2009. júniusi babák (beszélgetés)
Jöhet!
Köszönjük a dícséretet!::))))
jó reggelt!
zsombor nagyon édes és milyen pasis hangja van Lili nem látta csak hallotta és hangosan kacagott rajta
pakolósok mostanában Apa iratos táskáját szokta megnézte az iarait a pecsétjét elkaptam videóra küldjem?
Blanka már 5 éves, ő fürcsi előtt vacsizik, mikor már nem tápiztunk vele, akkor fürcsi előtt tömény kaja, utána kakaó volt cumisban.volt idő, mikor hígabb tejbegrízt kapott üvegből.
Zsombor sem nagyon akar tápizni, nem tudom mit csináljak.Azt olvastam, hogy ebben a korban még napi 500 ml tápit meg kéne enniük.
köszike, hát a a 250 nem kevés...
persze én sem méregetek, csak még nem alakult ki nálunk a teljes adag azért kérdeztem
Ricsi hajlamos addig enni, amíg adom neki, de nem szeretném túletetni se
Ja és valami gyorsan elkészíthető, fincsi sütirecepttel is megdobhatna valaki! Már unom a miket csinálni szoktam!
Én azt akartam kérdezni akinek már van nagyobb gyerkőce is: a vacsorát fürcsi előtt vagy fürcsi után adjátok??? Zéti már kezdi utálni a cumisüveget és nem nagyon hajlandó belőle enni, így rákényszerülök a kanalas kajálásokra este is! Tanácsot kérek!
Kb 250 ml-t, de mostanában nem szoktam méregetni, mert fölöslegesnek tartom, minden nap főzök és azt eszi amit mi, tegnap pl. brokkoli májjal, tegnap előtt krumpli sült husival! Ha esetleg olyat főzök amit még nem ehet, akkor van a fagyóba cékla, brokkoli, sütőtök neki eltéve, ahhot kap egy kis husit, halat, májat és kész!
250ml-300ml.Ha üveges kajcsit eszik, még bevág utána egy baby joghurtot.
Főziből kb mennyit esznek meg a babóitok?
Én is mindent megkóstoltatok vele.Nagy ínyenc:))
Jó reggelt!
Látom buli volt tegnap!!!!
Soline utólag is boldog névnapot!
Fogunk még nekünk sincs és hajunk se.
Timi Zsombor gyönyörű és nagyon ügyes. Nagyon szuper a videó. Ricsi is szereti kipakolni a játékos kosarát, csak ő még hason fekve dolgozik:)))
Én is itt vagyok, csak ettünk:)
Úgy látom az éjszakai baglyok még alszanak! Csak én vagyok talpon a vidéken???
Ma reggel műzlit ettem, Zéti meg kinézte a számból, így adtam neki is, úgy zabálta befelé, hogy még így nem láttam. 8 kanállal adtam neki, többet nem mertem, mert még se tejet nem ivott, se müzlit nem evett, fő a biztonság!
Jó reggelt anyucik! Remélem mindenki kipihente magát! Köszönöm még egyszer a köszöntéseket!
Dinuss: Nestlé Beba HA Start tápszert kap Zéti születésétől kezdve! Van aki szokta cserélgetni, hogy 2-es, 3-as tápszer, én már kitartok e mellett, remélhetőleg már nem sokáig kell tápiznunk!
Jó reggelt! Látom este még zajlott az élet?:)))Ma este virtuál buli?péntek van és a párom ilyenkor próbán van, én rátok érek:)))
azt hiszem én is lépek.
Mindenkinek nagyon jó és nyugodalmas éjszakát!!!
Basszus már a fejembe szállt.
Na ez elis nyom.
Szerintem énis lépek.
én veled tartottam:)na csók a családnak
Jól!Bár mostanában Bence hajnal négytől óránként kel basszus és nemtom mitől.Fogunk még nekünk sincs.És már reggel fél8-8 körül kukorékol....
Na remélem nem egyedül ittam!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
egyébként ez nem nagy tragédia jókat nevetek rajta félálomba betalálni a babaszobába egy művészet:)és és mindennap alkotok:)
Liza igen és még leszek is április közepéig!!!!Jelentkezem azért néha-néha....:)
na jó az a korty még belefér!Mindenkinek egészségére
További ajánlott fórumok: