2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Éljen Lego és a baba. Jól meglepett minket!
Sok sok tejcsit és nyugodt éjszakákat :))
Beindulunk lassan lányok...
Nekem most ott lenn a csontom fáj nagyon, sehogy sem jó:(
Hehe hát igen. Rá én sem tippeltem volna.
Csak öt nappal volt előttem :S
Gratula legonak és a pici lánynak sok egészséget.
Hát csajok jól beelőzött mindenkit.
Hát én sem bánnám, ha még maradna.
Az nyugtat, hogy a tegnapi Uh- 2440g-ot mértek és mindent rendben találtak. A dokim szerint, ha megszületik most, akkor sem viszik el a Klinikára, mert elég érett, hogy velem maradhasson a Kórházban.
Pihizz sokat, örülök, hogy otthon vagytok és minden oké veletek!
Nembaj az ha még egy darabig bentmarad!:)
De jó! Gratula neki:-)
Lassan egyre több ilyen hírt kapunk.Tök jó:-)
Kiváltottam ma a várandós csomagot:-)
NAGY_NAGY GRATULA Legónak és a kislányának!
Egészséget és sok-sok tejcit kívánok!
De jó! Még egy baba!:))
Mindjárt bőgök!:)
Oh,
Nagy nagy gratula Legonak :DD és a pici lánynak. Sok tejcit nekik.
hogy ti mennyit írtatok ma, alig tudom visszaolvasni. Danicával értek egyet és ezt is olvastam. Azt eszel szoptatás alatt, amit akarsz, majd kiderül ha valamit a kicsi nem szeret. Összesen két dologról tudok, amit tényleg kerülni kell az allergia miatt, az egyik a tej a másik a mogyi.
Csak abba gondolj bele, hogy a k betűs ételek többsége más nyelven nem k-val keződik :D
Misz, szegénykém, megint kórház. Monstak valamit, hogy meddig maradsz még egyben. Gondolom nem húzod ki a végéig.
Dóry mi újság? Jobban vagy?
Helló lányok!
Úgy látom nagy hír van. Márti már babázik??!!! Ez szuper!!! Remélem mindhárman jól vannak. Szívből gratulálok és jó egészséget kívánok!!! :)
Megpróbálok majd visszaolvasni, nem tudom mennyire sikerül majd.
Azért nem voltam, mert vasárnap bevéreztem és befektettek a kórházba. Ma jöhettem haza. Szerencsére csak a méhszáj hajszálerei véreztek, de totál betojtam megint. Most is kaptam tüdőérlelőt, ha meg kéne Zozónak születnie. De hála Istennek még marad.