2009. júniusi babák (beszélgetés)
sziasztok, ezer eve nem jelentkeztem...de azert, szoktam olvasni a forumot, ha ido engedi, amibol nem sok van:)
eloszor is BOLDOG SZULINAPOT az osszes babanak!:))))
a Maja baba egy szuper csajszi... nagyon aranyos es imadja a tesojat... felall mindenhol es jarosegitovel mindenhol eljar a lakasban... maszni... hat azt is szokta de inkabb hatrafele:) elorefele viccesen csinalja felig maszik, felig jar:))) kajat en naggggyyyyon lassan vezetem be... het es fel honapig csak szopizott... nem vagyok a hive gyor bevezetesnek... most mar egy hete nem szopizik... maga hagyta abba... gondolom megvaltozott a tejcsi, hiszen jon (meg egy) teso....
Hm bocsi asszem Medi nyert alvásban, 10.15-kor raktam le és 2 kor kelt fel:D
A szokásos 9-9.30 helyett és szegénykém így kidőlt!
Igaz lassan valahogy átkéne rakni délkörülre az alvást, mert ha nagyon meleg van csak reggel vagy délután érdemes kimozdulni a városba
Van olyan babó aki dél körül alszik és csak napi 1x????
Jaj de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó utat és nagyon szép időt!!!
Megszabad tudni merre utaztok, belföld-külföld?
Én (igaz ritkán utaztunk még csak) de van utazós lista így nem kell mindíg újraírni, viszont ha valami mégis eszembejut pluszba akkor berakom, így az alapvető dolgok biztos nem maradnak itthon!
gondoltom, na felébredt a minimák sziasztok
jó utat
de hüle vagyok mindig bele futok, hogy itt milyen idő van de a kisfiad együtt érez velünk!!
mi egy hétvégét tervezünk majd telekre de már előre látom, hogy az egész lakás jön majd
rákötjük a kocsira a4emeletes panelt hihi
Igen de nalunk meg esik az eso.Bar itt is olyan az idojaras,hogy egyik nap 26 fok masik nap 16....
Soline irigykedem rendesen!!!Jo nyaralast remelm nagyon szep idotok lesz!
Liza!Amikor en mentem haza Bencevel 3 honapra akkor neki tobb ruhaja volt bepakolva,mint nekem...hihi
na látod dinuss én se értem ám!!
igaz ez , hogy 15 fok után 35 nem csodálom ha ők is kivannak
viszont ma jönnek bemérni a lakást vízér meg sugárzás mert elektromos szekrény van lili szobája mellett sajnos, hátha segít ezen a krónikus nem alváson
bár tegnap borostyán lánccal aludt el és 3 kor meg 5- kor volt csak fent és egész éjjel cumi nélkül, bár ő csak alvásra használta amúgy is
Sziasztok!
Ma reggel Levi is felébredt fél 5kor. Majdnem fél6 volt mire visszaaludt. Utána már csak 9 körül kelt és most már fél órája alszik. Ez a meleg nagyon megviseli. Alig akar inni. Igaz, hogy a vizet nyomjuk ezerrel. Hiszen az a legjobb szomj oltó. Egy kis bodyban van egésznap és mégis izzad.
Van valakinek valami kisokosa, hogy melyik fognak "elvileg" hogyan kell kibújnia? Megosztaná velem?
A heti új szavunk a cica. Minden cica még, ha a kutyával is találkozunk. Persze anya az anya marad. Kemény fedeles mesekönyvbe már megkeresi a madarat és halkan azt mondja cica a csip csip helyet. Viszont ha mond neki, hogy madár akkor utánam mondja. Legalább is én így hallom. Próbálkozunk a tessék szó kiejtésével és néha a köszönöm és kérem is sikerül. Ezeket még nem tudatosan használja.
Honnan tudod,hogy a hasa faj?Hogy jottel ra?
Orulok,hogy bevalik a vacsi!Latod ehes volt a lelkem!:)))
Sziasztok.
Aranyosak vagytok csajok :O)
Könjük szépen.Az egész apa kezének köszönhető,én csak kiválasztottam mindent :O)
Teggnap már Bence is jól aludt.20:30 körül kb. elalud és 12 körül felriadt de gyors vissza is aludt majd 4 körül megint felriadt de aludt tovább.Szép lassan megszokja.Bár arra jöttem rá!A hasa fáj,azért alszik rosszul.
Dinus a vacsira a kenyér beválni látszik :O)Tegnap este 7-kor májkrémeskenyér 2 szelet 8- után szopi és reggel 6-kor szopizott legközelebb :O) Remélem így is marad! Ez nekem is jó.Mert elkezdtem óvatosan fogyózni.7-kor Bencével eszek épp annyi kenyeret mint ő,vagy kevesebbet mert az enyémet is megeszi :O)Utána kis ananász Barátokközt.
Voltunk ma védőnőnél.8675g és 73cm. fejkörfogat 46,5 mellkörfogat 45 cm.Ez az 1 éves státuszunk.
Nem vagyunk eleresztve súlyilag.De a magasságához pont jó.És már a meleg miatt nemis várható ,hogy belehúz.
Nika ha így haladunk Petra utoléri Bencét :O)
Sziasztok!
Köszönjük a köszöntésket és a jleket!!!
Jó volt a tegnapi nap, de a nagy BULI vasárnap lesz!!!
Teszek fel mindjárt tortás képet én csináltam :D