2009. júniusi babák (beszélgetés)
Nálunk csak a páromnak hozott fejfájást :-(
Nagyon remélem hogy a Keddi ránkis hatni fog!Még a végén mindenki megelőz...........
na csajok megyünk sétálunk egy jónagyot!
Vigyázzatok magatokra!
Brigikém! milió puszi és megy az üzi, ha van banzaaaaajjjjjjjjjjjj! :D
Pusza nektek is!
be vagyok kattanva a kerek számokra :D
Így ha láto, hgy én fogok írni a következő kerek számra kko csak ezt szoktam elküldeni :D
Jó móka, főleg, ha százas fordulót kapsz el, vagy 1000-et! :D
háát ez így szokott lenni ... :S
Nam baj drágám a pléd, így is van egy csodálatos katicás pédünk! :D
Imcsike is állandóan prüszköl!!
Bencének meg kértem a szemészetre időpontot, erre 2 napja tiszta a szeme, sehol egy csipa!! Jó mi?
Dede!!!
tudod mindig megérzem! Ilyen egy barátnő!! Jön ha hívják!! :)
Még mindig nincs fehér pléd!:S
ja nem náthánk van, ahanem pollenallergia, tökjónem szülés elött elefántot játszok, félóránként fújom az orrom ... :S
De a homeos bogyó hat, vagy hét :D
Szia Brigikém!
Jól vagyunk, semmi csak kicsit feszít a poci, de nem hinném, hogy Virág kiakarna jönni.
Épp most voltam fent, csaknem telepatika :D
Sziasztok kismamik!!
Szia Barbi! Benéztem már ide hogy mizu veled! Virág ? jól vagytok? nátha?
Sziasztok4
Mi még egyben vagyunk, a vérkép jó, csak a fehrje kicsit több a vérben, de 3 naponta NST.
MA voltunk Strandon én csak sortba és trikóba olvasgattam, hát a maglapődütt arcokat, hogy ekkora pocival strandin. Jót nevettünk az elején, aztán feladtam, hogy 10 emberből 15 minket néz, így hazajöttünk.
Ja néha-néha bekeményedik pocó, illetve feszít a hólyagot, de azon kívül semmi :S
Nem tudom mikor akkar kibújni Virág.
ertem!!!!:)
igen... itt az ideje... foleg nekem, mert engem nagyon fenyegetnek szikevel...:(((
Igen, szules kozben volt ido, elmondtak nekem is.
A szuleszno nagyon ugyes volt, mondta, hogy mikor ne nyomjak, meg mikor igen, bar mindig azert nem tudtam ra figyelni.
Itt senkinel nem csinalnak gatmetszest, es olyan pozicioban szulsz, ahogy akarsz. A szuleszno meg nem restell alad maszni, ha kell, hogy tartsa a gatat.
Mi a konyhaban szultunk, a konyhaasztal sarka volt a legalkalmasabb, arra tamaszkodtam a kitolasnal. Szoval a konyhaban szuletett meg a fiam. Remelem ez nem jelent semmi rosszat.:)
Mostmár énis egy picit irigy vagyok,remélem hamarosan sorra kerülünk mi is.
Ez a várakozás elég rossz.
Nika holvan?Egész nap nemvolt!