2009. júniusi babák (beszélgetés)
Zseby-beby!
Gratula a kicsihez, nagyon vigyázz magadra, és a kicsire!
Képzeld anyósom olyan idős volt mikor megszülte páromat,mint TE! Nagyon jó a viszonyom vele! :D
Rinike TESSSÉK PIHIZZNI! Elhiszem,hogy uncsi és nem tudsz sokmindent csinálni, de igenis azt kell tenni! :D
Velem nagoyn sok dolog nem történt az éjszak, a kaott könyveket elkeztem bújni, hát van mit tanulni! :D
Na majd még benézek!
Jóreggelt!
Húúúez nagyon kedves dolog! Köszönjük, és hidjétek el minden ap mikor a pocimhoz nyúlok az ti pozitív üzeneteket is továbbítom Töppönszottynak!
Jó éjt lányok!
Remélem holnap mindenki jó hírekkel szolgálhat majd.
Vigyázok :)
Hát ahogy én számoltam olyan Júni 13-14 körül :)
Oh :( az nagyon rossz lehetett :(
Hát bízom benne hogy semmi baj nem lesz...sőt tudom is :) nagyon szeretjük őt már most és velünk fog maradni :)
te kb mikor fogsz szülni ?:)
Hát alapból veszélyeztetett vagyok..mert májusban volt egy elhalt terhességem 9 hetesen.. :( aztán most fogalmam nincs miért nyitódik..:S
Panangint kellett szednem 3x2-t naponta..mellette meg az elevitet szedem és folsavat 6 hete kora óta...na és sokat nagyon sokat kell feküdnöm..
Velem ? :)
Most jöttem ki a kórházból pénteken.
Fájt a pocim és a derekam ..kiderült hogy nyitódik ki a méhszájam...:S
a pici jólvan immár 9 hetes korba léptünk :) és remélem semmi baj nem lesz vele :)
hali :)
hogy vagytok?
Rinike!
Mi van veled?
Igen, ez így van. És nagyon jól esik szerintem mindkettőnk lelkének. Segít feldolgozni és túlélni.
Moncsi, én is borzasztóan sajnálom és ha bármiben segíthetek, kérlek írj privit.
Olyan rossz érzés, hogy én indítottam a sort és olyan mint egy lavina. De mindenkinek napról napra kisebb az esélye és úgy szorítok, hogy minden rendben legyen veletek!
Az én szívem csak akkor fog megnyugodni, mikor sorban születnek majd a kicsik. Szerintem akkor tudom csak elengedni én is az enyémet.
De igaza van Moncsinak, ne velünk foglalkozzatok.
Simogassátok a pocitokat és küldjetek a babáitoknak sok-sok pozitív kisugárzást.
háát nem! igazad is van!
És köszi az áttekintést!
be is másolom magamnak, hogy mindig szemelött legyen!
:D