét alatt volt mega festés, de még most is vannak cuccok, ami még nincsen a helyén.
Sziasztok lányok!
Hát én nem aludtam valami rózsásan.Hol itt görcsöltemhol amott és a derekam is megfájdult.Reggel egy kis hasmenés.Enni meg nem nagyon kívánok semmit este óta.Ma meg déltől szóbeli vizsgák és nem tudok semmit.Tiszta ideg vagyok.Két hete nagy takarítás festés.Most lettünk kész tegnap.Remélem akisfiam kibírja még legalább ezt a hetet.Nem szeretnék Agusztusba menni vizsgázni.Pedig nincs sok erőm hozzá.Kikészít ez a hülye idöjárás.
Sziasztok!
Most ment el a védőnő. Épp az időjárást hallgattam mikor látom este jön a hidegfront. húúúú izgi.
Most mondta a vádőnő, hogy a méhszájam már 2100! Haladunk!
Bocs ha hülyéket kérdezek, de este a férjemmel ezen filóztunk, ill. neki jutott eszébe tök aranyos volt:)
mondjuk elfolyik a magzatvíz de még nincsenek fájások akkor az azt jelenti hogy a szülés gyors lefolyású lesz, vagy épp ellenkezőleg, hogy nemfolyik el pedig mondjuk már X-ideje vajjudsz akkor addig nem szülsz meg amíg nemfolyik el a magzatvíz? Tudom hogy valamikor csinálnak burokrepesztést, de azt minek a fügvényében, ha nem úgy halad a szülés ahogy kellene!
A 8000 az tényleg kicsit sok,de van ahol 10-12ezer..
Nálunk 6000ft és 15 percnél még nem voltam bennt többet..volt olyan hogy csak 10 perc:))
Szépek a percdíjak,viszont rendes olyan szempontból hogy azt mondta hogy anyit adunk neki amennnyit tudunk,de szerintem a 30 a minimum annyit elvár akkor is ha nem mondja.