2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Nekem szimpi volt, csak utána nem volt alkalmam menni. Inkább jött a dvd.
Biztos hogy jót tesz, ha minden rendben a terhességgel. Most már nem kezdeném újra, viszont sétálgatok amennyit tudok.
Dóry: Köszi.
Neked is jó éjt!
Igen, nagyon meleg volt ma.
Cooltim: Ezt is mondta a doki, hogy nem olyan pontosak ezek a mérések. Meglátjuk.
Timk: Gratula a jóhírekhez!
Nekem is nagyobbnak saccolják! De majd eldől! A lényeg, hogy minden rendben legyen!
Csajszikáim! Megyek ledőlök! Hulla vagyok! Szerintem ez a meleg miatt van, kiszívja az emberből az összes enrgiát!
Legyetek jók! Jóéjt mindenkinek!
Dóry, gratulálok a jó eredményhez!
Én is megjöttem. A babát 2,5 kilósnak mondta doki. Minden rendben van, a méhszáj zárt. :) A placenta nem öregedett. Magzatvíz rendben. :) Most nagyon örülünk apával. :) 2 hét múlva megyünk megint.
Sziasztok csajok!
Megjöttem a Dokitól!:))
Minden a lehető legnagyobb rendben, még a multkor vett kenetet és annak az eredménye is negatív lett! Ugyhogy minden oké! Megdicsért, hogy milyen szépen tartom a súlyom! Pedig ha tudná, hogy mennyit eszek biztos nem ezt mondaná! Bár az a lényeg, hogy nagyon nem híztam el!
Most, hogy itt az evésről beszélek meg is jött az étvágyam, megyek eszek is egy kevéskét!:)))
Ha ezekkel a számokkalkiszámolom, akkor még 2000 grammot fog hízni kb. Azaz a 40. héten 4000 grammot fog nyomni a "kicsike" ! :-))))
Nem baj,a lényeg, hogy egészséges legyen...
Szia. Nekem a 30 héten volt l800 gramm.
Ez már majdnem négy hete volt. Akkor a tiéd nagy baba.
sziasztok!
megérkeztem a kórházból és a szülésznővel való első találkozásom kellemes benyomást tett rám... Nagyon kedves volt és nagyon szimpatikus nekem! Megmutatta a szülőszobákat, nagyon szimpik voltak azok is. Csak egy kicsit megijesztett, mert azt mondta szép tekintélyes a pocakom így a 33. hét elején... Eléggé nagy szerinte. Nektek mekkora volt a babátok a 33. hét elején??? Nekem 1890 gramm, tegnap voltam a dokinál... De ez nagy??? Nah, szóval nagyon kellemes perceket töltöttem a szülőszobán.. :-)
Sziasztok. Nemrég jöttem meg a dokitól. Minden rendben babóval, zárt a méhszáj, hízás sem volt csak 1 kg.
A holnap kezdem a 34 hetet. Nagyon eltelt. Kezdek parázni.
A héten még kell mennem vérvételre és ellenanyag szűrésre.
Nálunk is nagyon meleg van, de még az a szerencse, hogy van légkondink a lakásban és igy ki lehet bírni.