2009. júniusi babák (beszélgetés)
engem jól megköt a tea,nem tudok kakilni:(
2 dl, max 1 litert naponta... egesz nap lehet kortyolgatni!
málnalevélteábol mennyit kell inni és mikor????
megyek zabálniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hízok még vagy 4kgot:))
probaljatok maskep, ugy ahogy kellemes lesz mind a 2nek...
Utoljára nekem is fájt,még a könnyem is kicsordult.Talán akkor mentel a kedve a páromnak.
Sajnos nekem valami oknál fogva amikor megpróbáltuk nagyon fájt!Lehet hogy már nyitva a méhszájam azért???
Nem is lenne gond ha a páromnak nem lenne nagy:(
Nem engem zavar..........A páromat hogy otta kicsi.
nem lesz baj hidd el! nem hogy neked es a parodnak is jol tesz, hanem meg a szulest is elindithitja igy a vegen ( oszinten nekem egyik gyereket se zavarta ki a sex... sajna)
Hát ez szép!Akkor muszáj most bevetnem magamat.Mert már szerintem nekem ez a bajom.+két honap megis örülnék!
szerintem ilyenkor már mindenki bálnának érzi magát(én is), azért apa lehet, hogy szexis nőnek lát:)
legyen így, én egy kicsit félek az első időszaktól
hat szules utan 6 hetig nem nagyon javasolt a sex...(mehnek annyi ideje kell a regenalasra, visszahuzzasra)...Maszatka, inkabb most hajra!!!! mert szules utan majdnem ket honapig no-no!!
Ha megszülök és nem vérzek, onnantól kezdve nem lesz az a fáradság ami az utamba álhat!:-)
Lehet megprobálom bevetni magam,de nem egyszerű.Bálnának érzem magam,nem pedig egy szexis nőnek.
a jövő hét nekem is nagyon megfelelne, bár nem hiszem...
ez a hetem nagyon be van táblázva, pedikűr(mert már rémes a lábam) a kiskutyámat kozmiba viszem, mert neki meg nagyon melege van a nagy bundájába, ma az egyik kolléganőmhöz megyek babázni, szóval nincs sok időm gondolkodni
mi is nagyon féltettük a babát, és a sex már egy ideje kimaradt...de azt mondták a 36. héttől még jót is tesz, így vasárnap ki is próbáltuk. Hát hatást azt nem érzek, de jó volt, nem volt zavaró a pocak. Szerintem te is inkább most csábítsd el apát, mert lehet, hogy szülés után egy jó pár hétig fáradt leszel
lattom az utolso napok panaszkodasrol szolnak:)))
koszi az infokat, benne vagy:))) a kisfalvi nem MAVos doki (volt?)????
A cseresznyés pite isteni lett,nemis maradt belőle sok.A párom meg kokuszgolyot csinált ugyhogy most ezerrel nasi!!!!
Én sem szeretnék átcsuszni.Jó lenne ha legkésöbb jövőhétvégén megszületne az én kis várva várt kicsifiam.Már a párom is mondta hogy azért már kibujhatna!
Meg nekem nem akarok önző lenni de jó lenne ha lassan egy kis szexis ingerelne.A párom már egy jó ideje fél hogy mivan ha közben megindul a szülés.És hát én már kivagyok éhezve.Jó lenne ha utána,megint olyan forrón tudna rámnézni.
ok, de azért nem szeretnék júliusra átcsúszni:(
ahamm értem köszi:)) hát ugy van h a mensi szerint vagyok 39hetes...a kicsi még csak 36...akkor jól haladok ha már a 36.héten nyitva a külsö méhszáj??!!
a málnalevél teábol mennyit kell inni,és mikor??
Igen, ritkán tudok jönni sajnos, de igyekszem legalább a hajrában jobban jelen lenni :-)
Adatok: 2009-06-12, 1. baba, II. sz. Nőgyógyászati Klinika Budapest, Dr. Kisfalvi István, a neve pedig röpke 8 hónapos vita után Botond :-)
Sziasztok!
Ezel nem vagy egyedül.Az én picifiam sem fog kapkodni.Majd együt tartjuk a frontot!
További ajánlott fórumok: