Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 júliusi babák! fórum

2009 júliusi babák! (beszélgetés)

16011. Khatif (válaszként erre: 15994. - B393c24117)
2009. máj. 7. 17:00
Nalunk is kulon lesz Akos az elejetol fogva. Szerintem ne baj ha megtanulja, hogy egyedul aludjon. Persze nehez lesz en az elejen gondolom halara fogom magam aggodni, de ez van :)
16010. Szilvita
2009. máj. 7. 16:33
Nálunk is külön szoba lesz a babának, közvetlen a mienk mellett, és van egy kinyitható ágy, ha ott kéne aludnom.
16009. vizike
2009. máj. 7. 16:28

Nállunk külön szobája van a kisbizinek, 1 hatalmas ággyá nyitható sarokülővel.Igy külön alszunk mert apa dolgozik,és korán kel.De biztosan sokszor megyek vendégségbe hozzá! :))

Na mentem szülőszoba látogatásra.Pusszancs

16008. Mézyke (válaszként erre: 15994. - B393c24117)
2009. máj. 7. 16:24
Nekünk az első perctől külön lesz, de a szoba közvetlen egymás mellett van.
16007. debóra (válaszként erre: 15993. - Vizike)
2009. máj. 7. 16:21

Sajnos nem tudok képet feltenni, mert nem kaptam az uh-n, de múltkor is próbáltam feltenni, de valami miatt nem tudok, nagy a kép mérete vagy valami ilyesmi lehet. Béna vagyok.

Nálunk a baba kiságya a mi szobánkban van, a lányokhoz nem teszem, hogy tudjanak aludni. Ha apát zavarja, azt mondta, hogy átvándorol a nappaliba, mostanában hajnalban mindig vándorol, mert nem tud aludni. Kedves.

16006. b393c24117 (válaszként erre: 16005. - Szabina1984)
2009. máj. 7. 16:06

Köszönjük, aranyos vagy! Most hétvégén még a régi lakásunkban alszunk, ugyhogy nem lesz gond, csak utána...

Milyen okosan oldotáttok meg, hogy őt igy bevontátok! Akkor nem is veszek neki lámpát, hanem majd elviszük őt kiválasztani :))

16005. szabina1984 (válaszként erre: 16003. - B393c24117)
2009. máj. 7. 16:01
Én is nagyon féltem az elején, de semmi gond nem volt vele. Közösen rendeztük be a szobát, festettük le, ahogy ő szerette volna, és így azt hiszem könyebb volt. Próbáld bevonni Marcit is, aztán majd meglátjátok. Szurkolok:-)
16004. b393c24117 (válaszként erre: 16000. - Danica16)
2009. máj. 7. 15:59
:))) Milyen alatomosak ezek az apukák :DDD Szerintem az én párom sem hagyna ki egy ilyen alkalmat, hogy gazdagitsa a családi fotóalbumot :P
16003. b393c24117 (válaszként erre: 15998. - Szabina1984)
2009. máj. 7. 15:55

Ákossal könyen ment a külön alvásra szoktatás??

Ugy félek, hogy nekünk nehéz lesz most Marcival :( Eddig mindig velünk aludt, viszont most az uj lakásban végre kap külön szobát (amit majd Domival fog megosztani)

Aztán lehet, hogy én aggodom feleslegesen, és ő lesz a legboldogabb, hogy egyedül aludhat! Majd veszek neki valami szép alványan világitó lámpát, hogy ne féljen :D

16002. 228bb89282 (válaszként erre: 16000. - Danica16)
2009. máj. 7. 15:54
Mi is így képzeljük. :D Aztán majd eldöntik a gyerekek. Kata is most kap új szobát, ugye együtt lesznek az öcsivel. De nekünk még ott a nappali szoptatni, ha valami gáz lesz. Remélem, mire megjön a tesó, addigra Kata is megszokja az új helyét. :) Na, tényleg mentem! Még jövök majd!
16001. 228bb89282
2009. máj. 7. 15:53
Na, megyünk sétálni egy nagyot, puszi mindenkinek!
16000. Danica16
2009. máj. 7. 15:53

Mi is úgy csináltuk, ahogy Kisbibéék :)

Totó kezdettől különszobában volt, mikor hasfájós volt akkor a kanapéra költöztünk, de általában, ha már jól bealudt, akkor visszaraktam a helyére... én meg bementem apához, persze nem mindig volt ehhez erőm és akkor apa jött az alattomos fotózással, ahogy ki vagyok terülve a kanapén a hasamon a gyerekkel :p

Tomacs úgy megszokta a külön alvást, hogy már el sem tud köztünk aludni...

Most Totóval egyszobában lesz Aliz, esetleg szoptatni átvonulok a kisszobánkba, de még nem biztos, majd meglátom mennyire zavarja a nagyfiút a dolog...

