2009. júniusi babák (beszélgetés)
Jajjj szegeny babam!!!Fog,has????
Sziasztok!
Borzalmas éjszakánk volt és van.
Folyamatosan sír és nem tudom hogy miért.inni adtam és mégis utána megébredt többször. Ma már 20 óra 3szor kelt.
Soline: szorítok érted!!!
Na megyek, hogy aludhassak végre.
jó éjt mindenkinek.
én úgy oldom meg hogy nem eszem előtte olyan dolgot , amit nem szeretnék, hogy egyen bár a súlyom ellenére annyira nem is vagyok csokis meg ilyenek és inni is csak teát + vízet szoktam de a kávé mánia az csúcs ő főzi nekünk és bizony inná is! hihi
ez jo kerdes:) altalaban kenyerbol torok neki keveset es azt ragcsalja vagy adok neki kolesgolyot... mark szokot enni csokit, de nagyon ritkan... (mondjuk neki fagyit nem adok, mert rogton torokgyuszi lesz es 39 fokos laza.. mas nem tilos... csak annyi a lenyeg, hogy ritkan eszik)... maja pedig nem nagyon konyorgos... ha megis ker, akkor mondom adok neki valamit, amit amugyis szokot enni!
milyen fosulira jelentkeztel?
tok jok a kepek! nekunk is pont ugyan olyan satorunk van!:)
Lányok! Szép álmokat! Elteszem magam holnapra! Jah és holnap kiderül, hogy felvesznek-e a fősulira! Már kicsit izgulok! Szorítsatok!!! Puszi! Jó éjt mindenkinek!
na... nem vagyok egyedul:)orulok!
Csiga!Amikor mi eszunk akkor Bence is kunyizik es en mindig adok neki belole par falatot.Jo csokit kapott eddig ketszer ket pici sarkocskat mert nem hagyott beken.
Köszike! Amilyen kék a szeme, legalább annyira huncut az egész gyerek! Imádom! Fpleg amikor valami rosszaságot csinál és előtte már nézz rám, mert tudja hogy nem szabad, de csak azért is! :))
Nem akarok én ítélkezni még véletlenül sem, én ezért nem is folytam bele a vitába! Mindenki úgy irányítja az életét ahogy akarja és ahogy tudja! És nem is szeretném újrakezdeni, csak meglepődtem, hogy már nem Hoxa tag!
Mar aznap letorolte amikor ideirt utoljara.En erre nem akarok mondani semmit!
Bencenek en mar haromszor vagtam a hajat!Most eppen fel van neki nyrva oldalt es a tetejen picit hosszabban hagyva.:)
nem láttam, pedig nem bántotta senki szerintem
Felesleges is ítélkezni bárki felett, mindenki tudja a saját életét. Persze tanácsot adni, kapni, kérni az más.
nem láttam, érdekes!
Jók a képek nagyon szép kékszemű kis herceg!
Láttátok hogy Nika már le is törölte magát a Hoxáról? Azért nem gondoltam, hogy ennyire komoly a dolog! Sajnálom, hogy így alakult!
Köszi, a tiéd is szép nagyfiú!
Köszi :):):) Csak már olyan nehéz cipelni mondjuk imád mászkálni de néha úgy könbyörög hogy vegyem fel,de nem nagyon bírom :(
Igen, már mi is 2X vágtuk neki! Elég gyorsan nő a kis haja és egyre sűrűbb neki! Köszi!:))
Mia te mit csinálsz, ha eszel valamit és Maja is ott van? Olyankor nem eszel vagy ő nem olyan kis könyörgős? Én sem akarom rászoktatni azédességre és az egészségtelen dolgokra, de olyan tud lenni, ha eszek valamit ő is kér. Általában nem is szoktam enni csak ha alszik, na de azt sem mindig lehet. Így néha megengedem, hogy beleharapjon pl a csokiba, egy kis falattól még remélem nem lesz baja
megnéztem, cuki:)
Te vágtad már Zéti haját vagy még gyári? Én már kétszer vágtam mert voltak hosszú tincsek, amik nem tetszettek, egyébként meg elöl alig nő a haja:)
Új képek az adatlapon! Akit érdekel kuksizza meg!
Tetszik nagyon a honlap alapján, mondtam is este Apának, hogy valamikor október környékén elmehetnénk egy hosszú hétvégére a Macikával! Meglátjuk!!!
Köszi,iparkodunk,hétvégén már pancsizni akarunk menni Mórahalomra.
Én még tejet és tojásfehérjét sem adtam.Sem tejfölt.Legfeljebb,ami egy-két házi pogiban volt!Nálunk sláger a cukkini főzelék kölessel,husival.
Szia!Megnézted a honlapjukat,hogy tetszik?Gyönyörű hely az biztos.Megnéztem Sarlóspusztát,szép ez is és hozzánk nincs is messze.
Nagyon hasonlít az Anyájára jó nagy fiúcska ő is!
Megkuksiztam!Tenyleg szep nagy fiu!!!:))))
Épp most raktam Viktorrol 1 új képet az adatlapomra,a napokban készült,akit érdekel kukkantsa meg :)
További ajánlott fórumok: