2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Sziasztok gyönyöru pocakos kismamáim!
Kisbibe, el sem hiszem, hogy 70 kg felett vagy, a képekbol itélve egy kis anorexiásnak nézlek inkább:-)nagyon csini vagy
De a tobbi pocak is gyonyoru, szilvita meg csak ugy sugárzol abban a kismama ruhádban. Gyönyörű kiegyensúlyozott kismama.
Lego, én a védekezésen még nem is gondolkoztam, de apának már tegnap megjegyeztem, hogy csak szuljek meg, megerőszakolom. mi is még vagyunk együtt, de azt inkább csak kínlódásnak nevezném, meg jó bohóckodásnak.:-)
Reggel voltunk Ákossal szemorvosnál, minden ok, utánna meg elemntünk a tescoba babarucikat venni. Annyi aranyosat vettem, beléjuk vagyok szeretve.
Megnéztük a kocsikat is, meg a kiságyat is, megtaláltam amit kerestem. 2 hét múlva megvesszük, már úgy várom, és még árban is egész jól vagyunk, persze nem vettem volna rosz néven, ha a családbol valaki egy kis segítséget felkínált volna.
Sziasztok!
Hmm, mi a punkció óta, hanyagoljuk egymást (2008.okt.8.). :oS Még az első 3 hónapban lett is volna hozzá kedvem, de apa uralkodott magán, hogy a bab a legfontosabb és ő tud várni, de a sok keményedés meg méhszáj nyílás után később is elvetettük. Marad az összebújás, masszírozás meg egymás fürdetése. :o$
Barbika jobbulást neked minél hamarabb a náthából, kisbibe neked pedig a kocsid jobbuljon minél hamarabb. :o)
Nem bírtam ki és összeszereltem a légzésfigyelőt. Műkszik, úgyhogy király! :o)Textilpelusokat meg törölközőket mos a gép, lehet még kissé korai, de úgy van jól, ha tisztán szépen kivasalva bent van a helyén a szekrényben. :o)
További szép napot nektek, megyek teregetni, de csak bentre mert be van borulva. :oS
juj, ezt még hallani is szörnyű...én 3 napot nem bírok ki nélküle, akkor már mászok rá apára:)
ő meg csak vigyorog, hogy na megint nem bírsz magaddal?????:)
Voltam védőnőnél 5 hete voltam 5 hét alatt 5 kg jött fel 76 kg vagyoK azt mondta nem gáz!!!!!
Nagyon fáj a torkom azért a gyógyszertárban ajánlottak homeós cuccot sőt ajándékba kaptam 1 db 30 szemes terhesvitamint:_)))
Hétfőn indúlhatok cukorterhelésre reggel 7 órára !!!
Hatalmas a pocim mindenki azt mondja nagy baba lesz mondtam elég lenne ha 3 kg lenne ki is kell annak a csomagnak bújni:-)
Mézike ne gondolj arra hogy megfordúl még a gondolatogban sem legyen mert képesek visszafordúlni mert amitől félünk az általában bekövetkezik !Szóval csak pozitívan Fejvégű így is marad !!!:-))
Sziasztok! Remélem ez a rossz idő senkinek nem vette el a jó kedvét!
Látom a védekezés a téma! Én még nemtudom, de a tesóm most gyógyszert szed a szoptatás alatt és nekik bevált, valószinű, hogy én is ezt a módszert fogom alkalmazni!
Az én kis ficánkám se nagyon akar leállni ha egyszer beindul!Azért reméolem, ha már kint lesz lenyukszik egy kicsit!:)
jó reggelt:)
én abszolút óvszer párti vagyok, már előre feldobtam az ötletet, hogy már most néhanapján kéne venni, hogy mire oda kerül a sor, legyen elég:)
egyébként nálunk még mindíg megy a szex:)
Apának én is felvetettem ezt az elkötettetés dolgot, de kinevetett és mondta, hogy akkor inkább engem... :p
A szoptatás alatt csak egyfajta bogyó szedhető, azzal nekem két hónap alatt felpattant 5 kiló, arról nem is beszélve, hogy a hegem valahogy amíg szedtem nem akart gyógyulni, iszonyatos fájdalmaim voltak, mikor abba hagytam 2 hét múlva már semmi bajom nem volt, így ezt most tutira kihagyom...
Az óvszer nálunk nem jön szóba...
Én is a spirálon gondolkodom, de az se 100%kos :p ...
Sziasztok! 16 oldalt kéne visszaolvasnom. Nem megy :)
Ugye nyaralgatunk, csak mára kicsit hazajöttünk, este megyünk vissza.
Megjött az ágynemű!! Tök jó, csak még nincs mire rakni.
Mi óvszerezni fogunk.
Mindenkivel minden rendben? Remélem csak jó dolgok történtek amióta nem vagyok.
Én éjjel már alig alszom, rettenetesen fáj a csípőm :((
Hát,ha olyan mint az én párom akkor nincs esély!
Mi a két név?
Az én babám sem áll meg,este már megint kezdtem aggódni,mert nem állt le,és sokszor elég kellemetlen érzés volt amit csinált.Nektek nincs ilyen?
Ti még szüljetek sok bébit,én se gondolkoznék ennyire az első után.Manapság már ciki,ha valakinek kettőnél több gyereke van.
Ja,anyósom azt mondta,hogy a Tamara orosz név én meg rávágtam,hogy akkor a mi gyerekünknek orosz neve lesz és kész.Amúgy héber és datolyapálmát jelent,de az igaz,hogy az oroszoknál elterjedtebb
Köszönöm a tippet.A két név a célegyenesbe ér lassan.:)
Apát azért szeretném meggyőzni.
a kisbizim egyfolytába szerel már napok óta micsoda kis örökmozgó pöttömkém van.Ha idekint is ilyen aktiv lessz, nekem lőttek! :)
Én még nem gondolkoztam a védekezésen.
Gyógyszert én sem fogok.Óvszer kizárva,egy fél évig használtunk most a baba előtt,gyógyszer után.
Mi már hosszú távra gondolkozunk,sajna több babánk nem lesz.Apának feldobtam,hogy menjen el ő dokihoz,de szerinte megfosztanám a férfiasságától!!!Talán spirál...
Nálunk süt a nap, így a pocim napoztattam és hallgattuk a zenélő macit.Orsibaba meg össze-vissza ficánkolt a pocimban.
A másik: mi óvszerrel fogunk védekezni.Gyógyszert semmi pénzért nem szednék újból, én még szeretnék egy babát később, így rendbe kell tartani a ciklusom.
Te??