15999. 228bb89282 (válaszként erre: 15980. - Khatif)
2009. máj. 7. 15:52

Khatif, de anyukád szuper ügyes asszony és meg kis fosós vagyok... ;) Igaz, még majd kiforrja magát, hogyan lesz a dolog, remélem megfordul még addig Tomi.

Szabina, én már ma is aludtam helyetted, Katával együtt. Úgy bepunnyadtunk a nagy ágyon, nem is gondoltam volna. :D 3 óra?! Tuti nem alszom este. De legalább tudok apával DVD-t nézni, már készült valmai ó filmmel. Először nem fogok rajta elaludni és nem fog morogni, hogy :de megbeszéltük, hogy filmet nézünk!" :D:D:D

Debóra, gratula a jó eredményekhez, szép a mérete a babának nagyon. :)El is hiszem, hogy lelkesek a lányok, meg azt, hogy te is. Én is nagyon várom, hogy 2 hét múlva megcsináljuk a baba és gyerekszobát, akkor én is kicsit "kiélhetem" magam már végre. :)

2009. máj. 7. 15:50

nálunk ákos a mi szobánkban aludt, két éve költözött el.:-)

de áron is velünk lessz, igaz nem is tudnám hova máshova rakni,mivel még anyóséknál vagyunk, több szoba meg nincs üres.:-)

15997. b393c24117 (válaszként erre: 15995. - 228bb89282)
2009. máj. 7. 15:48
Köszi a váaszt kisbibe! Te villámkezű vagy, olyan gyorsan válaszoltál :DDDD
2009. máj. 7. 15:48

Debóra, örülök, hogy jól vagytok, és a kicsilány szépen nődögél.

Vizike, pihengeteg, ahogy tudok. A drága fiam épp most hozott nekem cseresznyét, az előbb szedte a kertben. Olyan igazi, már annyira vártam, hgy beérjen. Kér valaki?

15995. 228bb89282
2009. máj. 7. 15:46

3 órát aludtunk Katával most délután, az előbb keltünk fel. Mi lesz ebből este? Gyorsan visszaolvaslak benneteket.

Voltaire, nekünk külön szobában aludt a baba, így ha szoptatnom kellett, átmentem, hogy apa tudjon aludni, ő mégiscsak dolgozni ment másnap.

15994. b393c24117
2009. máj. 7. 15:44

Lányok, ti hogy fogjátok megoldani az alvást? Mármint arra gondolok, hogy veletek egy szobába lesz-e a picur, vagy már az elejétől kezdve a saját szobájában?

Gyakorlot kismamik, ti hogy csináltátok?

15993. vizike (válaszként erre: 15992. - Debóra)
2009. máj. 7. 14:04

ó de jó hirek!Már mekkora nagy a kicsi lány!Remélem tudsz majd pihenni, és jobban lessz a pocakod is.

Milyen édes a családod, már mindenki készül a kiskirálylány fogadására.És hol a fotó a szép cakkos szájú kicsilányról??

15992. debóra
2009. máj. 7. 13:33

Sziasztok lányok. Már kb. 3 hete nem voltam, de azért néha vissza-visszaolvastalak benneteket.

Látom milyen szépen fejlődik mindenki.

Velünk is minden rendben van.

Kedden voltam a dokinál, zárt a méhszáj meg minden, csak sokat keményedik a hasam, még akkor is, amikor nem csinálok semmit csak ülök.

Erre szedek már egy hónapja gyógyszert, mert a Magne B6 semmit nem ért, annak picit megemeltük az adagját, legalábbis éjszakára egy egészet veszek be, hogy pihenjen a méhem meg én is.

A vércukrom is jó lett, csak a vasam alacsony, ezért szedem ezerrel a vasat is. Az ellenanyagom is negatív lett.

Tegnap voltam 31+0 és voltam ultrahangon is.

A méreteink: BPD 79 mm, HC 280 mm, AC 258 mm, FL 59 mm, Becsült súly: 1597 g. Koponyavégű hosszfekvés, aminek örülök, mert azt hittem, hogy varos mert annyira lennt éreztem, de a kis buksija nyomja a hólyagomat és a kezeivel lökdös alulról.

Ja és a kislány még mindig kislány, szóval nem nőtt ki a fütyije, aminek apa kimondottan örül, szóval lesz három gyönyörű lánya.

Mivel 4 D-s ultrahangra járok a Péterffy korházba, de nem 4 D-vel nézték, ezért megkértem a hölgyet, hogy kaphatnék-e képet az arcáról, és olyan rendes volt átkapcsolta 4 D-re a gépet és megmutatta az arcát. Annyira szép volt, teljesen olyan, mint a másik két lányom, olyan szép cakkos szája van, mint a másik két csajszinak és apának. Ezt tőle örökölték.

