2009. júniusi babák (beszélgetés)
hihetetlen de szép na megyek apa mellé
pá puszi
gyönyörű szemei vannak a babádnak ez photoshop???
,-)
Sziasztok.
Én még általában leturmixolom ahogy Mákunk is írta többet eszik, de amúgy együtt szoktunk állt. reggelizni és akkor nyamnyogós kaját kap, kenyér megvajazva, virsli, szalámi sajt vagy ami van itthon
Boltit én szoktam néha, illetve ált. főzök de ha megyek valahova viszek üvegest is mert azt szinte mindíg megeszi, igaz én sem értem az miért jobb neki
én most vettem erdei gyümös aszt hisszem hippes nagy szar szerintem nem szereti megértem, tök mű íze van
Várom már hogy 1 éves legyen és kaphasson tejet, akkor főzök tejbepapit bele gyümi és falhattya
Na tényleg van aki ad külön nyers zöldséget a pöttömnek???
én is ezen agyaltam ki tudja mi mindent tesznek bele nem???
ja és ami engem megdöbbentett lili kóstolta anno a jó éjt tejbegrízt kérdeztem a védőnőt én miért ne készíthetném el hisz tápiba bele szőlőcukor kakaó hisz abban is az van
azt mondta heti egy alkalommal ok de a hippre nincs ráírva heti egy
a másik nestlé sztracsatellás pép 8 hótól tejcsoki darabkák vannak benne holott azt elméletileg nem lehet vagy most akkor mi van a bébiételes cég mindent eladhat
a harmadik epres meg erdei gyümis pép hipp ????
ki érti ezt??
ti igen súgjatok!!! ,-)
sziasztok
én is villával töröm, de azt vettem észre hogy ha ugyanazt a kaját turmixolva adom sokkal többet eszik belőle
nem szokott üvegeset enni inkább főzők semeddig sem tart még ha külön neki akkor sem
a csirkemell leeső kis részét szoktam 2 evőkanál rizzsel vagy krumplival és valami zöldséggel összefőzőm 10 perc az egész
ezt csak azoknak üzenem akik azt hiszik egyszerűbb az üveges !!!! és tök jó, hogy a házi kosztott falja!!!
Csiga, en nem eroltetnem. Emma is ilyen volt, nem akart darabosat. De meg pepeset se nagyon. A vedono nekem is osztotta az iget, el is hajtottam, tobbet nem jott. Aztan egyszer csak elkezdett enni, meg villaval sem kellett neki torni.
Kezebe mindenkepp adj ragni valot, parolt zoldseget, kenyerhejat, stb, ugy megtanul szepen ragni. De a kajcsit csak hagyd puresnek egeszen addig, amig o kivanja.
Oklendezni szoktak, felrenyelni is eleinte eleg gyakran. Ez vele jar. Majd megtanulja. A baba ritmusat kovesd, es ne a vedonoet.:)
Mi már egész régóta esszük a darabos dolgokat, néha Zéti is öklendezik tőle, de felköhögi és kész! Bébikaját mi már egyáltalán nem eszünk, nekem el sem fogadja Zéti, így csak saját készítésű dolgokat adok neki, főleg villával töröm meg neki egy kicsit, botmixelni már igen ritkán szoktam!
Tegnap jól kitoltam vele, mert töltöttkápit ettünk és kicsit sós volt (sonkalevet öntöttem hozzá), déltől 4-ig megivott több mint 1 liter teát, volt is pisis pelus rendesen! :))
darabos kajával ki, hogy áll? Megeszi már inden babó? Villával töritek vagy annál is darabosabban eszik? Babakajából hány hónaposat vesztek?
Ricsi nem igazán eszi a darabosat, önklendezik tőle, sőt hányt is már többször. A védőnő azt mondta, hogy most már erőltessem egy kicsit a dolgot...
Babakajából a 8 hónaposat megeszi, de ha villával összetöröm azt nem.
Soline ezzel én is így vagyok, nézem a kisfiam, hogy hogy is lett ilyen gyönyörűűű
Na de ez így van jól, képzeljétek, ha nem ezt éreznénk
Pedig szerintem ez a 18-20 honapos korkulonbseg nagyon jo. Emma es Ricsi kozott 19 honap van, es igy nagyon kenyelmes volt.
En most viszem majd oltatni Ricsit baranyhimlo ellen, amikor otthon leszunk. Mindet beoltattam, semmi mellekhatasa nincs az oltasnak. Ha el is kapjak, csak nagyon gyenge formaban. De mar tobb jarvanyt is megusztunk veluk, ugyhogy talan soha el sem kapjak.
4 vizsga mar semmi! Azt mar fellabon is! :D
Sziasztok, hát ez a gólya elszállt, de talán nem is olyan nagy gond. Kicsit kközeli lett volna a két babó, s Anna még olyan kicsi.
Mi is kezdünk fogzani megint (felső metszők), rág ezerrel mindent. Meg most izgulhatunk a bárányhimlő miatt, mert a húsvéti vendégeinknek a csemetéje mára lett pöttyös. De legalább szóltak, h mi lett velük.
Ja és végre kész a szakdolgozatom!!!!
Már csak 4 vizsgára kell készülnöm :(
De laegalább ez kész van!
Sziasztok, mentem aludni. Jó éjt! Reméljük a fogmanók is megkímélnek ma este :)
Szia!
Nagyon édes a kisfiad.
ÉN is ezt érzem, ha ránézek a fiamra.
Sziasztok!
Levi mai is sokat aludt napközben. Az idő miatt? Remélem nincs semmi baja. Látszólag nem láttam rajta semmi olyasmit. Mosolygot, kacagott és ha leraktam akkor egy kis idő múlva aludt is. Kb negyedhét fele kelt fel és 9körül már aludt is. Ilyen is ritkán fordul elő. éjszakát többnyire végig alussza. Kb 1 szer kellünk inni.
Az időjárásra hivatkozva ma nem vittem ki. Annyira nem volt kedvem kimozdulni.
Köszi! Olvastam már egy honlapon róla kora délután! Hála az égnek mi nem eszünk bébikaját egyáltalán! Ebből a márkából talán 2 üveggel kaptunk, de nem fogadta el! Remélem, hogy más kisbaba sem ette állandóan!
Egyébként borzalmas, és mélységesen felháborít, hogy már az agyonellenőrzött bébikaják sem megbízhatóak!
Sziasztok :O)
Köszönöm szépen a képet.Bár már megoldottuk.
A végén csak álványost vettünk.
Majd egy pár hónap mulva kiderül ,hogy jol tettük-e!
Azt még megszeretném jegyezni,hogy Iván babád nagyon cuki.Engem teljesen elbüvölt.Az a tekintet ! :O)
Sziasztok csajszik! Remélem mindenkinek jól teltek az Ünnepek! Kicsit eltűntem, de hazautaztunk végülis a szüleimhez! Jó volt egy kicsit otthon lenni, pedig 2 hete voltunk! Zéti mostmár egész jól viselte az utazóágyba való alvást és egy tündér volt, egy hangja sem volt, csak vigyorgott állandóan (mondjuk körülötte forgott az egész világ :))
Az utazást is jól viselte, odafelé aludt másfél órát, a többi idő játszással telt (2,5 óra) visszafelé 2 órát aludt, kocsiba uzsiztunk és hazáig játszott! A végén már kicsit unta hogy be van kötve és nem ugrándozhat, de ügyesen kibírta! Sok a 4 órás út! Felnőtteket is megvisel, de 2-3X megállunk, olyankor séta, levegő stb és így elviselhető!
Na legyen mindenkinek szép Napja!