Ennek örömére, hogy ilyen jól sikerült a napunk, délután felállítottuk végre a kiságyat és be is rendeztük. Én még nem akartam, mert korainak gondoltam, de igy ha ránézek, akkor egyre jobban várom, hogy a hugi is ott feküdjön. A lányok már olyan izgatottak, alig várják, hogy megszülessen.

Szóval rólam röviden ennyi.

Ha tudok még jövök.

Mindenkinek szép napot és jó babavárást.

15991. vizike
2009. máj. 7. 13:32

halihó!

Szilvita igen jó hir, hogy kaptatok ujj időpontot.Remélem most végre mosolyogva jöttök ki uhról.:)

Kisbibe örülök, hogy végre jobban van Kata!És 1 napra kölcsönadjátok nyaralni.Pihenj is ez idő alatt.

Voltaire igen csini karcsú kismsmi vagy!

Szabina hogy érzed magad?Pihentél valamennyit?

15990. KriszTom
2009. máj. 7. 11:45

Azért azt is hozzá kell hogy tegyem, nem volt egyszerű dolga a dokinak. Megint ki kellett cseleznie Benit, mert nem igazán akarta megmutatni magát. Végül úgy sikerültek ezek a képek, hogy felülről (a köldököm felett volt a vizsgáló fej)készítette a képeket.

Most megyek Fehérvárra papi elé, meg megyünk bankba is.

Ha hazaérek, jövök. Addig is legyetek jók!

2009. máj. 7. 11:28

Szilvita, szorítunk, hogy holnap minden rendben lessz, és ne félj, mert annak kell lennie. Már szülésig kihúzzuk minden, és aztán végre babáhazhatunk, puszilgathassuk a gyönyörű kismanóinkat.:-)

Vizike, de jóóóó, Enikő, nagyon szép név, és örülök, hogy a párod beleegyezett.

Kisbibe, hát, elhiszem, hogy már várod a holnapot, hogy Kata kicsit nyaraljon. Imádjuk ezeket a törpéket, de azért néha jó egy kis időt nélkülük is tölteni. Jól ki tudnak fárasztnai. Aztán aludd ki magad rendesen:-)helyettem is

15988. misz (válaszként erre: 15983. - KriszTom)
2009. máj. 7. 11:22
Nagyon édesek a képek! :)
15987. 1c535e6d43 (válaszként erre: 15983. - KriszTom)
2009. máj. 7. 11:19

Tényleg aranyos kisfiad van, nagyon jó képek! :)

Szép ez a férfiúi szerénység! :) Az én párom hallgatni szereti, hogy hasonlít rá, de egyébként tényleg van benne valami. :)

15986. KriszTom
2009. máj. 7. 11:16

És elfelejtettem írni, hogy képzeljétek el, hogy reggelre felfújódtam, mint egy lufi. Annyit pukiztam, hogy csak na.

Fogalmam sincs, hogy mitől, hiszen semmi olyant nem ettem

15985. 1c535e6d43
2009. máj. 7. 11:16
Vizike: szép név mellett döntöttetek! Ügyes vagy, hogy végre rábírtad a párodat! :)
15984. Szilvita (válaszként erre: 15982. - Agoca)
2009. máj. 7. 11:15

Hát remélem, hogy megnyugodhatok...

Milyen tippek vannak a gyerek megfordítására? Én csak egyet tudok, a jógás nő mondta. Rákállás, és kitolod a pocid felfelé és megtartod picikét hosszabban, aztán megint, állítólag ez segíthet, és még mi?

15983. KriszTom
2009. máj. 7. 11:15

Sziasztok csajok!

Mostanra sikerült visszaolvasnom titeket. Jó sokat írtatok megint :)

Nagyon örülök, hogy kisbizinek végre lett neve, nagyon szép név az Enikő.

Nem tudom, hogy a centikre lehet e adni, mert akkor ezek szerint mi még csak 26 hetesek vagyunk. Az is lehet, hogy elmért valamit a védőnő.

Eddig szerencsére az én vasammal minden rendben volt, 2 hét múlva megyek az utolsó vérvételre, remélem akkor is minden jó lesz.

Próbálok minél több vas tartalmú ételt enni.

Amúgy köszönöm szépen mindenkinek a bókokat Benivel kapcsolatban. Tomi meg is jegyezte:"már most a pocimban is csak rám hasonlít" Én pedig lelőttem, hogy azért talán nekem is van hozzá némi közöm :)

15982. agoca (válaszként erre: 15977. - Szilvita)
2009. máj. 7. 11:13
Jajj de jó, legalább megnyugodsz :))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook